ANDA SEDANG MEMBACA

52

M6nch6st6r Unit6d

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Oktober 23, 2011 , ,
'Kekesalan dan kekecewaan seorang ayah'


'Air mata seorang ayah'



Sementara itu di Emirates, Arsenal selesa dengan kemenangan 3-1 sebagai TUAN RUMAH.

52 Ulasan:

Mambang Tanah berkata...

Ok,ini best!haha

Mohd Khusairi Mat Akhir berkata...

1st

yuu donaghue berkata...

ini WIN...sape first die babi

Mohd Khusairi Mat Akhir berkata...

hahaha, 2nd

Farid berkata...

Hodgson for United!

Tebarist berkata...

61st!

missnadira berkata...

finally yg dtunggu2 telah tiba..encik pipi telah besuara..(^_^)

Fiffy Syafiqa Hazirah berkata...

searsenal-arsenal arsenal, arsenal lagi MU

Nwx berkata...

hidup lagi pengulas team lain rupanya.. XD

0pi3 berkata...

ni epic!

Mambang Tanah berkata...

Ceh,mcmana aku blh 1st ni?? Hahaha

Ozzz3000 berkata...

in your face motherfuckkaaaa!!! header kt atas terbaik. Persie hero aku selamanya.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Di mana Ramli ketika Manchester United memerlukannya?! Di mana?!

missnadira berkata...

salah satu contoh kenapa Ramli patut dengar nasihat ibubapa..:P:P

keli berkata...

Kah kah kah. Tersembur teh tarik gua kat mamak ni. Macam gampang.

Streetwizer berkata...

ramli:ayah! ramli skor sebijik td..

ayah:g mampos la..jiran ko skor 6 bijik la....

KiMiE berkata...

Ayah Ramli: Lu tukar team sekarang! Jiran ko tu bukan jauh! Dok Manchester jugak!!

Ramli: Ala ayah, Li taknak jadi lalang..

Ayah Ramli: Jiran lu skor nam bijik tau tak nam bijik!!!!!!!

Syahrizwan berkata...

MU kalah baru nak muncul ke pipi?

ammar berkata...

lawak gile babi...lawak mega!!!

ax berkata...

patut la ramli dapat main team MU.
dah team lemah.
cer pahang,gerenti tak dapat.

KiMiE berkata...

Pipi sila wat review game nih sekian~
Mesti best!

ska berkata...

tader ke yg gi tgk game ni kt rumah Najib? mcm mane muke die?

se7en berkata...

Arsenal, Liverpool,chelsea pun tak selamat lagi.. tunggu jer Mancity bertandang, patut amik iktibar awal2, nanti apabila keranda dibawa barulah kau akan bercucuran air mata

memang vavi, dia punya reserve team sajer dah boleh jadi 1st eleven yg power,

Wan berkata...

terbaiklah pipi!

"sampai hati ayah cakap team ramli team bangang..."

-In.Persie.We.Trust-

RABUN berkata...

team kerepek

ENCIK TIKUS berkata...

bahahahahahahah

the kaskaw berkata...

Boy: Hello

Girl: Hey

Boy: Can I Fu*k you 6 Times in 90 Minutes ?

Girl: WTF , do you think I'm Manchester United ??

ijan de bunks berkata...

"Sementara itu di Emirates, Arsenal selesa dengan kemenangan 3-1 sebagai TUAN RUMAH."

ayat ni paling epic. nice pipi

in arsene we trust

hantuLongkang berkata...

"takpe pakcik..sekurang2nya, ramli budak MU..pandai2 la dia orgasm beramai2 nanti bila liverpool kalah"...

"pakcik nak pergi mana bawak parang pulak tu, pakcik?.."

"bangang takpe lagi...tapi kalu gay, aku cuma nampak parang kat tengkorak je jawapnya"...

"yang tu pun pakcik tak payah risau...sokernet menyarankan lube jenama saifool...takde pulak diorang sebut pasal parang"

rashideeshukri berkata...

Ramli: alaaa pak, enam je. nanti kitorang angkat jugak piala habis season nanti.

Bapak: macam ni kena titik dekat home ada hati nak menang liga? ingat ni Liga FAM ke? malu bapak Ramli, maluuuuu.

Hazard Ali berkata...

Sepertimana musim lepas, dengan ini saya menyerahkan bontot saya untuk diratah.

Sila berhenti sebelum kenyang ye.

