ANDA SEDANG MEMBACA

13

Fulham 6-0 LCCT Rangers

Lucius Maximus Isnin, Oktober 03, 2011 ,
Berbaju Manchester United, minat West Ham United, tapi pemilik QPR


Berkuatkuasa serta-merta, AirAsia kini mengenakan caj sebanyak RM10 setiap seorang bagi daftar masuk melalui kaunter untuk penerbangan AirAsia.Caj sebanyak RM10 ini adalah perlu bagi menampung kos pembelian Queens Park Rangers yang dijenamakan semula sebagai LCCT Rangers dan untuk mengumpul dana secukupnya buat membeli Safee Sali menjelang jendela perpindahan Januari 2012 akan datang.

Tony Fernandes selaku pemilik AirAsia dan LCCT Rangers mengucapkan ribuan terima kasih di atas sokongan tidak berbelah bagi rakyat Malaysia ke atas AirAsia dan LCCT Rangers dengan ucapan "Glory, Glory Manchester United" dan "I'm Forever Blowing Bubbles".

Sumber: AirAsia

13 Ulasan:

AZRIJOHAN berkata...

muahahaha

http://azrijohan.blogspot.com

Malaysia Football Fans berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nwx berkata...

go go LCCT rangers. (nyanyi style lagu power rangers).

Farid berkata...

Berbaju Manchester United, minat West Ham United, tapi pemilik QPR = Bangang/Arsenal

keli berkata...

LCCT Rangers! LOL
Kenapa mesti RM10? Kuikui..(gua cool)


p/s: aksara ni memang menyusahkan hidup gua disini. Haram jadah apa kena taip eessesc..saja nak cakap je.

3rdfrom9 berkata...

ala QPR nie pon sama jugak ngan Chelsea, mula2 beli dulu ex-player international kemudian bila dah power sikit dan dah ader ramai penyokong dari Malaysia baru bley tukar top manager ngan beli player power

Obefiend Weiland berkata...

hahaha. last part macam sial Lucy

mirul berkata...

LCCT Rangers bana ape kalau dengan fulham pun kene titik.

kah kah kah!!!

Coolman berkata...

pening2 nielah dikatakan pembelok!!
fan2 man utd seharusnya mencontohi sikap begini..hahaha

pakkordi berkata...

Inilah namanya 'poser'.

hellghast berkata...

kalau dah nama penyokong Man Lu memang poser kan??? kahkahkah!!

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

bukan duit tu nk beli player.. duit tu gune utk dia jadi 'player', beli pompuan.. haha

Streetwizer berkata...

lalang giler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...