ANDA SEDANG MEMBACA

41

Liverpool Terpijak Kulit Pisang

Ahmad Fairuz Ahad, Oktober 23, 2011
Hoi!

Sebagai pasukan yang power, popular dan disegani, keputusan seri agak sukar untuk saya terima. Pasukan smurf (S) dan (U), Manure dan skuad tadika boleh lah terima keputusan seri. Bukan Liverpool. Kami ada ... 'kwan'.

Tahniah kepada skuad kenari mat saleh yang berjaya menyekat Liverpool dari memungut mata penuh di Anfield.

Pertahanan Norwich City bermati-matian menahan asakan Liverpool dengan mengunakan dada, perut dan 'crotch'. Seperti ManUtd, Norwich City yang hampir menjadi lauk berjaya menjaringkan gol nasib.

Sekali lagi, penguasaan dan peluang yang dihasilkan Liverpool gagal disudahi. Apabila berjaya menewaskan penjaga gol, tiang gol pulak buat hal. Bukan sekali, tapi lebih dari sekali! Nampaknya sumpahan k*n#k si Abdul ni sudah mula membuahkan z*k*r.

Walau bagaimana pun saya tetap berpuashati dengan permainan yang ditunjukkan oleh pemain yang berjaya membuka banyak ruang dan peluang untuk skor. Cuma Steven Gerrard dan Glenn Johnson nampak sedikit pancit dihujung perlawanan. 2-3 game lagi match-fit lah tu. Mengikut kata ketua fisio di Anfield, 19 November adalah tarikh semua player 100 peratus cergas.

Hoi!

#YNWA ./

41 Ulasan:

Manure11 berkata...

Sandarkan pada masa hadapan?

avid berkata...

holloh holloh comelnya ayam brand tu..

Ozgur Cek berkata...

Ruddy memang rude

shah_apiz berkata...

posting nak cover kemaluan je nih.. haha..

syemora berkata...

"Nampaknya sumpahan k*n#k si Abdul ni sudah mula membuahkan z*k*r."

kah kah kah..

top_ace7 berkata...

Sardin cap Burung Canary?

Amir Ariff berkata...

main home kut. seri sajo? norwich je kut. sembang kuat sangat kut.

19th!

treacher berkata...

ngan norwich pon tak lepas?pftt..

Wann Zaorish berkata...

ni nak cover malu ke apa post mcm ni?
mohon next week sembang deras lagi ye before match.

Wann Zaorish berkata...

kah kah kah kah

p/s : lupe plak nak gelak tadi.

co0kie berkata...

boooooo
anfield is only a-field of lubuk, no more a fortress
kaman lah team canaries cikai je punn

phail alasan is phail.

booooo!

saiful aizat berkata...

makin sayu aku tgk kordi ni

Nik Zulkhairi berkata...

haha. kan dah nak kena cover kemaluan. stupik.

Pros|mrcool berkata...

Comelkan burung kenari kuning aritue.. cute sngat, huhu

saiful aizat berkata...

aku rase ah kan, si abdul tu tgah lukes konek dekat goal norwich.

shah_apiz berkata...

hahaha... aku rasa si abdul ni tengah lukis pisang yg ada konek..

apitmanu berkata...

ape? seri je? wakakaka! 19th

flamez berkata...

Entri yang bagus. Menunjukkan anda sebagai true fans pakkordi.
Aku bukan fan liverpool tapi permainan yang ditunjukkan oleh liverpool adalah sama macam ditunjukkan oleh Selangor. Banyak membuat serangan dan mencipta peluang tapi tidak ada penyudah (finishing). Sudahnya trio Terengganu yang menggunakan peluang dengan sebaik-baiknya.
Aku rasa Kenny Dalglish patut masukkan Maxi Rodriguez daripada Daniel Agger ketika permainan hampir tamat. Season lepas aku tengok dia memang bagus membuat penyudah ketika liverpool perlukan kemenangan pada saat-saat akhir game. Pandangan aku saja. Jangan ambil serius sangat.
Sementara itu La Liga, Barcelona yang dicanang-canang raja bolasepak juga berakhir dengan keputusan seri.

bebas berkata...

