ANDA SEDANG MEMBACA

34

King Konek Kembali!






34 Ulasan:

I Am Legend berkata...

sudah sudah le abdul

zu berkata...

apa yang dia sakit hati sangat aku pun tak tahu.
kalau aku jadik pengulas kem liverpool, aku pun tak tahu nak serang siapa.
nak serang ferguson, tak boleh.
nak serang AVB, tak boleh jugak.
nak serang wenger, pun tak boleh.
nak serang wan jamak, lagi la tak boleh.
sebab dok pakai nama abdul je.

Streetwizer berkata...

konek lg...besar lak tu...

alepp asri berkata...

abdul sokernet ni pegi main tempat lainlah..tak seronok dah blog ni kalau tiap entry nak mencarut je.sindir menyindir sudahlah.sampai terang terang mencarut watpe..macam mana nak bawak blog ni ke level lagi tinggi camni..

Cob Nobbler berkata...

yeah we know our king got big konek,jeles lettew...

bani berkata...

haha. klaka.

Awang Joe berkata...

sebenarnya abdul nie penyokong tegar team liverpool...rase marahnya dh x tertahan...dah bermusim2 lg abdul pendam...tahun lepas abdul boleh rilek lg sbb ada alasan uncle roy...tahun nie..hmmmm...semoga abdul tabah...YNWA.

adijaya berkata...

entry terbaik!

sebagai pemerhati, saya try untuk mencari siapakan yg post entry ini.

kat sebelah kanan tu ada 14 org pengulas.

jimbo ngan kordi pengulas baru, tak mungkin mereka berdua akan gunakan account abdul utk post entry.

dingin, awi, alpha, garam ngan nazri jarang-jarang post entry. kemungkinan besar mereka berempat tidak mengepost entry ini. tambahan pula, mereka semua jarang buka sokernet, jadi tak terikut-ikut dengan gelaran baru king kenny ini.

jorji tidak akan menyiarkan entry yg sebegini. penulisan beliau sangat berilmiah dan penuh sindiran pedas. semua karya beliau layak dibukukan dan dibuat antologi. lagi pula jorji tidak akan membuat entry melibatkan team lain.

jannah seorang cikgu yg baik, sangat tidak mungkin untuk beliau post entry sebegini. tambahan pula, beliau penyokong tegar liverpool, mustahil untuk beliau untuk mempermainkan team ini.

jadi, tinggal 4 org yg boleh kita teka.

pipi - suka post entry pendek, satu dua ayat. sering post entry gambar. penulis yg memperkenalkan gambar konek dengan hanya menggunakan paint. ini sungguh art.

pidomat - penulis yg sering menggunakan account abdul untuk post entry. kalau entry yg betul-betul sarcasm, intrik dan berkualiti, baru lah beliau menggunakan account sendiri. karya beliau juga sedap dibaca.

obe - seorang penulis yg aktif dan kreatif. karya yg dihasilkan beliau biasanya menggunakan photo editor yg berteknologi tinggi. tapi mungkin juga sekali-sekala beliau mencuba microsoft paint.

lucy - penulis paling rajin di sokernet. 70% dari entry sokernet adalah karya beliau. suka membuat sindiran tajam melalui penulisan dan kadang-kadang gambar.

jadi, sebagai kesimpulan, anda boleh membuat tekaan siapa yg post entry ini. jawapan akan diumumkan dalam masa 3 hari lagi.

*ini adalah entry terbaik untuk bulan september.

Pak Alex & Co. berkata...

hahahaha...aku xtau kenape bole gelak bdekah2 baca komen streetwizer...

Pak Alex & Co. berkata...

aku syak pipi... ni antara cubaan nk mengalihkan phatian org dr team tadika perpaduan wenger! freemason sume ni

Abdul Sokernet berkata...

Power Adijaya ni punya teori.

ijan de bunks berkata...

kah kah kah!!
jenis post gambar ni memang kerja pipi. tapi aku tahu pipi bukan jenis perli macam ni.

aku yakin pipi seorang arsenal yang berhati mulia.

sila cross nama pipi dari list abdul. sekian

Abdul Sokernet berkata...

Tapi Adijaya, gua rasa apa lu tulis pasal Jorji tu tak tepat.

"lagi pula jorji tidak akan membuat entry melibatkan team lain."

Jorji tulis pasal Liverpool lagi power dari penulis kem Liverpool tulis pasal Liverpool. Tengok entry bawah2 ni kalau tak percaya.

"dingin, awi, alpha, garam ngan nazri jarang-jarang post entry."

Garam baru jugaklah menulis. Paham ke tak, itu soal no.2.
Tapi yang lain2 tu, jarang2 menulis entry tak bermaksud mereka terlupa password mereka. Jadi, kesemua mereka ini juga berpotensi untuk menulis entry ini.

Jadi, apa tekaan anda seterusnya Adijaya?

The Man berkata...

walaupun jelas-terang kelucahan atau berat sebelah, secara jujur aku terhibur dan sangat alu-alukan entri dari Abdul. at least sejuk hati layan lepas baca komen bongkak fan The Kop (1-2 fan yang mungkin poseur) yang macam tak sedar-sedar diri masih komen tak nak kalah. walaupun dalam masa sama ada gak simpati pada true fan Liverpool yang tak pasal-pasal kena tahan bengkak hati. huhu. pada fan yang tegar tu, tabah der. suruh la pengulas korang buat ID anon gak wei. baru adil. hakhakhak

SyDen berkata...

