ANDA SEDANG MEMBACA

23

Tahukah Anda Logo Baru Manchester City?

Obefiend Weiland Ahad, Oktober 23, 2011 , ,


Manchester 6ity!


Ada apa hal?



23 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

first

Abby Shahrin berkata...

hahahaha.... 6 bintang.

Hazwan Arif berkata...

nak jadi red warrior lettew

Farid berkata...

CHAMP1-6NS???

mcphisto berkata...

team _____________ patut letak 5 bintang gak ni sebab menang ngan team 33 kat tempat lawan

trevor berkata...

woit header hensem la geng!

kah kah kah

comel je eh uncle alex pegang kepala macam tu.

Streetwizer berkata...

kah kah kah...ini sgt true!!!

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

huyoo huyoo

word verification- berak66

keli berkata...

Serius kreatif.
Tambah 1 bintang kat bawah tu lagi mantap

ammar berkata...

Ramli : Ayah! Ramli skor sebijik td!
Ayah : g mampos la. Jiran ko skor 6 bijik! Ko tau tak?!

skullat liat berkata...

manis~~

Hazard Ali berkata...

Sepertimana musim lepas, dengan ini saya menyerahkan bontot saya untuk diratah.

Sila berhenti sebelum kenyang ye.

P/S : In before.. eh, nak before apa lagi dah, dah kena 6-1 bodoh!~

(ya, copy paste adalah langkah terbaik.. lebih mujarab daripada krim sebarang jenama)

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kakiberita berkata...

xpe gua explain setiap entry kekalahan MU. biar korang tahu siapa MU yg sebenarnya. power..

aku kelakar la dengan korang ni. xkan xperasan game dah diatur oleh bookie?

nmpak sgt MU jual game. kompom2 taikun2 maen billion sbb konfiden MU menang. itu lah masanya bookie buat duit.

benda simple mcm ni pn xdpt tgkap. igt sikit MU tu power lama dah. Man city power baru2 je.

susa korang ni xphm2. bygkan arsenal pn MU bleh kasi lauk. xkan man city xbleh? ini sume lakonan je. MU punya power setakat berlakon kalah pn nmpak real. phm tk korang semua ni?

Usagi9898 berkata...

kakiberita sakit bontot team kene lauk 6 kat TEMPAT SENDIRI. kehkehkeh

atur perlawanan? peminat menyu memang selalu bagi alasan bangang, tapi yang ni yang paling bangang sekali. kalau dah kene tapau tu terime je la kenyataan encik kakiberita oi. kalau masih luka gak burit tu, sila gunakan lube jenama SAIFOOL seperti yang telah direkomenkan oleh disclaimer Sokernet.

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kareem berkata...

bangang equal to shit betul la kaki berita nih...

Nasco*de*pabLo berkata...

Kakiberita, ko tu BANGANG, Sama BANGANG dgn FUKERSON.. dah kalah tu terima je la... Nak salah kan bookie pulak.. Kalo MU power xkan smp 6 bolos..
HAHAHAHAHAHA..... MU TEAM LAUK...

kakiberita berkata...

maafkan saya kawan2. saya tak sangka kawan2 yang saya kasihani disini sangat memarahi diri saya. saya cuma memberitahu fakta yang pahit utk ditelan. xpelah kwn2. kalau kwn2 tidak suka saya. biarlah saya membawa diri dengan fakta bahwasanya MU power! kah3..

Usagi9898 berkata...

ala jangalah pergi kakiberita. sape kami nak nganjing kalau ko takde? kehkehkeh

bab menyu power gua x setuju. kene 6 power celah mane beb? kuikuikui

Dewajiwa berkata...

penat la aku godek setiap komen, mana komen nganjing paling power nie? itu je ke? tak luak langsung. kamon la, be more imaginative. kasi nganjing la macam kami nganjing team dari Anfield atau Stamford Bridge. team dari bandar Manchester nie tak yah nak dipandang sangat. dah menang, tahniah la. apa ada hal. kita tengok dapat jadi champion atau tak je hujung season nanti baru boleh sembang macam musuh2 tradisi MU yang lain. prove it baru kami boleh hail or even earn our solid fucking respect. apapun tahniah lagi sekali City.

GGMU

kakiberita berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Diego Amani berkata...

6 ST6RS M6NCH6ST6R, 66MU!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...