ANDA SEDANG MEMBACA

25

Liverpool Lawan Manchester United

Abdul Sokernet Jumaat, Oktober 14, 2011 ,

Kita tengok siapa yang kena!!

25 Ulasan:

ijan de bunks berkata...

konek mana?

Awang Joe berkata...

ada kt dahi abdul...

Abdul Sokernet berkata...

Bodoh piang.

Kan aku tulis, "kita tengok siapa yang kena." tu.

Kalau kalah, barulah lukis konek.

Bangang.

Kalau menang, senyap jelah. Macam baru 1st time tengok bola.

Bangang.

maniax berkata...

mohon lebih kote jika menang.

Hazard Ali berkata...

Pap! Pap! Pap!

Bunyi aku tepuk tangan ada org kena marah la.. kuning tul otang angpa ni, asyik pikiaq kooooooooonek memanjang!

Streetwizer berkata...

mohon tambahan konek di andy caroll juga...

ijan de bunks berkata...

alah abdul konek ni. letak je la konek apeadehal. ke takut nak letak. kahkahkah<---gelak cool

mirul berkata...

abdul abdul

kah kah kah

AKU_KUN 10 berkata...

ko la bangang abdul. tiap2 hari nk cari pasal dengan liverpool. meh la cari pasal dengan aku pulak.

bangang!

http://bandar-manchester.blogspot.com/

Abdul Sokernet berkata...

Tak nak suruh I follow U, U follow me back ke sial?

AKU_KUN 10 berkata...

mohon jasa baik adik abdul follow abang. terima kasih. ( bersopan kan ? )

Abdul Sokernet berkata...

Ijan de Bunks ada buat blog pasal Arsenal.

No wonderlah Arsenal semacam.

Abdul Sokernet berkata...

Promote blog pergi tempat lain la celaka.

AKU_KUN 10 berkata...

http://bandar-manchester.blogspot.com/


butthurt ke abang abdul?

rashideeshukri berkata...

ini la Abdul. kalau team lain kalah menganjing macam nak runtuh bumi. kalau MU kalah, menikus.

meh gua lukis konek dekat kepala lu sikit.

The Mind berkata...

sudah-sudah la gaduh mende remeh. jadah apa komen pasal blog plak nisssss???

Abdul, standby poster baek punya okeh. itu header atas kasi tukar la.

talkIZcheap! berkata...

"asyik pikiaq kooonekk memanjang..." kah kah kah!!

Mambang Tanah berkata...

Nmpak sgt pale otak abdul ni mcmana.zikir harian dia konek ni

Nik Zulkhairi berkata...

x yah kecoh. semua ada sorang satu.

kareem berkata...

kalau liverpool menang, player MU mana yang akan dikonekkan?

Gua mohon Rooney...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

"kalau liverpool menang?"
ini statement kelakar..

ijan de bunks berkata...

abdul tak payah la nak stalk blog aku arsenal ke liverpol ke perak ke. ko stalk je la orang2 yang yang tinggal kan link blog dieoang tu

konek!

rashideeshukri berkata...

konek! konek! konek!

kah kah kah.

AKU_KUN 10 berkata...

abdul butthurt di laman sendiri? kah3......

Kafe Que berkata...

nice 1.. seri je.. anfield mmg tempat yg sukar

Sir Alex Gamble Line Up Paid Off

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...