Last season Liverpool ada Roy Hodgson. Boleh la jadi scapegoat bila result teruk...

Season ni ada Dalglish. Kalah? Takleh kutuk woi! Legend tu! Siap ada KING lagi!

zu berkata...

disebabkan dah banyak gambar konek yang keluar, boleh juga diambil kira bagaimana rupa konek itu dilukis.
tengok pattern la.
disamping itu, ambil kira juga warna dan juga alat untuk melukis konek itu.
samada menggunakan mouse ataupun main tarik2 kat apa hah nama benda yg ganti mouse kat laptop tu.

takuk tu besar lain macam je.
aku rasa si pelaku bukanla orang yang sama melukis konek pada gambar sagna tu.

missus vidic berkata...

i dont care who u are la abdul...i will always support u hihi

anggap jelah mereka2 sume ni jeles melihat k***k sebegitu besar hehehe

flamez berkata...

Abdul Sokernet you really need to stop this.

mangifera berkata...

aduilah...penatnya tengok Bedul ni buat entry camni. nak nganjing, tulis la betul2.

entry cam ni buat sokernet ni jadi sampah. orang nak baca pun meluat. at least article bakar2 selama ni takde la bodoh sgt macam article ni, aku yang kena bakar ni pun baca boleh enjoy...article ni seriously pointless.

Mr. Schomey™ berkata...

bila kena kat liverpool, pointless la, sampah la. cuba kena kat manchester united, arsenal, seronok la gelak.

kareem berkata...

adijaya,mana lu?gua nak dengar lagi teori lu. Tapi sepertimana kata ijan, pipi takkan post entry mcm ni..Jadi, ada kemungkinan entri ni datang dari pengulas kem Manchester Utd. Tapi, jika ada macam entri berisi sikit guna nama Abdul(bukan macam entri konek ni),mungkin pengulas kem lain pun akan ambil alih.


sebelum berpisah, hai missus vidic..Err..mohon saiz..

Berto berkata...

mungkin ini entri gabungan pipi dengan lucy. Pipi terkenal dengan hasil seni melalui Paint beliau manakala Lucy terkenal dengan betapa bencinya beliau terhadap Liverpool.

Lagipon dua-dua minat team London. Mungkin mereka bekerjasama atas semangat London Bridge.

Jadi mcm mana teori gua ni? Boleh terima x?

Raiden berkata...

konfem jannah terpegun melihat konek king kenny

mangifera berkata...

mr schomey: i make a point not to support this kind of entry by posting comments to it as not to encourage the retardness of this kind of article.

also, lawak yang asyik recycle 4-5 kali lama2 jadi basi. macam lawak saiful apek, mula2 kelakar tapi lama2 jadi bangang. kalau nak bakar, gunalah point lain, be creative la sikit. the same basi jokes about how ART is arsenal, i don't find it funny anymore after 3 times it been recycled. not funny anymore.

Unknown berkata...

aku dah habaq dah.. maka bapak abdul sokernet ni masa projek dulu x baca doa...wakakak

Pet Shop Boys berkata...

Apa yang Liverpool dah buat sampai bencinya Pipi dan Lucy ni pada Liverpool aku pun tatau..

Tapi aku gelak je baca post2 macam ni.Hahahah

Richard Hunt berkata...

Thank you Abdul, kalau boleh setiap minggu aku nk entri menganjing team burung, muahahaha

hellghast berkata...

tapi hari2 citer pasal konek,citerlah pasal pomuan punye pulak...come onlah Jannah...gua nak tgk boobs lu lagi sekali...err sape2 ade save image dulu?

Awang Joe berkata...

apa punye teori laa adik adijaya nie...mcm citer detective conan jer...jorji dikatakan berilmiah...padahal kesetanannya mengalahkan raja setan...tentang 4 sekawan yg dikatakan jarang post...mmg laa jarang sbb mereka byk guna nama abdul...amacam?


p/s-rase2nya ini kerja the alpha kotey laa...sbb nama dia...suspicious btol...

Hazard Ali berkata...

Ya.. ya.. lame...

(sambil cuba sedaya upaya untuk tak tengok sebarang konek milik orang lain, sama ada yang benar, yang dilukis dengan mouse atau touchpad waima wacom sekalipun).

p/s : Sapa suka konek, dia gay. Sekian.

alepp asri berkata...

klu nak doggy team sape2 pun ok je wa rasa.tp konek konek ni simpan kat rumah sudah..in order to maju ke hadapan,postmortem tu rajin2 la buat lol.

Unknown berkata...

@hellghast

jannah pernah tunjuk boobs ke? aduh ruginya xdpt tgk

ijan de bunks berkata...

demm aku pun rugi jugak tak save boobs tu. harap next game liverpol menang besar dan gambar itu dapat dinaikkan semula. in advance mungkin jannah akan show some tits. prayer.

first time sokong liverpol supaya menang sebab nak tengok jannah punya. harap jannah tunaikan. lol

Unknown berkata...

plis la jannah... kalau lu tunjuk itu boobs, kami2 akan jadik hamba abdi sebulan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...