ANDA SEDANG MEMBACA

59

Tau Pun Takut (5 Defender)

Ahmad Fairuz Ahad, Oktober 16, 2011
Yes, saya kecewa dengan keputusan seri kerana ManUtd ialah pasukan lauk di Anfield.

Walau bagaimana pun, kami tetap sayang ketua pasukan Liverpool kami yang memang sangat bijak mengagak Giggs lebih bersedia 'menyelamatkan crotch' dia dan membiarkan ManUtd ketinggalan. Gerrard is a footballing genius!

Maklumlah, Giggs suka berzina dengan ramai manusia tak kira mereka itu adik ipar dia ke, apa ke. Semua dia lanyak. Jadi 'crotch' dia memang sangatlah penting bagi Giggs. Kalau Suarez yang jadi 'wall' dia tahan pakai 'crotch' selamba aje. Bak kata Abdul Sokernet, Suarez Power.



Arakian sehina-hina penzina, hina lagi penzina yang menyusahkan rakan sepasukan.

Peminat2 ManUtd yang tak berapa cerdik sekalian, hidung ungu tak masukkan Rooney, Nani dan Chicarito dari mula ialah kerana dah 3 kali dia main corak macam tu dan tak bertahan dengan 5 defender di Anfield, semua kena tapau. ManUtd jadi lauk. Hidung ungu takut, faham? Itu pun hidung ungu harus berterima kasih pada DeGea yang membuat dua-tiga save nasib oleh percubaan Liverpool yang ya Allah, magnificent.

Hingga kita berjumpa lagi wahai scums.

#YNWA ./

Addendum:
Top ace7: Bukan David Jones main midfield ke abang? <--- ni fan sapa ni? Baik claim cepat. Manure? Smurf (U) atau smurf (S)? Tadika Cerdas? Ayam London? Elok kem-kem yang berwajib claim dia ni cepat. Kalau ko Liverpool fan dik, aku ban kau dari mengkomen lagi.

59 Ulasan:

Berbo berkata...

5 defender?nak sedapkan hati ke apa? haha

rashideeshukri berkata...

kah kah kah. ini reply yang bijak.

top_ace7 berkata...

Bukan David Jones main midfield ke abang?

Koje berkata...

tanpa rooney, nani dan chicharito adalah line-up utk menganjing liverpool...kah kah kah...klu pakai 10 player defender pon bkn xleh beat pon...bodo punya olang...

keli berkata...

Football lesson from pakkordi. :)
Gerrard memang genius. Dia tahu Giggs mesti mengelak pasal dah tua takut kene rembatan padu yang mampu menyebabkan dia semput dan sesak nafas. Wahaha...

azrijohan berkata...

hanjing gerrard

kareem berkata...

giggs ni memang bengap...sejak dia berzina itu hari, tambah bengap pulak dia sama macam fans MU scums..

keli berkata...

@top_ace7
David Jones ni player mana pulak abang? Gua tak nampak pun malam tadi. Yang gua nampak Philip Anthony Jones aka Phil Jones.:D

pepol berkata...

ngn menyu pon xleh menang,cmne nk menang liga??

El berkata...

kalau keeper dia Van De Saar confem dah 4-1.

De Gea je star kat Man Utd. yang lain semua sayur. haha

The Mind berkata...

reti sepak bola atau tidak, siapa yang tengok match live semalam mesti tau Steve G rembat bola tu bukan gaya star (yang tau mana nak tuju/placing). nasib je la boleh gol. itu pun ada hati fan Looserfool nie nak ngaku hebat. fuuh. dasar cunts

hantuLongkang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
VillaSanc berkata...

midweek ada ucl,next week nk lwn team yg "jauh lg better"..eh,lupa plak geng2 scouse ni mana main europe dah..haha pndai2 la pakcik alex tu nk rotate..pajadah nya nk bangga kalo home game pun seri..

hantuLongkang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farid berkata...

Kah kah kah. David Jones? Kah kah kah kah kah. David Jones? Kah kah kah kah.

33447777266 berkata...

kalo runey, nani ngan cicharito msuk awal konfem jem livepul.

I'm Obe's Cocksucker berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Hazwan Arif berkata...

amende ko tulis ni?

rashideeshukri berkata...

@Hazwan Arif: apa yang lu baca sampai tak faham-faham lagi ni?

derp derp berkata...

yerlah2 fan livepul lah yang pandai... yg bijak...

julu berkata...

Jones dah jadi AM kot smalam.. eh, top striker pn bleh jadi.. duk atas jek keje.. time kene serang jogging jek turun..

tu pn boleh dikira main dgn 5 defender gak kan..

yetzack berkata...

semua nak jadi lebih 'king' dari kenny,dan lebih 'sir' dari SAF bila komen...

hasilnya,semua cakap macam orang mabuk,sampai masuk konek2 apa semua.

'it just like any other game.'kata kenny daglish

fikiranlicin berkata...

cerita senang. yang bangang pasal bola kalau nak tunjuk genius- just sapot MAN U.

David jones? #smh. YNWA.

razif berkata...

macam tahi.ada hati nak titik ManU..that's all u got,pussies?cuba lagi ye anak2 buah king konek..

