ANDA SEDANG MEMBACA

43

Luis Konek Power!



Cilakak! Boleh draw pulak? UCL tak menang, Europa tak menang, EPL pun tak menang, dengan Manchester United pun tak menang. Apa lagi yang gua boleh raikan season ni? -Luis Konek Racist Diver



Lagu Rasmi The Kops untuk Luis Konek.

43 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st!

Layan jugak lagu Holy Diver ni..

Abi-iRFAN berkata...

seken.

Power..power!

Gorgon Kuning berkata...

Kahkahkahkah..Terbaek !

Nanti ada la meroyan dan butthurt lepas ni...

Firdaus Alim berkata...

well at least dia pkai dat famous 7 red kit..kaw ado? nan ado hahaha

shafiq ahmad berkata...

pergh macam blackmetal

Pert Doherty berkata...

apa lagi ni?

keli berkata...

Ko pakai akaun Abdul pon macam orang takde konek. Lu kasi potng lu punya konek kasi anjing makan la.

Yang ni 3 konek untuk lu yang bangang
8=======D
8=======D
8=======D

Awang Joe berkata...

siot...masa camera kiss wt gol freekick...dh terbayang rio fuckdinand kna konek...sekali cicakrito pulak wt gol...lemau..lemau...

Abdul Sokernet berkata...

(.) (.)

mirul berkata...

kah kah kah!!

konek ape jadah.

epl ade lagi 30 game.

iR berkata...

kah3...lawak2...mane IKAN KELI??? Ahah~

Haziq berkata...

pasukan liverpool semua konek-konek belaka

RABUN berkata...

abdul sekonek..biasalah....

hantuLongkang berkata...

abdul dah start balik jadi lembam...
kalu drogba baca entri ni, dah lama dia cakap "abdul is a fucking disgrace" depan kamera..keh2

Mr. Schomey™ berkata...

kena kutuk konek pun ramai yang emo. haha

yazid berkata...

Suaraez is a cunt. Liverpool are koneks

The Mind berkata...

kah kah kah.
bodo punya arnab. tak kira apa gambar/video, muka sa-ekor arnab yang nie tetap nampak bodoh. muka bikin panas

Nizam berkata...

all glory hunter must die!kah3

Abdul Sokernet berkata...

Hantu Longkang butthurt.

Lol!

hantuLongkang berkata...

abang abdul...jangan la cakap kuat sangat...malu la buntut saya nanti..kang saya buat satu entri pasal abang abdul hantar sokernet tamu kang baru tau..nyampah..

haha

3rdfrom9 berkata...

ramainya mancunian bergembira disini menyambut keputusan seri semalam. Plan B uncle red nose menjadi mlm tdi, rugi 3 mata dan 90 minit pertama Suerez/Gerrad untuk season nie...

mangifera berkata...

Ni kalau Rooney tengok entry camni, mesti dia cakap:

"Fuck off"

shame on you, Bedul. Shame on you.

trevor berkata...

kahkahkah kingk onek dah takde, tapi luis konek?

kah kah kah. jahatnya abdul. jangan macam tu. jahat sangat tu.

Pet Shop Boys berkata...

takde yg nak celebrate gol abang Gerrard ke?

keli berkata...

8==============D ( I )
Gay gay MU :D

Streetwizer berkata...

butthurt melanda kah kah kah!!

The Transistor berkata...

Konek MU..
wahahahaha

Heysátan berkata...

entri ape yg ko buat nih abdul konek?

rashideeshukri berkata...

seri pun kena jugak?

entri ni baghal. sekian.

Polis Karma berkata...

Abdul butthurt ngan org yg 1st samekn die dgn konek dulu.

Tu yg meroyan smp skrg.

Kahkahkah!!!

kareem berkata...

Sebab nak jaga reputasi dan imej bersih punye pasal, pengulas kem ManYu sanggup menggunakan nama Abdul untuk posting bangang nih. Memang konek!!

janxxx berkata...

satu je aku nk cakap..terbaeks..hahaha..

AKU_KUN 10 berkata...

kecoh gila abdul.. ko tgk man city dah leading. sampai hujung musim. kah3. tiba2 lak semenjak dua menjak ni abdul emo dan butthurt. aku pun xpaham. adakah sejak kehadiran aku disini? kah kah kah

abdul kenapa sejak dua menjak ni tiba suka konek yg melampau sgt. errr dah bertukar jadik gay? awek dah lari? atau bini dah curang? kah kah kah

Raven X berkata...

Weh Abdul. Apsal ko ni bodo sangat ? kalau nak bagi entri menghanjing pon, x payah la sampai nak gunakan perkataan lucah. Skang ni aku dah x bole bukak blog ni depan anak2 kecik aku lagik. Bodo, bebal, baghal. Belajar tinggi2 tapi otak xde. Bangang perangai cam budak2. Berapa umor ko eh Abdul ?

Abdul Sokernet berkata...

Aku kun ni bodoh boleh tahan jugak.

Kalau cerita pasal bola, tu cerita pasal bola jelah.

Yang kau nak masukkan awek la, bini la, mak kau hitam la, tetek bini kau kecik la, semua kejadah tu apa hal?


Ghairah sangat nak cakap orang bodoh, sampai lupa nak tengok cermin.

Ni mesti penyokong Liverpool.

AKU_KUN 10 berkata...

gua manchester city bhai.... liverpool pun gua benci. m.u pun gua benci. arsenal pun benci. cuma QPR ade rasa cinta sikit..

se7en berkata...

mohon lukis konek luis ada kulup sikit

AKU_KUN 10 berkata...

abdul . tu ada request gambar...
jangan butthurt pulak baca blog gua.

http://bandar-manchester.blogspot.com

idysur tagem berkata...

hahahaha konek kecik

Abdul Sokernet berkata...

La.. Nak promote blog rupanya.

k, follow me back taw!

AKU_KUN 10 berkata...

ye abdul. kah kah kah butthurt abdul

http://bandar-manchester.blogspot.com

Ajiz Nasution berkata...

" This is utterly a sexual harassment. I can't accept this kind of humiliation to me, and to my entire bloodline. Abdul is racist" komen Suarez saat ditemu bual.

" Oh and one more thing. Mak Evra hitam. mak dengan anak sama je. apa pun tak boleh. eh silap, apa pun tak nampak!" - sambung beliau.

Raven X berkata...

Weh Abdul ! Ko x jawab lagi soklan aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...