ANDA SEDANG MEMBACA

24

Match Preview - Liverpool vs Mancity

van kordi Jumaat, November 25, 2011
Banyak betul pasukan berlandaskan entiti paranormal kerdil bergelar 'Smurf' di England sekarang. Ibarat cendawan tumbuh.

Ahad ini di Anfield, Liverpool akan menentang satu lagi pasukan 'Smurf'. Kali ini cawangan utara pula. Sepakmula adalah pada jam 12 tgh malam waktu Malaysia.


Smurf (S) sudah menjadi lauk. Kini giliran Smurf (U) pula diratah. Memanglah Smurf(U) jauh lebih gagah dari sepupu selatan mereka dan belum lagi kalah tetapi Ahad ini mereka akan menjadi najis mughallazah. Strateji mereka akan menjadi najis mughallazah dan mereka akan pulang ke bandar najis mughallazah.

Ramalan, mestilah Liverpool - Terlalu Power (TM) menang. Sapa yang ramal sebaliknya, ketiak dia bau najis mughallazah. Najis! Najis! Najis!

#YNWA ./

24 Ulasan:

Hazwan Arif berkata...

boring r ko ni

Jarr berkata...

lu ni bro makin lama makin menjadi kelakar dia.

Hazwan ni najis mughallazah...

Ozgur Cek berkata...

kah3...najissss..
entri mcm ni aku suka walaupun berbaur riak dak takbur..

Hazwan najis 'Smurf'

mirul berkata...

pakkordi setakat ni dari kem liverpool yang berani menunjuk keangkuhan dan kebongkakan.

balik balik kem man u je yang selalu up entri bongkak dan takabur.bosan jugak ye dak.

Hazwan Arif berkata...

kah3

Dewajiwa berkata...

betul la. takde fakta atau manfaat pun baca entri camnie. nak nganjing kasi nyalak la garang sket. point dah ada tu. OK la dari tepek gambar tapi kem MC mesti "pfft" kan aje bila baca ye dak? so far Liverpool memang agak konsisten berbanding last season. ada can la untuk tak kalah -- seri kot. untuk match nie, aku harap Liverpool bleh menang. hehe.

GGMU.

pakDin berkata...

hakhak..mcm celake!

Muhammad Amirulhazim Alias berkata...

#YNWA you never win anything . kbai

ijan de bunks berkata...

bored

talkIZcheap! berkata...

wow! Gambar first team Liverpool di sebelah gambar tahi... Priceless!! :p

Amir Ariff berkata...

Liverpool ni ibarat hidup segan mati tak mahu. Kalau menang, Man United ada chance naik atas. Kalau kalah, kena nganjing. Apa-apa pun semoga menang la ye. Boleh gua say hai-hai to 20th title.

GGMU!

keli berkata...

ManCity telah disebut-sebut bakal juara EPL tahun ni. Takde siapa-siapa nak mengaku peminat ManCity ke? Kalau ada gua nak berak dan kasi tahi dekat muka dia. Muahahah...:)

Dulu gua risau dengan Tevez dan sekarang gua memang risau dengan mamat nama Silva. Gua harap KK ada perancangan yang mantap untuk perlawanan ni dan memberi mereka kekalahan pertama.

madarooy berkata...

summary diatas = liverpool mmg dekat dgn tahi?

yee berkata...

formasi L tahi(smurf) sngat rare dan formasi W beri jawapan segala

Mr Freak ; gatal tengkok mu berkata...

aku kadang2 terfikir..apa tahap man u, sebagai pasokan yang digeruni di epl..

nah tengok saja boxer dipakei orang ini..adakah ini tahap man u this session?

http://www.sinarharian.com.my/edisi/johor/calon-spm-ditangkap-khalwat-1.7478

Amir Ariff berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Amir Ariff berkata...

Liverpool ni ibarat 'hidup segan mati tak mahu'.
Kalau menang, senang sikit kerja Man United nanti.
Kalau kalah, kena nganjing.
Gua harap Liverpool menang la, boleh gua say hi hi to 20th title.

GGMU

paloibinmulau berkata...

Gua tak sabar mau tengok BodoKOP makan taik/shitty malam besok. Lagi pun bin dippers memang dah lama tak main taik kat this is a n field. Selamat makan taik kepada Liz Suarez.

hantuLongkang berkata...

kepada penyokong pasukan yang suka sangat orgasm bukan2, esok jangan malu2 nak orgasm kalau man city kalah...kitorang tau la korang memang suka buat2 mati pucuk bila liverpool menang...walaupun liverpool menang dengan pasukan yang pernah titik korang 6-1 kat tempat sendiri ...keh2

GGMU berkata...

all the best KOP..

ni mcm entry bunuh diri...

Mambang Tanah berkata...

Entry bunuh diri pun,nmpaknya hnya pakkordi yg brani up entry sblm game.yg lain hnya muncul setelah team masing2 menang

rashideeshukri berkata...

Kordi FTW!

let's be realistic, shall we? in line with the majestic form of Manchester City in the past few months, few would agree that Liverpool could pull anything out from this game, even for a Kopite like myself.

but, it's a good thing to ponder that everything is possible in football. you have to keep faith in the team. and just like Miracle In Istanbul, we always believe.

YNWA!

Ajiz Nasution berkata...

bukan entry bunuh diri tapi lebih kepada entry berharap.. tapi takpe lah, aku pun teringin gak nak tgk team yg so-called unbeatable ni kalah..

lipanboy berkata...

LIVERPOOL patut mng tadi..joe hart perform la plak..1-1 aje..patut bole 3-1 tadi..xd r mcm Manure..yang champ1-6n tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...