ANDA SEDANG MEMBACA

22

Terima kasih Mario Balotelli




Terima kasih Mario Balotelli kerana akhirnya ada juga hari yang boleh kami raikan season ini. Kirim salam pada Aguero, Edin Dzeko, David Silva dan tak lupa juga pada Mancini.

Yang benar,
The Kop

P/s: YNWA

22 Ulasan:

ammar berkata...

menyu penyu!!!!!!!

mangifera berkata...

entri kaver kalah. BBOOOOOO. win like a man, lose like a man. don't be a pussy.

janxxx berkata...

why is always you balotelli..hahaha..

phyzL berkata...

manchester telah disucikan oleh malaikat biru dari onak ranjau syaitan merah yg telah lama bermaharajalela angkuh membuat kacau disini sana..tahniah manchester!

LS berkata...

adehh..

akubukanpemikirhebat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
akubukanpemikirhebat berkata...

Penyokong arsenal boo pasukan main cam lakhanat, Chelsea maki pasukan main cam mengigau di siang hari, Liverpool sumpah pemain mereka terlepas bola. Tapi tahniah utk penyokong Manchester United yang menjadi satu satunya penyokong yang bertepuk tangan ketika mereka dijadikan sayur tauge masak kicap.

Syahir Madara berkata...

So Man City finally beat United....

And it only cost 260.1 million pounds

Farid berkata...

Apa ada hal 260.1m

mangifera berkata...

akubukanpemikirhebat: yer la..yang glory hunter dah kosongkan stadium bila dah kena 4 bijik. yang tinggal tu je yang tolong tepuk...maybe dah kena sponsor dgn Mister Potato.

Hanep berkata...

tolong la abdul...di mane konek nye??mane konek nani??mane konek rooney??mane konek young??adekah mereka semua tiada konek??

Streetwizer berkata...

trima kasih abam balotelli....x sia2 kerja menganjing kau kat MU slama ni...

keli berkata...

Mestilah Abdul meroyan. Kalau gua pon meroyan jugak. Pasal kalau nak kalah buat kali pertama pon janganlah sampai 6 bijik kena kat home. Kah kah kah.


WHY ALWAYS ME?

Hanep berkata...

di mana entri konek???

rashideeshukri berkata...

Abdul, tak nak letak konek ke dekat atas kepala De Gea? Rooney? Nani? Evans?

paling kurang pun atas kepala lu la, pleaseeeeee.

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Ajiz Nasution berkata...

Kami mahukan konek pada dahi pemain MU.. dan juga Pak Alex!

kakiberita berkata...

xkan xperasan game dah diatur oleh bookie?

MU da jual game ni. kompom2 taikun2 maen billion sbb konfiden MU menang.
langkah pertama utk menjayakan misi tersebut adalah utk mendapatkan kad merah. sila tgk semula pada youtube.

benda simple mcm ni pn xdpt tgkap. igt sikit MU tu power lama dah. Man city power baru2 je.

Usagi9898 berkata...

aik? takde konek? ajaib nih. mane konek wahai encik Abdul Sekonek? ke memang player Menyu takde konek?

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Jo Hey berkata...

artikel yg sungguh fucktard!!
shut up and take it like a man.

pokdegrunge berkata...

sebenarnya,abdul konek ad 12 koneks kesemuanya.....ketawa3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...