ANDA SEDANG MEMBACA

16

Jurulatih Terbaik Dekad Pertama Kurun Ke-21!




16 Ulasan:

Coolman berkata...

L fot Lembu.

azrijohan berkata...

LOSER

Özgür Çek berkata...

Last but not list

BanDeLa berkata...

kembali ke musim 03/04 ker...
(gua tak gelak sebab gua tak cool)

pengesahan perkataan : unvol (unvolume piala epl untuk liverpool) sengaja tau usik liverpool..tak suka tau macam nie..

LS berkata...

hahahahaha :D

nur hamirudin ismail berkata...

ni meski kipas pantat MU ni..

mrlrie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Unknown berkata...

abdul is lucy cuba menyamar jadi fan Menyuk.... tih tuh tah

obefiendenwaylencau berkata...

gua syak mamat unknown ni obe....cuba utk tuduh lucy adalah abdul...sblm ni unknown ni takde,bila aku kantoikan abdul adalah obe,baru unknown ni muncul dengan komen2 menuduh lucy adalah abdul...pastu tiba2 je abdul kutuk arsenal pulak...good job obe,good jobbbbb....kahkahkah

Awang Joe berkata...

L...Leader...yeah...atuk adalah leader adik2 taska...lead to lose...

talkIZcheap! berkata...

FFS, who the fuck care who is Abdul?? Setahu aku yang kisah siapa Abdul ni ialah fan Liberpul... tu pun sejak akhir-akhir ni diorang pun dah tak naik heran...

hantuLongkang berkata...

walaupun talkIZcheap! seorang MU dan lazimnya budak2 MU boleh dianggap kurang berdaya fikir (:D), tapi aku setuju benar dengan dia kali ni...

korang dapat bongkarkan sapa abdul pun, takde sapa nak ambik peduli...bukan dapat pengecualian cukai jalan pun...reti?

L for lucah..paham?..

maniax berkata...

L = need for more anak ikan.

Streetwizer berkata...

L = luck ( dari bebudak emo)

Raiden berkata...

L = Lancau

Meijie Enrique berkata...

cadangan ditutup.... keputusan adalah L=LANCAU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...