ANDA SEDANG MEMBACA

17

Goal Of The Year Untuk Musim Ini

Obefiend Weiland Isnin, Oktober 03, 2011 ,

Wayne Who?

He dribbles... he assist? he scores! Ini memang terbaik bro!



17 Ulasan:

top_ace7 berkata...

Defend tak sempat nak cover balik. All in a flash!

Street Spirit berkata...

Kesian member, sampai tak sempat nak tukar kit! Power power.

mcphisto berkata...

1 gol dan 1 kad kuning

trevor berkata...

terer!

heh heh heh.

eh sori tak boleh gelak lepas komen.
nanti kena cop berlagak cool pula.

se7en berkata...

Ronaldinho penah buat gol ni waktu bersama Barca suatu tika dahulu sewaktu barca benam villareal 2006 dahulu bahkan lagi 'magic' sebab bola tak cecah tanah langsung

http://www.youtube.com/watch?v=1QlLZuehOQA

... disebabkan tak bleh gelak jugak maka aku nak batuk2 uhukuhukuhuk... ini baru betul2 cool

Lion-O (Thundercats) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Giler ahh..Memang terbaik. Goal of the year 2012. Tapi sekarang ni tahun ke berapa? :D (gua tahu dia kira season tu) heh

AZRIJOHAN berkata...

nice


http://azrijohan.blogspot.com

RABUN berkata...

herm...ni baru la cantik. tendang pakai keting mana cantik

rashideeshukri berkata...

Wenger tak nak beli ke dia ni?

by the way, buto laaaaa, gua nak gelak jugak lepas komen. kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah.

siapa yang bangang sangat cakap tak boleh gelak lepas komen ni?

Abdul Sokernet berkata...

Azrijohan ni lancau apa?

Coolman berkata...

kalau safee main Budesliga nie mahu tiap2 match ada gol terbalik!!

zool fadli berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=L2olKTYcW_E

hellghast berkata...

Rooney boleh buat mcm tu ke? yang gua ingat rooney lepas score dia perasan dia berlakon jadi Kate Winslet dlm cerekarama Titanic

Julio Baptista punye score pun superb bro...gua rasa manager PSM kena amik dia jadi killer!
http://www.youtube.com/watch?v=hhxa5aFx1E8

Ajiz Nasution berkata...

@abdul sokernet

Mamat ni pasang nuffnang kat blog.. nak lebatkan traffik la tu..

Masa kalah kat Stamford Bridge aritu, mamat ni tak main ke?

Hahahahaha..aku gelak aku cool!

Hazard Ali berkata...

Aku memula malas nak tegur, tapi sebab Abg Abdool dah sound, aku nak gelak jelah.

Haha.

Oops.

Streetwizer berkata...

babi power!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...