ANDA SEDANG MEMBACA

21

Chelsea 1-2 Liverpool

Lucius Maximus Isnin, November 21, 2011 ,


King Kenny: Gua dah pesan, stay kat kelab yang power!
Nando: Hihi...

21 Ulasan:

NXXB berkata...

LEGA! hahahaha!
good job liverpool.

rashideeshukri berkata...

tag tu agak steady. hahaha.

tapi minit ke 60 sampai 80 bikin gua menjerit dekat depan TV jugak la. Chelsea macam semut berkerumun dekat gula.

Ozgur Cek berkata...

Boas agak bijak mengatur taktik untuk membuat comeback dan menyerang bertubi2 di 2nd half..namun King lg power dgn taktik menjual Torres ke Chelsea...

trevor berkata...

torres bergaya dengan bola kuning.

Maman berkata...

Wonder how Malouda play 1st till the end of the game. But the bitter part, after Torres came in, everybody got himself selfish. Haaa... AVB will get sack if this matter continue to be happened... Personally, Chelsea played too "relax"...

faizul berkata...

kemasukan Torres dan Meireles merupakan petanda kekalahan Chelsea. kompem lepas ni AVB taknak masuk mamat dua orang ni. ahahaha. MOTM malam tadi semestinya Glen Johnson. Ex-Chelsea beat Chelsea.

YNWA!!!

iR berkata...

kah3 chelshit!!!

midyx berkata...

kepala bana defend

derp derp berkata...

>AVB brings on two ex-liverpool players to try and get the game winner
>ex-chelsea player gets it for liverpool

cantona79 berkata...

Dua pemain dgn price tag berjumlah 85 juta hanya masuk pada 10 minit terakhir perlawanan. Oh dear!!

Cob Nobbler berkata...

kahkahkah!

Pet Shop Boys berkata...

Player Chelsea macam tak fun je main semalam? Muka semua sebek je...kenapa?

aranhellstorm berkata...

Drogba dengan kereknya memarahi David Luiz masa Liverpool dapat free kick.

"Lu gi main jauh2 sana, tak payah menyibuk dekat wall ni, karang deflect bola kena rambut lu karang tak pasal je" -- google translate bahasa afrika badwi.

kahkahkah!

ps : wa time menang ngan team-team dukungan admin je wa mau menyelit sini. keh keh keh

Mambang Tanah berkata...

Mohon artikel dari pakkordi

Hidemichi berkata...

Chelsea Fans, anda harus berbangga macam saya sbb skrg Manyur punya biggest rival bukan lagi Liverpool sbb fan-fan manyur sanggup tumpang inzal bersama Liverpool. Mcm tahik!

Maman berkata...

Hait! @Hidemichi.

Ozgur Cek berkata...

oh baru aku prasan Johnson tu ex-Chelsea...

keli berkata...

Free kick Drogba semua orang ingat score masuk gol termasuk gua dan pengulas. kahkahkah

AVB the dead man walking.

Apa2 pun Harimau Muda ftw!!

Ajiz Nasution berkata...

1st half mmg tak ada game..sturidge masuk baru ada impak,sikit..meireles ngn torres seperti biasa, hanya menjadi kereta peronda di tgh padang..berpusing2 buat2 busy padahal tak pegang bola pun..

tapi aku setuju dgn maman..jadah apanya malouda main 1st eleven?

r.k berkata...

chelsea tetap pawer . nak tambah koleksi piala kena lah do a liverpool at least untuk satu tahun . making history .

wkwkwkwkwkwkwkwk

hantuLongkang berkata...

@Ozgur Cek:
hahah...

dan stamford bridge macam biasa takde jiwa..penat baru balik pejabat agaknya..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...