ANDA SEDANG MEMBACA

19

ITS ALL ABOUT PRESENTATION..

saudagar gaRAM.. Isnin, Oktober 31, 2011
Jersi Home MAS
World Best Cabin Staff
Minggu lepas masa lawan team yang kononnya harapan terakhir umat manusia, berlogo singa..konon garang..tumbang..tumbang lawan MAS..ya.maybe just 1-0.

diorang pakai lambang MAS..menang satu gol.apa juga alasan,main 10 orang ke,main 9 orang ke..kalo dah kalah,kalahlah jugak iye dak?

tapi pedulik hape..singa Aslan tu tumbang.gua mati mati ingat team brader Tony ni hebat..so,minggu ni gua hantar lawan dengan team ayam..kita tengok apa cerita..
Jersi Away Air Asia
World Best Low Cost
 minggu ni depa pakai jersi AIR ASIA. bawah sket dari MAS. lawan team chap ayam..gentar? kami kata APA ADA HAL..

AIR ASIA ni lembab sket dari MAS. takde makan makan..tempat duduk sempit
kaki pun boleh kejung pasal seat dia tak boleh nak adjust sangat..

selamba je ayam kitai bagi 3-1..apa ada hal..

Jersi ketiga..Tune Hotel
Hotel cilake takde aircond, takde tv, takde bathtub..


Nampak pasal apa?
Jersi first, nampak lebih UKay..
Jersi second, nampak lebih Malay..
Jersi ketiga, nampak lebih Maya Karin..
Sekarang, lu tau kenapa QPR kalah?
kepada model, mohon trisam..di Tune Hotel..

19 Ulasan:

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Ko ni aku lempang kang siaaa je.

Nwx berkata...

serius kebetulan. tapi logik la. tggu next week pakai jersey apa plak.

rashideeshukri berkata...

maknanya, MAS lagi true dari Air Asia la kiranya?

mohon trisam dengan awek jersi jugak. oh tidak, foursome.

Coolman berkata...

tanda malaysia hebat lagi mantap!!

derp derp berkata...

mayura perghhh!!!

awek jersi ketiga

http://i.imgur.com/FBeGi.jpg

Hizwan Nizam berkata...

kehkehkeh.
macam celaka.

trevor berkata...

syukur kehadrat ilahi kalau dapat aniaya ketiga-tiga awek ni serentak di tune hotel.

mohon fap!

Hazard Ali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Mohon Mayura.

Dush! Dush! Dush!

mirul berkata...

QPR konek.

Spurs power.

GGTH

Abi-iRFAN berkata...

Bersembur milo ni woiii!

hantuLongkang berkata...

bagi ranger hutan, singa gajah rimau memang mainan diorang je...tapi kalu ayam bapak, pusing kampung jugak diorang nak tangkap :D..

Kurast berkata...

apa ada hal...

pakkordi berkata...

Awek berjersi merah putih tu memang ayu. Cuma tak berapa 'busty'. Apa ada hal, geram jugak lah skit2.

Streetwizer berkata...

super extreme fap!!

Usagi9898 berkata...

shilake entri. naseb tak menyembur milo.

mohon 4some

Ozgur Cek berkata...

sokernet dh semakin lucah...haha disclaimer tu dah boleh ubah sket...

keli berkata...

Tune hotel line clear....hehe.
Bibir awek jersi oren jenis yang gua minat. Wakkaa..
Okeylah Spurs powerlah.

derp derp berkata...

@keli
nah awek baju oren(1st tuh ye)
http://i.imgur.com/xZ1xx.jpg

nanti kalo aku dpt ONS lagi sekali dgn cik mayura

aku tanya dia nama awek tu k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...