ANDA SEDANG MEMBACA

14

Chelsea Muda vs Liverpool Muda

van kordi Rabu, November 30, 2011

Perlawanan suku-akhir piala budak-budak pagi tadi yang memang tidak ada sebarang inisiatif selain dari hanya menjaga maruah kelab, Chelsea Muda jadi lauk kepada Liverpool Muda.

Kalau barisan yang sama menggalas tanggungjawab mengharumkan nama kelab dalam tempoh 2-3 tahun akan datang, Chelsea seperti 'Harimau Malaya' jelas tiada harapan. Arsenal Muda? Heh heh.

Apa nak jadi dengan Andre Villas Boas? Dimanakah pula patut diletakkan 'bana sakti' untuk edisi kali ini kawan kawan ultra kops sekalian?

#YNWA ./

14 Ulasan:

lang berkata...

endi kerel badan besar rambut tocang ketinggian 6kaki lebih sepak penalti serupa opah jah

jefry berkata...

sayor la chelsea,keciwaaa

kobetz berkata...

carrol hebat dibahagian pertahanan.. marking player pon power...mimpi buruk david luiz..tetapi..adakah itu tugas yg diberi daglish.. mungkin ya atau mungkin bangang!

Miziey berkata...

Guwa bkn ultra kops tp guwa peduli ape nya pun. Guwa nak jawab jgak soalan pak kordi.

Utk gambarajah tersebut, saya yakin benar dengan jawapan saya kali ini, saya memilih 'C' utk diletakkan 'bana-sakti'.

Lucius Maximus berkata...

Hehe

catching moments berkata...

lebih kepada kejohanan bola sepak bawah 17 tahun piala air mabuk majlis sukan sekolah sekolah england...baraibaraibarai

mcphisto berkata...

xde sape nak up entri anugerah bolasepak malaysia versi sokernet ke..
yang fam wat 2 macam poen je

VillaSanc berkata...

carragher,enrique,reina,lucas,bellamy,adam ni sume budak2 rupanyaaa

Ajiz Nasution berkata...

Pakkordi typo tu.. sepatutnya Chelsea Muda VS Liverpool XI.. Liverpool XI? terma baru bagi mana2 pasukan yg tak nak mengaku menurunkan 1st eleven mereka.. keh!

pakkordi berkata...

Ajiz dan villa: Butthurt eh? Ok lah, aku kasi korang muka kira Alex, Bosingwa, Torres, Malouda, Lampard, Luiz tu kira underage dan bukan 1st eleven.

Masalahnya 1st eleven ko pun kalah dik. Kah kah!

Maman berkata...

Ceh, @pakkordi. Chelsea masih badi lawan Kop pg td tp xmampu nak halang dari dua antara striker paling mahal kat EPL main macam Thamil Arasu. Ptuih!!
Cuma Carroll dah mcm Fakri la penalti xscore. Ape pun, xdelah muda semua. 70% of both teams are still common 1st eleven bang oi... AVB kene beli-belah January ni. Huhuh~

keli berkata...

1st eleven atau tidak Chelsea memang mati pucuk kalau lawan Liverpool. Kakaka...Maxi Rodriguez memang suka skor lawan Chelsea. 2 game 2 kali jugak dia score gol. Silap-silap lepas ni Chelsea beli jugak mamat ni.
Liverpool kena lawan Man City lagi lepas ni...hmmm nak harap team lain haraammmm dan ada team tu siap kena lauk...:D..;-)

Ajiz Nasution berkata...

@pakkordi

hahaha.. butthurt? kalah game kelmarin tak terasa sgt tp kena 2-1 kat tempat sdiri, yes itu lebih menyenakkan dubur aku..

torres is another shevchenko.. inilah akibatnya bila owner pandai2 beli player

Pa'chik berkata...

masa tores skor lawan chelsea... kendian chelsea beli tores...
pas tores takde, mereiles skor... beli mereiles...
pas ni... nak beli kelly ke nak beli meksi???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...