ANDA SEDANG MEMBACA

19

Suatu Tempat Rahsia Di England

Ahmad Fairuz Ahad, Oktober 30, 2011
... burung 'throstle' telah selamat disemadikan bersama dengan beberapa mayat yang lain.


Until later, R.I.P.

#YNWA ./

19 Ulasan:

syemora berkata...

firts!!

YAWN..

Danzat berkata...

lalala

mirul berkata...

liverpool power

Lion-O (Thundercats) berkata...

this is supposed to be what...funny??????? cynical?????? idiosyncrasy???? or just being a plain idiot???????

LS berkata...

Lion-O, sejak bila entry blog kena sarat dengan bahan2 ilmiah? lu ni bangang ke apa?

BTW, tahniah liverpool.

Streetwizer berkata...

season kbangkitan YENUWA ke nih?

Kurast berkata...

giler arh..edit gune marker pen je...memang legend entry nih!

hantuLongkang berkata...

@Lion-O (Thundercats):
that was supposed to make idiots wonder what it supposed to mean..seems worked perfectly well, looking at your comment, don't you think?...that is, if you ever think...which would be highly unlikely..

Mambang Tanah berkata...

@lion-o,rambut lion thundercat tu cam rambut rosmah kan?

rashideeshukri berkata...

Roy Hodgson, unrequited revenge. he pulled one last season, but didn't seem to be able to this time around.

trevor berkata...

bertendang saudara-saudara sekalian.

usah pedulikan lion-o yang berambut rosmah itu. mungkin dia terlupa baca athlete's footnote di bawah.

bimbinglah ia ke jalan yang benar. kasihanilah ibu bapanya. semoga mereka dirahmati tuhan.

Hazard Ali berkata...

Adakah kerana terma RUST IN PEACE itu, maka komen banyak yang menggunakan bahasa Liverpool? Eh silap...

Lion-O (Thundercats) berkata...

well, i think just plain idiot wouldn't suffice for some people...

hantuLongkang berkata...

@Lion-O (Thundercats):
hahah..rilek la lion-o...gurau2 kambing sekali sekali..takkan kecik hati pulak...

mumbra apa citer?...sihat?.. :D

trevor berkata...

ye ye aku faham penggunaan rust atau rest itu tapi c'mon. ini bukan blog tatabahasa.

macam yang hantulongkang tanya kepada lion-o,

"mumbra apa citer?...sihat?.."

kah kah kah

berdekah gua baca persoalan itu.

Maman berkata...

Haha.. Mcm2 korg ni. Aku tgk game tu, Suarez assist 2. Mantap la. Fantasy football punye pasal, gua angkat Suarez. Tp style la gak si Carroll nye goal. Tight angel.

pakkordi berkata...

hahahha!

Pet Shop Boys berkata...

Sebab Uncle Roy pernah jadi manager untuk Liverpool maka kami hanya kalahkan mereka 2-0...sebab masih ada respect, kalau tak dah lama Liverpool score 6-1 ok!

keli berkata...

Gua ingat pakkordi ada jentik telor anak orang ni...muahahaa.

Carroll power.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...