ANDA SEDANG MEMBACA

15

Kecewa Dengan Ultras Malaya?

Abdul Sokernet Rabu, November 30, 2011


El término barra brava se emplea en América Latina para designar a aquellos grupos organizados dentro de una hinchada, respecto de un club de fútbol, que se caracterizan por producir diversos incidentes violentos, dentro y fuera del estadio de futbol.

15 Ulasan:

Adam Mikhail berkata...

power dol!

Jarr berkata...

count me in.

Ali The Wierd Scientist berkata...

google translate: Para Barra jangka Brava di Amerika Latin digunakan untuk menamakan kumpulan-kumpulan yang dianjurkan menjadi kembung, untuk kelab bola sepak, yang biasanya menghasilkan beberapa insiden keganasan di dalam dan di luar stadium bola sepak.

Sylarius berkata...

The term barra brava in Latin America is used to designate those groups organized into a bloated, for a football club, which typically produce several violent incidents inside and outside the football stadium.

Haziq berkata...

Ada Larissa Riquelme tak??

Ajiz Nasution berkata...

Topik Ultras ni akan di perkatakan/di bincangkan/di bangangkan/di banakan sampai tahun depan ke?

SM berkata...

Ajiz, akan dipanjangkan selagi ada yang layak dikepala banakan.

trevor berkata...

lucy kau kan tgh belajar spanish. adakah abdul sokernet adalah kau?

keh keh keh.

Maman berkata...

Gile kelakar sial google translate. Ape pun, short entri tp mantop!

talkIZcheap! berkata...

first time takde orang marah kat Abdul...

keli berkata...

Muahahah...ini sangat fakta.

The term barra brava in Latin America is used to designate those groups organized into a bloated, for a football club, which typically produce several violent incidents inside and outside the football stadium.

Kali ni Abdul Sokernet memang power. Cakap terus je tak payah nak Spanish sangat. Bukan layan La Liga pun. Kakaka..:D:D

Buenaventura Durruti berkata...

Kalau futbol America Latina, tak lain dan tak bukan si Lucy ni!

pejalan kaki berkata...

hal kepala bana belum selesai...kau dah bukak hal kepala takuk pulak ye abdul wahub...pepatah mengatakan kerana bola sebijik kepala dapat nama...kakakakikikikukukuchingkurappp

fififairuzfuyyo berkata...

UM penjilat FAM

Jimmy Stracqualursi berkata...

gua nak join! ni baru real, takat ultras europe celah gigi je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...