ANDA SEDANG MEMBACA

37

Match Preview - Liverpool vs ManUtd

Ahmad Fairuz Khamis, Oktober 13, 2011
Wah wah. Lama tak nampak Missus Vidic. Manalah agaknya Missus Vidic? Cuti bersalin kah?

Oh yer, Sabtu ni Liverpool akan mula melanyak ManUtd di Anfield pada jam 7.45pm waktu Malaysia. Sedap wey! Perghh. Geli-geleman sampai gigil bahu naik bulu roma perasaan ini.

Saya setuju dengan idea Jorji bahawa menang dengan ManUtd sudah cukup buat Liverpool walau tidak angkat piala cuma saya nak betulkan statement tu skit. Tahun ni Liverpool angkat piala EPL. Champions League, Liverpool cuti sebab kasi peluang team smurf pulak lah try angkat (kesian tengok papasmurf asik tukar player, tukar manager sampai habis ratus-ratus juta) walaupun nampaknya harapan smurf agak tipis sebab main macam sempudal di eropah. Team tadika? Abaikan.


Anyway, saya sedang pening kepala ni. Sambil tengok 11 orang player ManUtd disekolahkan hari sabtu, saya cadang nak kunyah Mister Potato tapi tak tahu perisa yang mana satu nak dimakan.


Peminat-peminat sokernet rasa perasa yang mana satu paling sedap dijamah sambil tengok pasukan ManUtd diratah atas padang Anfield?


Ramalan: Alex Ferguson punya muka jadi macam Mister Potato. Carroll skor 2 biji. Pengadil macam biasa, Pinocchio.

Seperti pepatah mat saleh, "once you go black you never go back", istana pasir yang kem ManUtd cuba pertahankan sejak kebelakangan ini akan hancur berkecai bersama dengan harapan2 peminat ManUtd yang lain bermula sabtu. Kerana selepas sabtu, Blackburn Rovers pun akan selamba bedal ManUtd. Penyokong2 tegar mereka pula akan mula "bercuti".

Selamat tinggal scums.

#YNWA ./

37 Ulasan:

Rudy ZAin berkata...

thumbs up pak kordi :B

shue_fearless_gurl berkata...

tak boleh lawan dgn entri jorji laa..kehkehkeh..

Street Spirit berkata...

Aku tak tau orang lain camne, tapi aku dapat rasakan nada-nada terdesak dalam entri ni. Kamon pakkordi! Cuba lagi.

EQUILIBRIUM berkata...

oiii bindippers jangan kome harap le muahahaha

r.k berkata...

selamat tinggal scums ialah lejen .

mcphisto berkata...

mane match preview wallabies vs all blacks..
dh mampos ker ragbinet

Farid berkata...

Nada terdesak? Aku rasa tak. Dah gaya Pakkordi dah tulis macam ni. Kalah menang nanti Abdul cerita.

mirul berkata...

seperti biase pakkordi dengan lagak mautnye

kah kah kah

hail pakkordi hail!!!

Penggemar Coklat berkata...

minat MU masa ada ronaldo kat situ je..hehe

sekarang?? no lah!! ahaks!

hantuLongkang berkata...

sebelum makin ramai nak jadi jerangkung belakang almari, cuba nak banding2 entri siapa yang lagi dapat bagi diorang 'basah kelangkang', biar aku angkat 7 jari tengah siap2 untuk sapa2 yang ada niat macam tu..

anyway, apa ntah aku nak mengarut tadi..dah jadi lain pulak bila baca komen2 hantu macam tu..takpe, tak penting pun..kita respek orang macam pakkordi lagi penting..

El berkata...

carroll score 2 gol? suarez boleh la kot.
ah tak kisahlah sape score. setakat MU segerombolan budk tadika and warga emas tu, takyah kata carroll n suarez. Pepe Reina pun boleh score hat trick tau?
YNWA

Daud berkata...

apa kaitan pepatah when u go black u never go back ni?hahaha.nice one klu jannah baca.

Nik Zulkhairi berkata...

suarez patah gigi arnab 2 batang..

keli berkata...

Liverpool 4-1 MU. Wahaha..

Streetwizer berkata...

teruskan menganjing pakkordi...

LS berkata...

sila! sila! :D

Ozgur Cek berkata...

padu sangat ni pakkordi..
lawan MU je pun...
YNWA!!

3rdfrom9 berkata...

Andy Mariner 2 - Manure O , kunjungan pertama De Gea ke Anfield akan mendapar hadiah sekotak donut percuma daripada The Kops.

Haziq berkata...

aku xsabar menunggu microsoft paint dri abdul sokernet...kehkeh

rashideeshukri berkata...

Walk on, walk on,
With the hope in your heart,
And you'll never walk alone,
YOU'LL NEVER WALK ALOOOOOONE.

Hakim berkata...

ok la Mister potato..





dari Reject shop.

Berbo berkata...

cam lawak je....

Khuzrin Kamarudin berkata...

Dua-dua team tak power.. sekian...

Pet Shop Boys berkata...

Rooney patut dipenjarakan sebab mengatur perlawanan World Cup...

missus vidic berkata...

been a silent reader for a while..mengontrol diri utk tidak takbur dan riak sebelum game :p

tunggu jelah pas game esok..im hoping for some awesome ms paint from abdul to cheer me up..

n pakkordi bole duduk diam2 mkn mister potato sambil menyulam hati yang lara yer ;)

AKU_KUN 10 berkata...

missus vidic nk sgt ke konek? buat apa tunggu paint abdul. abang punya lagi lazat perisa bbq lagi

bandar-manchester.blogspot.com

fikiranlicin berkata...

Pak kordi. Joe fagan dalam ini blog. YNWA

3-1 dengan Hattrik dari Gerrard.

pakkordi berkata...

kun 10, kecewa aku tengok komen kau.

Fikiran: joe fagan legend.

Ajiz Nasution berkata...

Mintak-mintak lah yg jadi pengadil malam besok ialah Mohd. Nafeez Abd Wahab.. Bila musuh tradisi betemu, seronok dapat pengadil kejam mcm ni.

@aku_kun 10

Sangap ke apa ni? Salah tempat la kau brader..sila ke Kporno.com untuk melempiaskan nafsu anda.. Sekian, terima kasih!

Syahrizwan berkata...

mcm jorji ckp, Liverpool bermain seperti selalu, merbahaya di hadapan dan bersedia untuk bolos di belakang. kahkahkah

Hazard Ali berkata...

Aku cadangkan Mister Potato perisa tomato. At least ada jugak benda yang boleh seronokkan korang lepas kena geget dek Shrek dan Setan Merah nya.

Dush.

makanbola berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
top_ace7 berkata...

Mohon baju Reject Shop sehelai.

talkIZcheap! berkata...

selamat tinggal juga, bindippers!

Kami akan sentiasa Walk alone dengan 19 kejuaraan, and STILL counting! keh keh :p

Jarr berkata...

oh liverpool lwn man u eh esok?

ok.saya baru belajar sokong liverpool semalam.

Nik Saiful Anuar berkata...

+9999999

Kafe Que berkata...

ramai musuh man utd kat sini.. sejarah mungkin berulang??

Sir Alex Gamble Line Up Paid Off

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...