P/S : In before.. eh, nak before apa lagi dah, dah kena 6-1 bodoh!~

missus vidic berkata...

eleh poyo la pipi. MU dah kalah baru nak muncul bwek.

wutever it is saya terima kekalahan ini dengan rela hati.

in johhny evans i trust

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
faizul berkata...

ini sangat best!! ahahahaha

Ajiz Nasution berkata...

In Persie we trust la, Persie hero aku selamanya lah.. heh! Korang lupa satu fakta penting ke wei? RVP korang tu belum turun tandatangan kat kontrak baru.. Jgn nk sanjung sgt, Januari esok dia transfer masa tulah memasing galak mengeji..heh

Nik Saiful Anuar berkata...

ini gile EPIC!!!

+999999

kakiberita berkata...

penat gak nk explain, kalu dah byk sgt entry org yg xphm2. xpe. selaku penyokong keras MU. gua sgup terjah setiap entry utk memberikan kefahaman menyeluruh terhadap agenda berunsur iluminati ini. smbil mendukung aspirasi anak watan MU.

aku kelakar la dengan korang ni. xkan xperasan game dah diatur oleh bookie?

nmpak sgt MU jual game. kompom2 taikun2 maen billion sbb konfiden MU menang. itu lah masanya bookie buat duit.

benda simple mcm ni pn xdpt tgkap. igt sikit MU tu power lama dah. Man city power baru2 je.

susa korang ni xphm2. bygkan arsenal pn MU bleh kasi lauk. xkan man city xbleh? ini sume lakonan je. MU punya power setakat berlakon kalah pn nmpak real. phm tk korang semua ni?

ammar berkata...

kakiberita bodo...alasan xlogik...bangang...terima kekalahan la broooo...k...sush sgt ker

Usagi9898 berkata...

kakiberita ni mesti tgk MU lawan City kat umah najib. dah malu, bagi alasan bagai. agak-agak muka najib merah cam muke fergie tak bile kene titik 6 bijik? kehkehkeh

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
keli berkata...

Tak payah layan kakiberita ni. Bukan dia tak pernah buat. Teruskan menganjing macam biasa. Buat macam tak wujud je.

Apa ada hal

61ory 61ory Man United
Champ1-6ns
;-)

kareem berkata...

babi.asal komen sikit je ni...tak cecah seratus ..sial la puihh

Usagi9898 berkata...

macam2. minggu sudah bising konon tak turun kesebelasan terbaik. minggu ni pe cite? yang kesebelasan terbaek tu kene sayur 6 bijik. ape celup??

61ory 61ry Man United
Champ1-6ns

mohon konek di kepala De Gea.

Nasco*de*pabLo berkata...

betul3....
kakiberita mcm kakibotol...
BodohBangangBengap...
hahahahaha...

kakiberita berkata...

jgnlah marahkan saya. MU dah lah kalah. saya cuma nak sedapkan diri sendiri sahaja, xkan itu pun tak bulih.

kasihanilah saya. dah lah kalah, punggung berdarah malah dicaci dan dihina lagi.

kasihannya saya smbil disulami MU power! kah3.

Usagi9898 berkata...

kami cuma membakar saje. takkan tak bulih kot. bakar membakar amalan mulia bukan? kuikuikui

terime la penganjingan ni dengan hati terbuka. terima sekali kenyataan menyu bukan power mana pn kalau kene tapau kat laman sendiri. kuikuikui

kakiberita berkata...

jgnla mcm tu abg usagi. sy jenis jiwa nipis. sng tersentuh. lg2 kalu org hina MU. sy minta maaf dan tlg lah jgn kutuk MU lagi. plis!

ammar berkata...

last but not list...menyu fakkkaaaap!!

almighty bongzilla berkata...

WOI Pipi! iklan ramli ni power! KAH KAH KAH KAH KAH KAH = 6 KAH.

John Labu berkata...

champ16n kote!!! hahaha

shah_apiz berkata...

xcukup legend ar posting nie.. pendek n pemalas je.. nganjing ar panjang sikit..

pokdegrunge berkata...

hahaha babi mung pipi wat klako sokmo..hhahaha..in arsene,persie,rambo,sagna,adik jack,pires,roziski,art,per,inamoto ad lg x?,we TRUST...!!!

awex hok sokong manu kes balak die sokong manu gak..fuck la babi mg awexs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...