ANDA SEDANG MEMBACA

34

QPR 1-0 Chelsea

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, Oktober 24, 2011 ,
"Keh keh keh kalah Chelsea malam ni keh keh keh! - Wenger
"Hehehe..." - Ferguson
"Eh ko macam tak berapa masuk je aku kutuk Chelsea ni... - Wenger

34 Ulasan:

ibnu sina inamza berkata...

ref konek!

xluwiex berkata...

keh keh keh... keh gelokkan je

Streetwizer berkata...

amboi pipi...kemain lg...hahaha...:D

hADIE berkata...

amboi amboi amboi Wanger nye pon adoi... hahaha!

Ajeossi berkata...

tak boleh kata apa...

Najmi Hayat Bin Abd Malek berkata...

gua syak Pipi paling happy malam ni.


pengesahan perkataan : zesse

j or ji berkata...

hehehe...kemain seronok!

Heysátan berkata...

entri ni aku bagi 10 bintang

ijan de bunks berkata...

kemain dialog lagi wenger dengan alex. kahkahkah<-- gelak ikhlas tak berasa cool

hantuLongkang berkata...

"aku tak sampai hati nak gelak lebih2..sampai 8-2 QPR belasah chelsea? ko tak kesian ke?" - ferguson

"ok.." ujar wenger lalu mengeluarkan parang..

Ozgur Cek berkata...

kah333....entri ni paling win..

talkIZcheap! berkata...

Arsenal, Arsenal... orang lain start liga bulan 8, dia start bulan 10, orang lain habis bulan 5, dia habis bulan 1... pastu bila nak menang piala ni weyh??

tapi takpe, sementara ada ruang dan peluang tu, enjoy je la,ye dok?? huhu...

Maman berkata...

Chris Foy mmg MU fans tuh. Dia tahu dah kene 6, terus panas ngn Chelsea. Minit ke-8 dive pun dpt penalti. Bosingwa red card - Linesman xusha pape pun, tetibe red card? 2 Penalti mcm xnampak. Pastu, fans QPR mcm bastard. Ntahla, awal2 aku dah rase Referee ada intention xelok. Kalau menang pasal QPR power xpe la, ni pasal REFEREE POWER... Ape jadahnye... Butthurt la~

Ajiz Nasution berkata...

@hantu lonkang - biarlah dia berinzal kejap.. dia tak tau januari nanti Van Persie dia nak chow..heh!

Selangor kalah + Chelsea kalah = aku senak jubor!

Citeh berkata...

Manchester UKonek.

kakiberita berkata...

ni yg ke berape aku xpasti. tp aku anggap ni satu kerja yg dpt menampakkan kesungguhan aku selaku penyokong MU no. 1 disini..

aku kelakar la dengan korang ni. xkan xperasan game dah diatur?

nmpak sgt MU jual game. kompom2 taikun2 maen billion sbb konfiden MU menang. itu lah masanya bookie buat duit.

benda simple mcm ni pn xdpt tgkap. igt sikit MU tu power lama dah. Man city power baru2 je.

susa korang ni xphm2. bygkan arsenal pn MU bleh kasi lauk. xkan man city xbleh? ini sume lakonan je. MU punya power setakat berlakon kalah pn nmpak real. phm tk korang semua ni? harap korang dpt gunakan otak yg belah kiri tu. tau tk mcm mna nk guna?

ammar berkata...

budak ats ni bongok!!

AKU_KUN 10 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
keli berkata...

Tak payah layan kakiberita ni. Bukan dia tak pernah buat. Teruskan menganjing macam biasa. Buat macam tak wujud je.

Apa ada hal

61ory 61ory Man United
Champ1-6ns
;-)

Ajiz Nasution berkata...

@kakiberita

kesian dgn kau..susah payah create alasan team bangang kau kalah..atur perlawanan MY ASS, u damn faggot!

kareem berkata...

van persie nak blah la..van persie tak sign kontrak la hape la,...macam korang ni bapak van persie pulak..

Heysátan berkata...

kakiberita mmg true fans man utd psl dia kakibongok tepu nye, mmg terselah sgt fans man utd ni kakibangang pure narong baik nye..kahkah!

kakiberita berkata...

MU kalah. kau orang luka punggung kenapa? biarlah MU dengan kepoweran mereka. kah3.

Usagi9898 berkata...

aik kakiberita? sakit jubor ke? kehkehkeh baru kene menganjing sikit dah luka jubor. sensitif la lu punye punggung mat.

kakiberita berkata...

power usagi9898 nih. xsangka dapat detect punggung saya yang tlh pun berdarah secara tiba2.

saya pn tak perasan tadi. tengs usagi. saya minta diri sebentar cari peti kecemasan. keh3.

Usagi9898 berkata...

saya memang power sebab saya bukan fans pasukan tapau 6. kehkeh

kakiberita berkata...

hurm ok, usagi mmg power. ade ape2 lgi nk tmbah tak usagi? kalu takde sya nk pgi kedai jap beli kacang. kacang da habis la. tdi sya mkn laju2 sbb mcm ade luka punggung sikit. minta diri sebentar ye usagi.

Usagi9898 berkata...

sila2 pergi tambah stok kacang. beli 6 bungkus.

kakiberita berkata...

wah. abg usagi bkn setakat power. bleh mambaca minda saya pula. saya kagum smbil kunyah kulit kacang.

Syahrizwan berkata...

"macam mana nak masuk, 8-2 kena kitai dengan Man City tadi" -Fergie

"ok." -Wenger

"yang muka kau tetiba berubah ni apehal? aku ada salah cakap ke?" -Fergie

"Takde lah." -Wenger

"Bagus. kalau takde pape, jom senyum. juru foto nak tangkap gambar tu" -Fergie

-GGMU-

ammar berkata...

menyu klh kt home...klu kt away ble dmaafkn....mmg bodo...malu sial..

Maman berkata...

MU... Hehehehe.. Balotelli & Silva mmg dangerous..

Ajiz Nasution berkata...

@kareem
"van persie nak blah la..van persie tak sign kontrak la hape la,...macam korang ni bapak van persie pulak.."

Kalau aku jadik bapak RVP, aku tak bagi dia main bola.. baik suruh belajar pandai2 pastu jadi staff gomen.. benefit byk, tiap tahun gaji naik, hari khamis boleh pakai baju batik.. laaaaaaaagi syok drp dok kejar bola!

Maman berkata...

@ Ajiz Nasution..
Keje gomen eh..Siot jek. Tp betul gak, senang wat loan satu hal. Hahaha.
Tp, RVP lembut semacam, dok berlari tgn suka naik lempang muka org, mcm pon je. Nk letak keje gomen kot post ape?
Ape2 pun, shoot die kiri kanan power la bai. Bahaya2..~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...