Norwich nye gol nasib?palotak hang..punye la hebat si Holt tu jd header smpai reina si botak pn tewas.kah3..boo..LiverFOOL 29 attempts on goal, of which only one went in.FHAILED.suarez berjaya lg jd diver n sempat semayang sembah ape tatau ANOTHER FHAILED

Kucing Mainan berkata...

liverpool pasukan konek.
1st eleven team konek= konek konek konek konek konek konek konek konek konek konek konek.

pakDin berkata...

sembang mcm gampang kemas.pdn muka seri..mane komen fans2 ayam ni.slalu ade jer komen rashideeshukri nih..mane die??? hahahaha

keli berkata...

Lu orang sembang macam gampang macam liverpool kalah pulak.
Nampaknya budak-budak tak sunat lebih berminat sembang pasal liverpool yang berkeputusan seri daripada membincangkan tentang manchester derby malam ni.
Terlalu benci dengan liverpool sampai terlupa bagi sokongan dekat team sendiri. Bangang melantun-lantun.

Destrokk berkata...

Liverpool terpijak kulit pisang???@
lebih kepada Liverpool terpijak tahi sendiri??@
Team Tahi terpijak pisang sendiri??

bila la nak insaf fan Liverpool ni, jangan overrated sangat, jadi la macam kem arsenal sekarang, kenal diri mereka letaknya dimana

Mambang Tanah berkata...

Yg sembang ni fan norwich ka?liverpool yg seri,org lain lak yg bising,haha

Ozgur Cek berkata...

thats right keli..
Nampaknya ramai budak-budak tak sunat yg jarang nampak komen2 kat sokernet tiba2 ramai masuk komen untuk paku liverpool, dan langsung tak ambil port pasal match besar team dorang..Bangang..bangang...

K berkata...

SOKERNET IALAH WEBSITE BOLASEPAK INDIE DAN DITULIS DENGAN NADA SINIS, SARKASTIK DAN HUMOR. KALAU RASA SAKIT BONTOT TEAM KORANG KENA MENGANJING PASAL DAH 2 DEKAD TAK MENANG LIGA (OR SIK SERI JE LAWAN TEAM AYAM) SILA KE:

SANDARKANPADAKENANGAN.COM

sumber sahih: sokernet.blogspot.com

faizul berkata...

takpe.. takpe.. kasi paku puas2.. malam ni kita tengok siapa yang kena.. ahahahahaha..

YNWA!!!!

creater berkata...

Amboi dulu kata MU main 5 defend, LIverpool dengan Norwich pon taram 5 defender. Keh3

nu_Ox3r berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Remy Maximus berkata...

liverpool sayurrrrrrrrr.booooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!hhhahahaha

zu berkata...

hmm aku macam dah dapat nak bayangkan je kalau malam ni manchester derby berakhir dengan draw, boleh tahan ramai jugak muka-muka yang tak berani nak type 'pengesahan perkataan' kat bawah tu nanti.

nu_Ox3r berkata...

walaupun manu nk kalah ngn city mlm ni,tp klu dh liv seri ngn norwich,dah xbest nk menganjing manu nnt.

suarez mmg tak la mlm td.menyampah siot tgk dia men

pokdegrunge berkata...

serang beradong, seri....wat BABI ape??

mirul berkata...

takpe pakkordi dan YNWA sekelian.

lebih baik seri dari kalah kan.

ade 1 tim tu nak tunggu kedatangan jiran die malam ni.

entah boleh makan ke dak agaknye.

kah kah kah

#YNWA

paloibinmulau berkata...

team bodoh bin dippers seperti selalu cakap besar dgn diketuai oleh king konek. seperti selalu juga bin dippers kecewa dgn persembahan sampah sarap pemain2 bodoh yg dibeli oleh king konek. biasa la this is a n field. org sebut a field tapi bin dippers sebut an field. mmg bodoh sungguh.

rashideeshukri berkata...

kenapa banyak orang butthurt sangat dengan Liverpool ni? Suarez pernah main dengan bini korang ke?

amboi, Chelsea dengan MU boleh menganjing team lain, Liverpool tak boleh pulak. ada komen dekat sini nampak sangat baru first time mimpi basah. kah kah kah.

-KingSyahmi- berkata...

heheh...dgn kemuculan pakkordi, maka bisinglah kem Liverpool...tapi takde...dlu Jannah pun bising2 gak awal2 dlu...pastu senyap...

kite tgk bape lame die tahan

Amir Ariff berkata...

mampukah liverpool layak ke UCL season depan?
mampukah?

Kah kah kah.

Streetwizer berkata...

sardin...sardin...haish..

say- O berkata...

manU kena 6-1. yeah??

hantuLongkang berkata...

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...