ANDA SEDANG MEMBACA

31

Mohon Sedar

Abang akui, abang sedar siapa diri abang di sisi King Kenny dan Liverpool.

King Kenny orang lama, lebih banyak makan garam dan minum arak dari abang. Tengok gambar pun dah tau ada ciri-ciri orang tua pencuri hubcaps kat Merseyside.


Itu belum kira lagi kebijaksanaan King Kenny dalam selok-belok pengurusan bola ni.

Hanya king bola macam King Kenny saja yang tahu beli pemain harga 35 juta untuk skor 4 biji gol adalah lagi baik dari beli pemain 50 juta tapi skor 3 biji je.


Abang sedar siapa diri abang. Jadi dari hari ni, abang tak mau asyik kutuk King Kenny ni King Konek je.

Abang nak kutuk Andy Carroll ni sama. Kalau lepas ni dia tak skor abang panggil dia Andy Konek.

Amacam?

31 Ulasan:

obefiendenwaylencau berkata...

obeee obee...xpayahla berselindung lagi disebalik abdul...try again fakkas LOL

LS berkata...

okla tuh drpd x skor

Kazman myPillBoard berkata...

Fuc-king..Smo..king..Drun..king Fergie kencing dlm seluar atas pentas

Abdul Sokernet berkata...

Abang rasa abang nak ban la si obefiendenwaylencau ni. Dari aritu dok kata abang ni Obe.

Hoi bangang! Udah2lah tu, kalau lu komen macam setan lagi gua ban.

Apa? Takde kebebasan memberi komen?

Ya, ini bukan blog bapak kau!

Hazard Ali berkata...

Nak komen, tengok 1st comment terus takde selera. Konek lagi berbaloi dibaca, berbanding LANCAU. Bodoh.

Abdul Sokernet berkata...

Cukup 5 komen kata benci si Lancau tu, abang terus ban dia.

Nak troll pun, pakailah otak sikit. Ini mesti penyokong Liverpool ni.

Kurast berkata...

entry ini mcm vavi..okbai!

trevor berkata...

hahaha andy core neck!

kah kah kah

ini..ini epic!!!!

EPIC!!

ijam berkata...

Mohon ban.

Putra berkata...

saye benci lencau

nk cukupkan 5,hehe..

Raven X berkata...

Abdul Abdul, Selalunya Manure fan memang obsessed ngan Liverpool.
Xpe, kami paham.

#YNWA

Mohd Fadhil berkata...

kalau minggu depan caroll score,kita pangil abdul sokernet konek.amacam??

Nwx berkata...

tapi berbaloi gak la jual 50juta (4gol) then beli 35juta (3gol).

btw ban je lencau tu..

Abdul Sokernet berkata...

O.k, tata lancau!

hantuLongkang berkata...

adik hantu terharu rasa macam nak buat parti buih bila tengok abang abdul dah sedar kebijaksanaan king kenny beli carroll..

tapi adik hantu nak tekankan 2 perkara:
1) orang berkonek je boleh skor...jadi, andy konek sangat tahyul bunyinya..tunggu dia skor banyak2 baru terbukti dia berkonek..harap abang jangan tunjuk sangat abang kagum sama itu andy..

2) budak2 liverpool takkan SE-BEBAL(!!!) obefiendenwaylencau...obefiend punya skill ms-paint jauh ketinggalan dari abang..jadi kami dapat teka abang ni sebenarnya bill gates..

kalau aku nak akhiri dengan gelak 'haha' sebagai tanda aku sangat cool, ada orang nak maki tak ni?..

Ajiz Nasution berkata...

Kami mahukan IP lancau diban! Jika tidak demonstrasi jalanan 'berlancau 2.0' akan diadakan.

RABUN berkata...

andy carrol ada konek cayalah!! bukan macm org tu..tak der konek

adibeshak berkata...

the truth is, Abdul Sokernet ialah Luca De Ketiak.got it? Ber abang-abang pulak..

Maman UiTM berkata...

haha.. mcm2 ragam.. Ape lancau tu mau pun gua xtau... Tp ape pun, Carrol kalau main tunggu bola je, boleh join Stoke City la. Aku rase Liverpool main long through pass or run behind defenders mcm Nandos dulu & Suarez buat skrg. Nasib la, cross ball enrique xdicantas Kuyt sbb Kuyt faham obsession Carrol nk skor, kalau x, Kuyt pun nk goal balik, cover penalty die tu..

yazid berkata...

Whoever behind this Abdul guy is a genius

Farid berkata...

Baguslah kalau abang dah sedar.. Hidup ni bukan lama sangat.

Mohon insaf

f.islahi berkata...

aku cadangkan supaya abdul boleh lah lukis konek siap2 dlu kat si andy konek nie utk next game haha

Mr Freak berkata...

mohon banned si lanjiau..

3rdfrom9 berkata...

tak best la Abdul nie baru 7 game dah nak sedar diri, tak sempat plak 2 nak tengok menganjing tahap dewa kt Liverbird dah sedar diri plak.

biaq la Andy konnect ngan konnect 13 inchi dia tak ader pon awek nak ngan badan panau dia 2. Liverpool beli dia 35j tpi gaji setahun dia sikit ja 3j, kalau dia pandai sikit letak bola dalam gol pon mana awek nak ngan gergasi.

YNWA

keli berkata...

Masih lagi cerita Kisah Abdul dan Konek. Ni dah episod berapa? :D

rashideeshukri berkata...

lu tau tak, hubcap stealer tu hanyalah satu mitos di Liverpool, Merseyside ni? ingat Liverpudlians ni semua miskin ke? kami ada The Beatles, Liverpool One dan Maritime Museum okay. kelasssss gitu.

ZAMZAMMILZAIN berkata...

ABANGGG??????!!! ABANG KEPALA BUTTTOOOOOO..... ABANG KEPALA BABENG HG!

hellghast berkata...

Yarabbi...entry cerita pasal konek,bukan entry cerita Dimana Abdul Joe Jambul....adoi...komen berkaintan entry la woih,jangan komen benda lain...

Unknown berkata...

aku rasa si abdul ni ialah Lucy.
twitter beliau pun gaya bahasa mcm abdul dah.....
apa2hal, peserta Liga Juara-Juara Konek masih terbuka.... sila daftar dengan Obe

Pa'chik berkata...

blog ni dah jadi sokonek ke??? banyak nau koneknya...

Streetwizer berkata...

mohon lancau pnya konek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...