ANDA SEDANG MEMBACA

14

Penyokong Bola Sepak Sebenar

Obefiend Weiland Selasa, September 20, 2011 ,
Ini baru teras keras!

Korang rasa korang teras keras? Pergi RASTA setiap minggu support pasukan Al Shayateen Ahmar? Minum hanya Carlberg macam Scouser lupa diri? Memakai spender biru berwajah Osgood setiap matchday? Anda semua kalah dengan Spencer ‘Spenny’ Larham (41) seorang penyokong teras keras pasukan Wisbech Town. Wisbech Town ialah sebuah kelab kecil yang bermain didalam Liga Perdana Eastern Counties, England. Sejak berpindah ke bandar Wisbech 15 tahun yang lalu beliau sudah menonton pasukan kegilaan beliau secara live sebanyak 400 kali dan hanya tidak menyokong pasukan beliau ketika away game sekali sahaja. Ini namanya dedikasi.


Kerana dedikasi beliau dilantik menjadi webmaster Wisbech Town sejak 2005. Kini beliau maju selangkah lagi untuk mejadi penyokong paling padu. Lebih padu dari dua tumbukan keudara dan menjadi penyokong Wisbech Town sebenar dengan berpindah kedalam stadium Wisbech. kebetulan ada flat kosong didalam stadium dan beliaupun menyewa

"Kini saya tak perlu risau miss game home lagi. Hanya perlu buka tingkap dan beri sokongan"

Wah! Tapi ada elemen sedih dalam cerita ini. Spencer sebenarnya bapa beranak dua. Beliau berpindah selepas berpisah dengan bini kesayangan. Sebab berpisah? Dedikasi terhadap bola yang melampau. Maka persoalan disini ialah sanggupkah anda jadi FOREVER ALONE hanya untuk mendapat gelaran penyokong bola terhebat?


14 Ulasan:

Encik Akmal berkata...

obe, dah kahwin nanti jangan tinggal anak bini sebab nak tengok bola dekat mamak dengan... Abdul.

Streetwizer berkata...

fffuuu...ini btl2 hati keras nih...

redzabes berkata...

WTF club???

Mr.Faiz berkata...

Sungguh mengharukan

kushyrie berkata...

WTFC

Welcome To Facebook Club?

or

What The Fish Club?

rashideeshukri berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
rashideeshukri berkata...

sungguh WTF macam kelab yang dia sokong ni jugak.

akubinayahku berkata...

Al Shayateen Ahmar???hahaha....

kareem berkata...

perghh..ade pula flat kosong dalam stadium ye...power..power

keli berkata...

Soccaholic. Ada ke word ni. Lantak ah..kakaka..

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

serius wtf!

Asfarizal berkata...

Where's the fun.... (^_^)

hantuLongkang berkata...

getafe memerlukan sperma beliau..haha

hellghast berkata...

flat kosong dalam stadium? hurmmm mcm Highbury aje! hahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...