ANDA SEDANG MEMBACA

32

I Am David Jones






Nama: David Jones
 Tempat Lahir: Southport, England
Tarikh Lahir: 4 November 1984
Posisi Kegemaran: Tengah (dan tepi sikit-sikit)
Pemain Idola: Eric 'The King' Cantona
Pemain Paling Dibenci: Luis 'Arnab Terjun' Suarez
Kelab: Manchester United (2003-2007)
Pencapaian Terbaik: Menjuarai Premier Reserve League 2004/05

Abang berbangga ada adik macam top_ace7 yang minat bola bukan setakat nak tengok divers of the world unite and take over. Adik top_ace7 ni bukti peminat bola yang kenal semua pemain termasuk yang kurang femes. Bukan macam peminat Liverpool, tak habis-habis yang diorang kenal Gerrard, Suarez dengan King Konek.

32 Ulasan:

Jo Hey berkata...

lamest

Pert Doherty berkata...

kenapa ni?

Jarr berkata...

ooooo..abdul rupanya..
korang teruskanlah komen..buang masa aku je open new tab.

Plus Ultra berkata...

sebenarnya kalau nak kira, manchester utd dah menang premier reserve league cawangan utara sebanyak 4 kali.

liverpool? baru menang 2 kali jewww!

kuikuikui

Point of View berkata...

adakah ini bermakna?

EPL - CHAMP19NS
Reserves - CH4MPIONS

jadi di manakah letaknya liverpool? LOLZZZZZ

adibeshak berkata...

La Entry Abdul rupanya..buang masa je komen.bye.

Bunut Payung FC berkata...

Setan memang ada rupanya player man u nama david jones eh

faizul berkata...

phil jones dengan david jones.
top_ace7..
top_ace7..

Hazard Ali berkata...

Niceeeeeeeeeee...

Ajiz Nasution berkata...

ini top_ace7 punya kerja kah ini? menggunakan akaun abdul dan menge'post' entry 'ilmiah'less yet pointless sebegini?

fikiranlicin berkata...

abdul sokernet= chumlee pawn star. NOOB.

#smh

AKU_KUN 10 berkata...

takpa ace7. minggu depan siaplah kena hanjing dengan manchester city. see u

top_ace7 berkata...

Yeah! Saya menang motor! Famous gua dekat Sokernet ini. Hak hak hak!

Ali The Wierd Scientist berkata...

kahkahkah. Mohon pakkordi ulangkaji.

Ajiz Nasution berkata...

@top_ace7
alang-alang nama tengah naik, promote la blog kau skali brader! Hahaha.

top_ace7 berkata...

@Ajiz Nasution.

Pandai-pandai lah korang click kat profile aku tu. Nanti letak link kena maki pula.

BTW. Sejak bila pulak aku jadi Admin Sokernet? Guna nama Abdul Sokernet? Hak hak hak!

Ajiz Nasution berkata...

@top_ace7

I'm being sarcastic tho.. not to u, directly.. but to 'u-know-who-u-are', indirectly!

btw pasal akaun abdul tu, don't take it seriously.. Kan skrg ni tgh ramai yg mempertikaikan identiti Abdul.. ada yg kata Obe, ada yg tuduh Lucy.. ntah-ntah, kau..haha

Streetwizer berkata...

dgr citer beliau skang kat wigan...ape celop toooqqq??

Abdul Sokernet berkata...

Ajiz Nasution,

Kau nak perli Aku_Kun 10 pun agak-agak la.

Dia susah payah nak up kan blog dia, kau dah cakap macam tu, terus dia tak tulis dah link blog dia.

Kesian dia.

P/s: Kejap lagi ada lah tu komen kata aku butthurt tu.

Remy Maximus berkata...

aku_kun 10 :betul ke awak fan city dari kecik? erkkkkkkkk...

skystrike berkata...

aku saspek pakkordi = abdul sokernet

trevor berkata...

sbnrnye akulah abdul. korang semua ni konek. kakakakaka.

Awang Joe berkata...

david abdul mmg konek...

Ajiz Nasution berkata...

@ Abe Dul

Hishh.. manalah aku berani nak perli aku_kun10.. Kau dah gila? Dasyat tu ayat menghanjing dia!

btw, dah lama tak nampak azrijohan.blogspot.. haha

El berkata...

ini pasal komen top_ace7 masa entry lepas kan? haha. phil jones dipanggil david jones, tak sangka plak betul-betul ada david jones kat reserve, muahahaha

keli berkata...

Macam setannn...ini gua tabik sama Abdul. Bukan senang dia nak bagi entri ada info macam ni.

Ok David Jones pon jadilah...takde hal lah..

I'm Obe's Cocksucker berkata...

ready to be deleted by admin...hahahaha

rashideeshukri berkata...

apa kena mengena mamat ni dengan game hari tu? ini bukan penganjingan ilmiah.

Abdul ni bikin gua panasssss je. ishhh.

hantuLongkang berkata...

david jones bukan lanun muka macam sotong suka main kapal ke?...

Kid berkata...

@hantulongkang

Sumpah klaka..serius..world class!

Pak Alex & Co. berkata...

nice entry...ah, aku rs dlm byk2 entri abdul, entry ni ada isi sket..yg maki2 tu dah malu la tewwww..kahkahkahkah..babi, save plak bontot ko ye top_ace7

Hazard Ali berkata...

Pertama kali aku nampak AbeAbedul backing budak sampai begitu skali.

Top Ace 7, hati kau keras...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...