ANDA SEDANG MEMBACA

31

Match Preview - The Smurf (S) vs Liverpool

van kordi Jumaat, November 18, 2011
Sempena semangat SEA Games, saya sebenarnya malas nak cerita pasal EPL tapi nanti orang kata saya makan gaji buta pula. Oleh itu match preview saya kali ini singkat dan padat.

Perlawanan menentang The Smurf (S) di Smurf Bridge Ahad ini pada jam 11pm waktu Malaysia.




Kalau abang Carragher selamba kodok aje mentackle dubuk smurf tengah bawak skuter, paham-paham lah sapa yang akan menang. Kali ini tiada ramalan jumlah gol yang terhasil kerana @reemshahwa kata tak payah.

#YNWA ./

P/S: Malaysia 1 - 0 Myanmar (Izzaq, Fakri, Mahali - pemain bongok semua tak main)

31 Ulasan:

azri johan berkata...

1st?

azfar hranica berkata...

harap bellamy dapat isi tempat suarez yang digantung 6 perlawanan

trevor berkata...

kah kah kah. pakordi kau tak takut ke ajiz atau lion-o marah kau mempersendakan team singa aslan ni?

mirul berkata...

saye yakin pasukan burung liver boleh mematuk singa tua kaler biru di kandang mereka.

sedangkan meriam berkarat pun boleh menapau segerombolan singa tua di kandang mereka.

Ajiz Nasution berkata...

Trevor, aku tak tahu kenapa tapi aku rasa bangga sebab kau ingat pada aku.. siap tahu aku Fans CFC lagi.. bangga aku, bangga..

Tapi.. kenapa kau marah sgt pada Lion-O ek? Setiap kali post kalau takde nama aku, mesti ada Lion-O?

pakkordi berkata...

Korang ni citer pasal bola ke nak bercinta? Nak aku panggil uncle sickle?

hantuLongkang berkata...

carra da baik injured ke?..tapi carra ni dah nak habis madu dia...elok kita sepah2kan haha..

tapi FA ni bangang macam FAM...tak macam gus poyet..

@pakkordi:
ah sudah...sapa pulak uncle sickle ni?..apa team dia main?

Maman berkata...

Siotlah korg... hahaha. Ape pun, Kop kene faham, Carragher is consistently lubuk VS Drogba / Lampard. So, we are going to show our high spirit to start win persistently. With all heart & instinct, I predict 2-0 for Chelsea to win.
@pakkordi, gambar edited mmg quite good la. hahaha

hantuLongkang berkata...

"With all heart & instinct, I predict 2-0 for Chelsea to win."
- Maman-

your heart will be shattered...you instict will betray..hahah

Ajiz Nasution berkata...

@pakkordi

Sorry.. ok berbalik cerita psl bola.. aku rasa ada sikit pelik bila masih ada lg LFC fans yg bergantung harap pada Carra ni.. Hyppia sebelum pencen dulu pun takde lah seteruk Carra skrg ni.. Skrtel pun lebih kurang sama je.. Lagi bagus gandingan Coates dan Agger.

Jarr berkata...

semalam Hannah Tan ngan Reem Shahwa kat Football Overload....speechless.

haihh....

treacher berkata...

Ayam nak lawan singa. Pikir logik pon da tau sape menang,haha

cantona79 berkata...

Selagi burung boleh terbang tinggi, nescaya singa tak boleh buat apa2 walaupun singa binatang 'boas'. Lainlah kalau burung patah sayap bertongkat paruh. Setan pulak akan buat kenduri angsa masak asam pedas dan semua dijemput hadir.

Kurast berkata...

cilake...sebab mahali punye assist kite menang degn indon! kalu bukan si izzaq dan fakri, x kan nk kasi tamil kot? kang menari2 bangang plak die atas padang tu

pakkordi berkata...

Jarr: Aku siap record program tu wey. Schweetttt!

pakkordi berkata...

Kurast: kalau Mahali main esok petang (semifinal vs Myanmar), ko tengok lah si Mahali ni overlap naik atas lembab nak turun. Assistnya satu, bengapnya seribu.

trevor berkata...

eh ajiz jgn la kaji komen aku segala mendalam. malulah aku.

kah kah kah.

Maman berkata...

@hantuLongkang...
That's interesting! bring it on! Yeah..~

ijan de bunks berkata...

amik iktibar burung garuda la fan liv, kena makandengan harimau. aku rase singa pun boleh makan burung liver.

mahali memang lambat turun kalu dah overlap, tapi aku rasa player sampah jugak yang tak pernah kena bahan adelah asra. bincangkan

Ozgur Cek berkata...

aku rasa gandingan agger-skrtel lg mantap dri carra yg main..dah 2 match liverpool xbolos with agger and skrtel on the pitch...

Kurast berkata...

pakkordi, mohon cadangkan pengganti mahali kepada OKS melalui wallkitallki, pastikan tidak lembab bila overlap naik ke atas dan tidak lembab nak turun dan juga tidak lembab ketika makan nasik..

p/s : mohon entry lepas ni keywords = lembab/lembap/basah/lecah

Streetwizer berkata...

jgn ada kepala bana lak dlm game EPL ni...

top_ace7 berkata...

Torres: I am sure [Liverpool fans] will boo me more even more than England fans fans did at Wembley, but I don’t feel bitter towards them

Nik Zulkhairi berkata...

pak kodi play safe.

talkIZcheap! berkata...

perbincangan fans dari team-team yag takkan main Eropah season depan... :p

Usagi9898 berkata...

pakkordi ramalan ko menjadi kenyataan. mmg betul Msia menang 1-0. tapi tang Izzaq, Fakri x men, yg tu ko dah salah la. wakakakaka

gambo edit mmg lawa. cam haram.

hantuLongkang berkata...

orang cakap, sebab liverpool, selama 5 tahun kelab2 ingurland tak merasa dapat julang piala juara eropah..

tapi, dah dapat peluang, selama 21 tahun, 2 kali je(kecuali 2005)?...piirah! :D..

paloibinmulau berkata...

Hahaha tak sabor nunggu BodoKop kena siat-siat dengan singa chavski CSKA London. LiverFOOL ni kalau bukan kat a n field depa tak reti main bila sbb tak kenai mana padang bola mana kolam terjunan Sukan SEA. LiverFOOL dulu, kini dan selamanya kepala bana. Hail Queen Konek.

rashideeshukri berkata...

amboi, marah benar dengan Liverpool nampak. tengok ke tak game tadi? siapa yang kena siat-siat? kah kah kah.

trevor berkata...

kah kah kah.

Maman berkata...

@pakkordi.. @hantuLongkang... Chelsea lost. Kene accept la. Frust gak tgk chelsea malas2 main smlm... But, still believe will bounce back. Congrats!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...