ANDA SEDANG MEMBACA

18

Liverpool 1-1 Norwich City






"There are people questioning Luis Suárez’s integrity but it is their integrity that needs questioning" 
- Kenny Dalglish

18 Ulasan:

syemora berkata...

First!!

memang konek betul King Konek ni.

saiful aizat berkata...

Patut la norwich score tadi.. Keeper dia Reina, bukan Suarez. #lol

bebas berkata...

BEST DIVER..AFTER RONALDO. ADAM pn ade harapan nk jd diver pasni dgn mgharapkan gol dari pacik gerrard.puih

treacher berkata...

ye ye king konek....

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Lucy bagi gambar aksi Suarez masa World Cup.
Kalau tak silap gua masa tu lawan Ghana. Bukan ke lepas tu refree bagi penalty. Jadi apa masalahnya lucy sampai tak boleh dimaafkan tu.
Masa tu dia sanggup lakukan apa saja untuk negara dia. Dekat negara dia, Suarez dianggap hero and he got punished for what he did in this match.

Ozgur Cek berkata...

ada orang butthurt dgn suarez..

creater berkata...

Sebagai fans Liverpool aku turut mempersoalkan integriti Suarez masa tengah game. WTF! let referee make the decision selagi referee tak tiup wisel kau kejar je bola tu sampai dapat, Tengok balik gol bellamy, nasi baik bellamy kejar, suarez kerja nak mintak foul, sorry for me he did't give 100% on pitch.

zu berkata...

bayangkan liverpool sekiranya hanya ada carroll sebagai striker, tanpa suarez.

flamez berkata...

Aku rasa Suarez malam tu telah membuat banyak percubaan yang bahaya dan mencipta banyak peluang. He didn't give 100% on pitch? What a joke. Kita tidak boleh menidakkan yang goalkeeper norwich sangat bagus pada pagi tadi.
Intergrity???? Bringing this matter only, is joke for me.
If you liverpool fans don't like him, many clubs and manager would love to have him. He is great footballer and only that is enough.

keli berkata...

@flamez
Komen yang bagus ...lu fans team mana?

Plus Ultra berkata...

kenny dalglish is a chequebook manager. period.

even john w henry said its a gamble to take him. he would rather stick with roy hodgson.

roy hodgson won 13 games, draw 9 and lost 9

kenny dalglish had won 13, draw 5 and lost 5

not in any way impressive at all

rashideeshukri berkata...

sudah laaaa Lucy, team faveret lu dah kalah dengan All Blacks kan? ini semua diversion budak-budak. kah kah kah.

Haziq berkata...

Luis "konek" Suarez!!!!

mangifera berkata...

haha. tulis la korang nak tulis apa pun. so fucking what?

he give his 100% on the pitch, and trying his best to score goals. dia nak mintak fault? player lain takde mintak? walaupun kadang2 ada jugak aku rasa nak bagi kaki kat muka suarez bila dia mintak fault, tapi hati terus sejuk bila dia kejar bola and dribble bola sungguh2.

fucking hell la yang lain mcm ada integrity sgt. my ass la integrity.

mangifera berkata...

plus ultra: ko minum todi ke? obviously apa yang ko tulis, record daglish better than uncle roy. beli player bukan macam beli lego, ko beli yang sama size, boleh fit nicely. ambik masa nak glue up chemistry between players. bukan hari ni beli, esok lusa terus menjadi. cikai2 2-3 bulan jgk. kalau jenis lambat panas, 2-3 tahun maybe.

apapun, the team is improving...game play improving, cuma nampak la kadang2 cross pun bangang sebab takleh nak betul2 kenal hati budi masing2 lagi.

hantuLongkang berkata...

"even john w henry said its a gamble to take him. he would rather stick with roy hodgson."
- Plus Ultra -

aku tak kisah ko bagi pendapat..
tapi, mana pergi quote penuh dia supaya tak lari konteks?..

jadi, benda paling sopan aku patut cakap ialah:
"fuck off!"...

3rdfrom9 berkata...

konsistensi paling penting beb ...... ini yg x ada kt liver skrg nie, aku dh x peduli result game rugby QPR ngan Chelsea atau old purple nose kena titik smpai 6.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...