ANDA SEDANG MEMBACA

26

Luis Suarez rasis? hek eleh

dingin Isnin, Oktober 17, 2011


Apa sebenarnya yang terjadi antara Evra dan Luis? Saya sebagai rakyat 1Malaysia nasi lemak 2.0 sangat tidak menyokong rasis. Jadi semalam pada hari Ahad, saya berkesempatan berbual dengan Luis dan bertanya apa sebenarnya yang terjadi.

Aku : Memang ada kutuk dia hitam legam?



Luis : Mana ada. Mana ada.

Aku : Kutuk dia monyet?



Luis : Mana ada. Mana ada.

Aku : Kutuk dia makan pisang?



Luis : Lagilah tidak.

Aku : Ok, apsal dia cakap kau rasis.

Luis pandang kiri, pandang kanan, selepas itu dia bisik, “Sebenarnya, hari tu aku tengah bosan tunggu bola nak pasing kat aku. Biasa la kalau bosan. Aku pun nyanyilah lagu 'Kuda hitam aduh, kuda hitam, kuda hitam berbahaya.' Tapi aku translate lah bahasa omputih. Tapi kau pun tahu, aku mana pandai sangat cakap omputih, aku pun direct translate, “'Black Horse goodness, dark horsedark horse dangerous.'.

Aku : (tergamam kejap) Itu pun rasis?

Luis : Sebenarnya, selepas aku nyanyi lagu kuda hitam, aku berpantun pulak. the black-black spots mangosteen, more considered more sweet .

Aku : Apa tuh?

Luis : Hitam-hitam si tompok manggis, semakin dipandang bertambah manis. YNWA!

Aku : hek eleh. itu pun nak rasis ke. Terima kasih, dan YNWA.

Luis : Liverpool power!

Aku : Ya, power!


26 Ulasan:

r.k berkata...

hiiiiiiitam manis ye dok .. ala kuci kuci .

btw , sebagai peminat bola sepak , ghua rate evra sebagai power .

8=D
8==D
8=====D

seronok pulak tulis gambar konek . keh keh keh

Nik Saiful Anuar berkata...

lu lesis ke suarez?? ade x teammate Liverpool yg terasa bantai lu?? ce cite, kahkahkah

Jang berkata...

ala evra ni pun.. tu pun nak touching ke.. ejekla die balik. ckpla rabbit x hensem ke.. tikus mondok ke.. ilek je tau. bukan klh pun smpai nak emo2.. =)

El berkata...

evra tacink lebih. tau lah dia takde gigi seksi cam luis.

YNWA

Ajiz Nasution berkata...

Jahat entry ni.. mengekek aku depan monitor baca translate lagu dgn pantun tu..

aku suspek evra ni memang mulut puaka suka reka cerita la.. dulu masa WC2010, dia ni jugak yg menghasut team mate.. Si hitam mulut busuk!

Hazard Ali berkata...

Hurm.. mungkin dia maksudkan David Suares.

Streetwizer berkata...

apa susah, kutuk arnab balik jer la woi...nak mengadu domba plak negro palat ni...

top_ace7 berkata...

David Suarez. Hak hak hak!

33447777266 berkata...

mohon gigi seksi!

Jarr berkata...

rambut evra gentel gentel mcm rantai keychain.Syomell je..patutla gebu bila org nyanyi kuda hitam.

Awang Joe berkata...

david evra sikuda hitam legam...

Pert Doherty berkata...

mak evra itam

Bunut Payung FC berkata...

mak suarez arnab

The Transistor berkata...

@BunutPayungFC

Mak Evra Orang minyak...
Mak Roney Orge...

Bgus la tu MU tempat2 orang2 hodoh

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pakkordi berkata...

Hehehe.. Lagu faverite kat karaoke ye dingin?

YNWA!

derp derp berkata...

@AKU_KUN 10
nganjing lah kun 10....

ko sendiri taip.. ko sendiri baca.. takde sapa nak baca blog ko tuh.. dari tadi dok promot blog tadika dia

VillaSanc berkata...

entri paling bangang ya amat penah aku baca..zzz

Tabok berkata...

Suarez = Freddy Mercury?

keli berkata...

Muka monyet tu boleh buat gua tak tido malam. Dah macam siyall...
Mungkin Suarez cakap Evra tu N*gg#r kot...pantun tu memang macam haram. Wahaha..

rashideeshukri berkata...

ini memang kelakar. kah kah kah.

hantuLongkang berkata...

hahah...
aku ingatkan suarez ada panggil dia katak paya...selagi tak hujan, selagi tu la dia memekak tepi telinga suarez...

rupa2nya suarez berpantun dengan evra tengah2 padang :D...

Pet Shop Boys berkata...

:)Apalah nak jadi dengan Suarez ni...

hangbola berkata...

Suarez ni rasanya jenis rabbit yg mulut dia tak reti nak diam..x pun dia jeles sbb evra lebih ensem dari dia..itam manis..

Hazard Ali berkata...

Mungkin (hanya mungkin), Suarez tak kata apapun.. mungkin bunyi yang terhasil dari celah gigi beliau yang bunyi macam "nigger.. nigger.." (sila darab 5).

Eh? Aku ni nganjing budak MU ke ape ni.. gulp.

Amir_naufal berkata...

mana fan Arsenal ni taknak update game dgn Sunderland ke?

kasilah up Van Persie sikit...aduhai!

Takkan semua dah putus harapan kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...