ANDA SEDANG MEMBACA

21

Kenapalah masih ada orang sokong tim lemah macam ni?

Abdul Sokernet Isnin, Oktober 03, 2011 ,




Siapa sokong Tim bangang, sila angkat tangan!

21 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

8th!

muhamad imran berkata...

laju je abdul.

sagna injured 3 bulan. habislah jenkinson kena rape pasni

John Labu berkata...

"nah amik kau batang konek sbijik buat sagukaki... HAHA"

kata REDKNAPP

KUIKUIKUI

Ajiz Nasution berkata...

"Sudahlah kaki patah, nurse pulak semua pulaukan saya. Kata mereka, dah lah muka saya tak berapa nak elok,team saya pula taraf piala sekolah menengah Bwh 17 tahun" Kata Sagna pada pemberita.

hantuLongkang berkata...

team tu bukan lemah...cuma secara bilogy-nya, budak2 belum cukup umur belum wujud nafsu me-nyekor...nafsu makan ada la...

.MISS_SHASHA. berkata...

*ANGKAT TANGAN*

forever a gooner.
tak payah nk lalang sangat!

pakkordi berkata...

Ko steady shahsha. Ko steady.

Pakcik O.T berkata...

hai shasha..

Maman UiTM berkata...

Spurs VS Gunners always give the good fight & goal fiesta. If Adebah Nor skor, bertambah remuk fans Gunners. Hmm.. Szczesny bnyk saves gak tu. Cume kesiannye, Sagna pulak patah kaki, mmg Gunners sakit pasni. Ape2 hal pun, good luck to Gunners.

Diego Amani berkata...

Kalau Sagna-si-Tenang tak injured, bek kanan masih solid dalam game semalam, Bale langsung tak boleh bawak lari bola.

Cuma Jenkinson betul-betul berpengalaman tadika.

azrijohan berkata...

entah,cam sampah...hahaha

ijan de bunks berkata...

entah ape kes tengok game semalam takde mood lepas sagna keluar. tapi ape ade hal. minat mesti tengok jugak.

tapi pelik memang banyak fan spurs semalam dekat mamak. gila betul

f.islahi berkata...

yang aku pelik, yg score 2nd gol tuh adalah pejalan kaki. gila hina. haha walker walker ^^

Özgür Çek berkata...

In Arsene We Frust!!kah3

3rdfrom9 berkata...

rileks la baru kalah 4 games tahun lepas chelsea ngan Citey kalah 9 games pon overall position 3 ngan 4. januari nie rasanya Wenger pecah tabung kot beli Cahill tak pon Richard Dunne.

pokdegrunge berkata...

ak gunner enough..fuck u..

keli berkata...

Yang ramai dekat mamak tu bukan fan spurs. Tapi Arsenal haters. :D(tak boley gelak)kukuku..
Tim ni kuat tapi medical staff tak reti buat keje. Takpon sesi latihan yang tak sesuai. Manjang injured je player.
Tapi gua masih nampak Arsenal masih ada sinar harapan. Iaitu di dahi Gervinho. kehkehkeh.

k-one berkata...

pasukan arsenal dulu mmg kuat. zaman2 hendry. kira pesaing kuat MU la. gerun beb arsenal dulu. tapi la ni start tahun lalu meriam arsenal dah jadi mcm meriam buluh . sekarang lagi teruk, dh mcm meriam air je aku tgk.

idysur tagem berkata...

ARSENAL KE ARAH KUASA BESAR DUNIA!

Nur Alisya binti Ahmad berkata...

kesian arsenal

Streetwizer berkata...

sungguh arsenal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...