ANDA SEDANG MEMBACA

39

Match Preview: Liverpool vs Swansea City

Ahmad Fairuz Jumaat, November 04, 2011

Ya Allah! Burung lagi!

Perlawanan menentang skuad angsa akan berlangsung Sabtu ini di Anfield (Stadium Astro disaluran StarSport), sepak mula jam 10.55 malam waktu Malaysia.

Budak angsa yang harus diberi sedikit perhatian ialah Joe Allen dan Danny Graham. Scott Sinclair pula memang takde chan lah kalau Glenn Johnson yang cover.

Ramalan: Liverpool (kasi chan) 4 - 0 Swansea
Carroll (1') , Suarez (3'), Carroll (6'), Suarez (10')

#YNWA ./

39 Ulasan:

'Ariff Ansaruddin berkata...

apesal Liverpool dah macam kena gigit je? ke dah digigit burung angsa Swansea?

oh tidak, aku yang first!

Nwx berkata...

gambar tu mcm swansea akan score awal then bertahan sampai habis masa.
keh keh keh

rashideeshukri berkata...

syaitan. minit skor diorang dua tu tak boleh nak dekat lagi ke? lain masa takkan Liverpool main defensive je kot.

missus vidic berkata...

haha siap ada minit score..

giler la pakkordi skang dah jadi ahli nujum.

harapan saya agar ramalan pakkordi tidak benar belaka

mirul berkata...

macam biase pakkordi

adat menyokong

YNWA!!!

Maman berkata...

Aduh..Pakkordi. Jgn gambar yg dicipta pula mematuk bangau. Sedangkan Angsa lebih besar, tp kalau badan besar otak kecik pun foul gak kan. Ok, let's see how good enough ramalan Pakkordi.

Streetwizer berkata...

nujum ayah pin tidaklah sehebat pakkordi yang pernah dicanang dahulu..keep on predicting pakkordi...

cantona79 berkata...

Kenari terbang tinggi sebelum ini, apa pulak nasib si angsa nanti.

aranzedo berkata...

gua syak the vorm clean sheet jer kang..

haha

#yenuwa

Kurast berkata...

Aku kalu pak kordi yg ngepost, memang aku sokong! Aku pon x tau ngape?! 10.55 atau 9.55? Peduli ape aku....YNWA

Usagi9898 berkata...

pakkordi, gua syak team angsa menggigit kembali berdasarkan gambarajah di atas. wakaka

Haziq berkata...

Lu jangan memain pakkordi

Swansea power!!!!!

Ramalan Gua:Liverpool 1-2 Swansea

The Transistor berkata...

Terbaek dri ladang....!!!!!

Cob Nobbler berkata...

Norwich,West Brom sekarang Swansea.

Semua species burung.

Liverbirds lawan semua burung-burung sebelum bertemu dengan singa.

haih!

aksara:buritess
(memang burit)

-KingSyahmi- berkata...

fuhhh...liverpool yakin menang ngan swansea...

dulu pun (2 - 3 season lepas) pun yakin menang EPL...skarang? takat yakin menang ngan team baru promoted je cukup la...ye dop?

Lion-O (Thundercats) berkata...

Q: Santa Claus, the tooth fairy, an intelligent Liverpool supporter and an old drunk are walking down the street together when simultaneously they each spot a fifty quid note. Who gets it?
A: The old drunk, of course - the other 3 are mythical creatures.

Awang Joe berkata...

korban angsa minggu nie...YNWA.

eJAI berkata...

ah..pendek benor post pakkordi ni ibarat melepas batuk di tangga aje

aRief berkata...

mane 4 nye?
0 je yg aku nmpak.
betul2 kasi can ni.
haha

Haziq berkata...

Kahkah gua da ckp Angsa power..

Mana 4-0 ye??wakaka..berseri2 Liverpool

Dark Mars berkata...

Cakap besar, pong pang pong pang,
Angsa pun x bleh bedal? Memang team History Channel la korang nihh! Hahahahahha.. Angan2 mat jenin!

iR berkata...

buuuuuuuuuuuuu draw pakkordi

Syahrizwan berkata...

4-0 ye? kahkahkah

-KingSyahmi- berkata...

alamak...macam mane ni pakkordi? 0 - 0...dahla liverpool target nak bedal sume team yg ade logo burung tak dapat...mcm mane nak layak europa league?

champions league tu takyah cite lah...bagi Team Power-Power Belaka (TM) yakni MU, Chelsea, Arsenal, City n Spurs...


mcm mane ni pakkordi!! macam manee??!!

minta penjelasan segera

kerol berkata...

lepas ni dah boleh duduk diam je pakkordi.

madarooy berkata...

hahaha... telor ayam je ada.. 4 ? puuuiiiiiii.... carroll kena belajo mcm mana nk skor dulu...

Amir Ariff berkata...

standard kampung

Nik Zulkhairi berkata...

mana pak kodi? mohon penjelasan..

hellghast berkata...

Pakkordi dah selamat kena Qurban siang tadi...sian dia...arwah tu baik orangnya...

Dark Mars berkata...

Minta sesiapa paint konek pada gambar King Konek.

missus vidic berkata...

hihi...

harapan saya benar belaka...sian pakkordi..duk diam2 makan mister potato ok..

keli berkata...

Gua tak rasa pakkordi perlu memberi penjelasan lagi memandangkan entri ini hanyalah match preview dan ramalan. Match preview hanyalah nak beritahu next game lawan team mana dan ramalan itu hanyalah rekaan semata-mata. Adalah perkara normal sebagai penyokong kelab itu akan meramalkan pasukan dia akan menang. Ada faham....kalau tak faham sila hantuk kepala ke dinding. Gua suka ayat bro Isam. Kah kah kah...:D
Secara jujur, keputusan seri ni memang gua sendiri pun tak sangka seri. Dan benda paling gua tak suka ialah SERI TANPA JARINGAN.

btw, Salam aidiladha untuk pengkomen sokernet.

-KingSyahmi- berkata...

keli to the rescue!!

EQUILIBRIUM berkata...

Pakkordi adalah seorang bin dipper yang bangang seperti bodokop. Period. Berdarah.

Lion-O (Thundercats) berkata...

that is why he is known as pakkordi the pundek pundit

Hazwan Arif berkata...

amboi keli. Macam serius plak kah3

FDanialz berkata...

agak menyampah aku tiap kali post sokernet banyak dari match preview liverpool lawan burung...

dah bosan la pakkordi punye post.. tak kreatif langsung... please la jangan tulis lagi.. boring aku dah baca pasal loserFOOL ni.. memang loser la liverpool ni

Maman berkata...

@Keli serius meh.. Huhu. Palang & tiang gol menjadi halangan nampak gayanye... Well, badi lama kemblali. Anfield masih menjadi sumber kekuatan team2 lemah.

pakkordi berkata...

Fui.. marah betol FDanialzzzzzzz ni dengan aku.

Rileklah FZ. Jangan marah-marah. Nanti kita pekena teh tarik sama2. Okey?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...