ANDA SEDANG MEMBACA

9

Abang Perancis

Lucius Maximus Sabtu, Oktober 22, 2011 ,









Untuk perlawanan Piala Dunia Ragbi 2011, aku dah sedia dengan jersi zaman 2007, walaupun tahu tanpa Sebastien Chabal susah Les Bleus nak kalahkan All Blacks.

Tapi ada ada hal? Kalau asyik nak sokong All Blacks tak ada thrill bak kata orang. Sama macam sokong Liverpool, sokong sebab dulu-dulu kelab ni power katanya.

9 Ulasan:

aRief berkata...

ermm

K berkata...

Euuuwwwwww.
Leher berdaki, mandi tak pakai sabun eeeeeeekkkkkkkkkk?

Alif Amin Othman berkata...

ABAM LUCY =)

pakkordi berkata...

Froggies over the allblacks anytime. Walaupun tak der harapan. Screw NZ!

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Mana penyokong Norwich ni?

iR berkata...

lucy, post r psal king konek hahaha~

trevor berkata...

kah kah kah bodoh sial sokong liverpool pasal team dulu diorang terrer.

abis kalau sokong chelsea time abramovich beli dan kemudian chelsea jadi terrer ape citer?

boleh citer sejarah sikit tak lucy tolol?

mcphisto berkata...

tapi mcCaw tak sandarkan pada kenangan

zu berkata...

hoi ragbi la woiii!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...