ANDA SEDANG MEMBACA

41

Manchester Power!



Manchester 6 - Manchester 1

MUFC Arsenal! Babi!


Sila menganjing di ruangan komen.

41 Ulasan:

Rudy ZAin berkata...

la ingat ada gambar penis.kecewa disitu.

zainulfirdaus berkata...

hahahahahahaha

Mambang Tanah berkata...

6 bhai! 6! Bkn 5,haha

Abdullah berkata...

PADAN MUKA VAVI !!!

faizul berkata...

sedap bang? sedappppp... ahahahahaha

Abdul Sokernet berkata...

Mambang ni buta ke?

Nwx berkata...

wei, xde kon*k ke?

mangifera berkata...

Aku dah cakap, never write off the noisy neighbor. I believe, it would be the noisy neighbor would be taking the crown of BPL this season. Mark my words.

ON serious note, United is rebuilding. It will take a while for them to glue up. And Pak Alex punya penyakit berjangkit memilih crappy goal keeper telah kembali. I hope De Gea will not be demoralized and never recover from this lost. Such a waste of young talent.

Arai Lekir berkata...

sekarang fan MU rasa, apa yang fan Arsenal rasa time kalah dulu...hahahhha

Abdul Sokernet berkata...

Eleh Magnifera, macam lah Liverpool tu kuat sangat.

Sokong Liverpool dari kecik konon, lahir pun tahun 1986.

Ada hati nak kata pernah tengok King Kenny main bolo.

janxxx berkata...

manchester tetap menang..yg kalah man united..xper bang cuba lagik..blum hbis season lagik..ala baru kene taruk 6..blum 7 atau 8 mahupun 9 lagik..

keli berkata...

Lauuukkkkk....
Bangang bangang bangang kat home kena sampai 6 bijik lepas tu sibuk dengan orang lain punya draw.
Trio setan mana?

WHY ALWAYS ME? Kah kah kah

jamsarisabian berkata...

konek mane konek..cisss..

keli berkata...

Konek untuk diletak kat dahi Abdul

8====D

Kah kah kah

8====D ( I )
Gay Gay Man United

WHY ALWAYS ME?

Mambang Tanah berkata...

Kah kah kah..ko baru tuka bedul,td ko letak 5.alahai,bedul butthurt ke?ko gak yg suh nganjing disini,hahaha

Abdullah berkata...

"Manures sekalian patot besyukur tak kena tibai sampai lapan..belas kasihan satu kawasan", ujar abang long Balotelli...

p/s: ayahanda Mancini jemput dtg majlis kesyukuran makan nasi hadhramaut ade pak arab belanja

mangifera berkata...

abdul: Aku tak cakap psl liverpool pun ko nak sebut psl liverpool, ko sakit bontot ke?

Kah kah, 1984 la bahlol. kot iye pun butthurt, takkan tengok number pun salah. owh lupa, number 6 dgn Man U ni memang serasi. maklumlah, sayang sgt number 6 ni.

Pernah tengok, kat youtube ada, download ada. Bedul ni...kot iye pun butthurt, leks2 sudah. kalah sekali pun dah butthurt cam bangang dah.

KiMiE berkata...

Bodoh bola jenis apa kena tibai 6 bijik pakai lutut pun leh score hahahahaha!!! Arsenal punya Menyu!!!

asyraff mohd berkata...

Ramli mesti menyesal salah pilih manchester .

Ozgur Cek berkata...

WHY ALWAYS ME ?
gl6ry gl6ry m6nch6st6r unit6d

Abdul Sokernet berkata...

Mangnifera,

La, 84 ke? Pernah ke tengok Liverpool menang Liga time2 u dah lahir ni?

RABUN berkata...

rapuh macam kerepek!

ammar berkata...

menyu bodoooo!!!

phyzL berkata...

set man u bleh lompat parti man c trus..xpe..still manchester.. haha

shabrieyzs berkata...

kah kah kah.....amik mung...baru tahu kena 6 bijik tu sedap ko dok...kah kah...BIG "L" for Man u

talkIZcheap! berkata...

5 points adrift, baru ada celen... yeargh!! :pp

mangifera berkata...

Abdul: Your point being? Tak pernah tengok. Serious tengok bola time sekolah menengah.

akubukanpemikirhebat berkata...

Aku heran macam penyokong MU boleh tepuk tangan kalau orang lain sepatutnya dah kena baling botol dah. Memang Menyu main mcm mengigau di siang hari. Padan muka Fergie yang hanya tahu kunyah chewing gum di tempat duduk simpanan.

keli berkata...

Inilah 1st eleven tu yang hebat sangat diperkatakan tu ke? ;-)
Trio setan mana? Semua ke laut. Last2 kene lauk.:D

trevor berkata...

kah kah kah abdul konek dah start meroyan lah pulak.

Streetwizer berkata...

kah kah kah...Menyu2...Ramli mohon ke City...

se7en berkata...

kesimpulannya, kelab-kelab yg dari manchester ni memang power2 belaka,

rashideeshukri berkata...

ahhhh Abdul tak malu. suruh orang menganjing dekat ruang komen, sendiri yang butthurt. jilat taik sendiri, kah kah kah.

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kakiberita berkata...

aku kelakar la dengan korang ni. xkan xperasan game dah diatur oleh bookie?

nmpak sgt MU jual game. kompom2 taikun2 maen billion sbb konfiden MU menang. itu lah masanya bookie buat kerja.

benda simple mcm ni pn xdpt tgkap. igt sikit MU tu power lama dah. Man city power baru2 je.

Jon berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kareem berkata...

badi najib melekat pulak kat lu orang...padan muka!!dulu pahang, pastu kelate..skang MU...kahkahkah!

Remy Maximus berkata...

aku_kun10:tak payah nak promote sangat la blog kau tu

fan city dari kecik konon.erkkkkkk!!!!

pokdegrunge berkata...

abdul konek mmg la babi sgt..hahahaha..3gol,3points..6gol,6 point utk city la....hahahahahahaahahahahahah..babi molek sek2 kaloh..hahahahahaha..who the fuck are man united fan????big booooooo for man united...
said liam gallagher..hahahaha...blue moon rock n roll..

tuan punya alammaya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...