Syahrizwan berkata...

David James tu siapa? doctor? lawyer? bangang betol la kau ni. kau fan MU ke? pegi mampos la kau kalau kau fan MU then player MU pun tak tahu! bangang! bangang! bangang!

Streetwizer berkata...

apa2 pun kita tnggu MU lwn dgn the noisy neighbour dulu...

Shaiful berkata...

David jones? Celah mana datang david jones ni? David de gea + Phil Jones ke? haha..

AKU_KUN 10 berkata...

elok sgt la tu ikut perangai setan nk menghasut2 org. tengok manchester city releks jek. anyway thank you kelab bola sepak riverpool. dapat jugak abang merasa duduk atas. kah kah kah.

ni kalau abang jadik penulis sokernet kompom lah butthurt abdul.

Ozgur Cek berkata...

david jones??kah3...biasa la fan MU mana kenal pemain..biasa tgk result dlm livescore je..

3rdfrom9 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
3rdfrom9 berkata...

David dengan Phil tue saper diorang nie ada kena mengena ka. Gary Neville aka pembenci Liverpool no.1 pon mengaku org tua hidung ungu main taktik bertahan atau defensively. Evra cakap Suerez racism sebab kata kat dia konek, konek, konek, konek, konek, konek, konek, konek, konek, konek.

p/s - Kordi sepatutnya ko kena letak 2 gambor, ko tertinggal gambor selepas Stevie cium badge.

talkIZcheap! berkata...

Stevie G memang otai! He was everywhere!! Tackle Evra, Evra patut mati semalam, apa main cam haram, patutnya dia bagi je Suarez tu masuk dalam kotak penalti dan skor...

Suarez paling kesian, asyik kena foul je, tackle ke atas Charlie Adam memang kasar tak patut, patut ref bagi penalti walaupun foul luar kotak. Ref MenYU dah beli!!

Chicharito punya gol lagi tak patut! Dah la dia foulkan Skertel, boleh kira gol plak? Dah la corner tu pun tak patut corner sebenarnya!! Dasar Scum!! Ref MenYU dah beli...

Apa-apa hal pun, Liverpool paling power (TM)!!

YNDA!!



p/s: sedap sangat rupanya kutuk-kutuk MenYU ni, patut lar ramai yang suka (kutuk)...

missus vidic berkata...

are u playing safe with your entry pakkordi?rasanya kalau menang hari tu confirm berapi2 dah entri ni hehe..

but i do agree deGea was motm and hero for that day..seri pun dah cukup baik..

btw, see u in OT!!!

Destrokk berkata...

Steven G genius, ini statement yang buat aku ingin diliwat, gol dari LFC adalah berpunca dari peranan Suarez Ibrahim Ali dengan berjoget dan membuat muka minta penumbok dekat De Gea. Terus melemahkan nafsu syahwat De Gea untuk save bola.

Citeh berkata...

FAN-FAN MU skang minat club ikut orang je, ramai yg sokong die pun nak ikut STIM skalilah,


kahkahkah DAVID JONES,

Pet Shop Boys berkata...

Fan Arsenal, Liverpool kena admit yang season ni Man U memang kuat..lebih kuat dari season lepas.

tapi mengikut game Liverpool control, percubaan dari Suarez, Kyut dan Gerrard mampu buat Liverpool menang dgn 4-1. Cuba Liverpool takde luck dan Man U, seperti biasa a lucky bastard.

sepakan Gerrard itu memang genius. a good welcome back untuk hero kita yang 7 bulan berehat.

Man U sekarang boleh concentrate dgn game Man City, yer noisy neighbour katanya

Ajiz Nasution berkata...

Dalam banyak-banyak komen, aku rasa komen ni yg paling bijak dan berciri lagenda :-

"Bukan David Jones main midfield ke abang?"


Welcome to Hall Of Fame(read:Shame), Dude!

creater berkata...

Saya harap, Liverpool datang Old Trafford tanpa Suarez, Gerrard. Ops saya lupa, Liverpool tak perlu kot nak rotate team. Mereka tak ada Europa League apatah lagi Champions League. - Pak Cik Alex

Pet Shop Boys berkata...

Man U season ni memang kuat...lebih kuat dari last season.

tapi mengikut game semalam, Liverpool bermain lagi baik.patut 4-1.

man U sekarang kena prepare untuk bertemu dgn your noisy neighbour

AKU_KUN 10 berkata...

http://bandar-manchester.blogspot.com

Jarr berkata...

Apa saja lah budak budak ni.Komen semua nak tunjuk pandai.Enjoy the game lah.De Gea mmg superb.Takyah nak komen ade hati nak titik man u lah,ngan man u takleh makan lah.

tu semua komen konek masuk dlm.telur dekat halkum.mcm aku tatau sekor sekor tgk game telan air liur 2 baldi.

komen komen sebegini sepatutnya diabaikan oleh juak juak lama Liverpool.bukan dilayan..buang masa.Dorang semua pandai pandai...jenis penah amik IQ test kat MENSA...

komen berapi.Ade ke kabo kalau nani,rooney,chicak masuk awal Liverpool jem?Abih yg Nani guling guling keting kena takik tu masuk awal pon tak jem Liverpool?

pesen bodo piang punye komen.tak reti komen duk luar baca komen sudah.Pesen telor.

apitmanu berkata...

kalaulah liverpool tu hebat sgt, mengapakah mampu seri saja?

r.k berkata...

