ANDA SEDANG MEMBACA

11

India Power!




Pemain Malaysia 3: Ya Tuhan, powernya mamat India ni. Guna kepala otak control bola!
Pemain Malaysia 15: Power, power. Tak perlu guna kepala bana macam kita. Boleh terapung!
Sunil Chhetri: Dey macha! Belakang saya tada heran mau main itu Cardiff City. Apa ada hal, macha?

















Syukur, syukur pada Tuhan! Nasib baik Harimau Muda milik OKS menang! Selamat gua untuk sehari dua ni. Melayu kan mudah lupa!

11 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

ha'aa..dah lupa haha

Dewajiwa berkata...

yoga habis

Miziey berkata...

hahah.. jd? tujuan entri ni utk mengingatkan kembali lah? heheh.. jgn kasi chance itu rajagobal berasa selesa.. beliau perlu dikepala-bana utk improvise.. heheh..

midyx berkata...

india, kearah kuasa besar bolasepak dunia

Fahmi Ismail berkata...

India ni macam dah nak ikut jejak langkah New Zealand ni...pesaing serius masa depan ni

Hidemichi berkata...

padang stadium bolasepak India sumpah lagi cantik dari MAlaysia dan Indon.

hantuLongkang berkata...

kita tak lupa...cuma fokus..
sekarang ni tengah fokus kepada kepala2 harimau muda, sapa yang lebih banyak bana dalam kepala dia..

sambil tu fokus kepada atlet gimnastik dan terjun wanita punya body..keh2

Maman berkata...

india jarang main bola... sane madah cricket je... tu yang cantik tu.. wakaka...

ijan de bunks berkata...

ni padang tiruan sama macam singapore punye padang

agaknye player malaysia memang alergik dengan padang sintetik nih

Streetwizer berkata...

kah kah kah..dasar kepala bana!!!

talkIZcheap! berkata...

apa barang gimnastik? baik tengok bola tampar pantai... :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...