Indeed Jarr . enjoy the fucking game . :)
btw , what fucking david jones !! keh keh keh

nu_Ox3r berkata...

Jadi 'crotch' dia memang sangatlah penting bagi Giggs-LEGEND

top_ace7 berkata

"Bukan David Jones main midfield ke abang?"-mamat ni mungkin akan komen balik bila game manu vs liv nanti.

Syahrizwan berkata...

"David James tu siapa? doctor? lawyer? bangang betol la kau ni. kau fan MU ke? pegi mampos la kau kalau kau fan MU then player MU pun tak tahu! bangang! bangang! bangang!"-mungkin tu kali terakhir dia komen bila dia sedar dia lagi LEGEND dari top_ace7

r.k berkata...

nu_Ox3r : fucking legend spot eye . XD

Pak Alex & Co. berkata...

bodo la chicharito..kalo dia xkasi lverpool mng aritu, jd apa lg kgembiraan yg boleh scums dpt raikan season ni slain matlamat 'xmenang cup xpe, jnji dpt klhkan MU'? ksian la sket chicharito oi..giggsy jgk faham prasaan scums.tu psl dia elak..nk ks lverpool mng..bru bernyawa sket scums.xpe scums, misi anda blom tamat. nnt dtg oldtrafford abg giggsy ks gol lg ye..tade hal punye la takat bg menang ni..ok?

Kafe Que berkata...

komen2 yg emo..haha..epl bkn takat 1 game je..puii

Bila last Liverpool menang EPL??

Hazard Ali berkata...

Ape daaa.. David Jones pun tak kenal? Dia Defensive Back laa, bukan Midfield! Bangang!

David Jones (born September 19, 1985) is an American football cornerback who is currently a free agent. Jones was most recently a member of the Jacksonville Jaguars in the National Football League. He played college football for the Wingate University Bulldogs.

Sumber : WIKI.

Kesimpulannya... (aku nak abiskan ayat ni pun tak mampu dowh)...

top_ace7 berkata...

Hahahahahaha! Gua trending skang! DAVID JONES pon boleh.

I'm sorryyyyy. PHIL JONES.

Dulu masa dia main untuk Blackburn, dia pernah main defensive midfield. Tapi main position ialah centre-back. Dia boleh adapt dengan dua-dua role tu. Right pon boleh.

Sekian dari saya - DAVID JONES!

Remy Maximus berkata...

kalau dah team bangang tu tak payah sembang lebih la..

The Transistor berkata...

@Apitmanu

klu lu punye MU hebat sgt npe seri gak bodoh!!!

Gigs pandai simpan konek sbb tkt Si Abdul mengkonekan die wahahha
Bangang!!

pejalan kaki berkata...

sesungguhnya penyokong manCHEATER yunaitard di serata dunia sedang hangin satu badan

VillaSanc berkata...

ramai yg butthurt..kalau nak ambil serius jugak semua artikel yang terpampang disini sila angkat kaki,jalan terus, belok kiri le lepas tu sila pergi mampos..haha #GGMU

Amir Ariff berkata...

salam 19.

sedikit fakta. Ryan Giggs adalah player paling tua yang skor di UCL ketika berumur 37 tahun 289 hari.

ini ayam bukan sebarang ayam. ini ayam juara. jangan jadi seperti ayam janda dah 21 tahun tak menang EPL.

salam 19.

flamez berkata...

Good facts bro.
Tapi aku rasa Paolo Maldini lebih bagus pada Ryan Giggs kalau nak cakap pasal UCL.
Dalam masa hanya tak sampai seminit dia buat jaringan terpantas dalam sejarah perlawanan akhir Champions League semasa lawan Liverpool tahun 2005 tu dan dalam masa yang sama menjadi pemain paling tua skor pada perlawanan akhir. Telah mengangkat piala UCL sebanyak 5kali dan berada dipentas final sebanyak 8 kali (dirujuk dari Wikipedia)
Sorry out of topic saja nak share.

Usagi9898 berkata...

ramai gile menyut butthurt. sume salah giggs sebab lebih sayangkan telor dari fans. kuikuikui

hantuLongkang berkata...

@flamez:
hairuddin omar lagi hebat...dah berapa pasukan dia main dapat pegang piala?...

kalu letak maldini dengan giggs dalam pasukan yang hai-o dah join, aku bagi 2 minggu je...kompom mencarut dengan teammates dia...hai-o letak mana2, dia skor jugak..habis game, dia cuit piala sikit2, tahun depan dia join team lain pulak..keh2

kobetz berkata...

woi!liverpool pon men time midweek la..sangap nk men UCL letteww!!haha..kalah la pulok!

KaY BeRpUtAr berkata...

Pak Kordi....ko la yg bodo n bangang....sokong team sandarkan pada kenangan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...