ANDA SEDANG MEMBACA

26

Liverpool - Sebuah pasukan yang bangang

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, November 06, 2011 , ,


'Sebuah pasukan yang tidak pernah kuat.'

Apa lagi yang boleh anda semua penyokong Liverpool harapkan daripada sebuah pasukan bangang yang bernama Liverpool ini? Oh tuhanku, berilah Liverpool kalah 8-0 sekali untuk membuatkan mereka insaf. Kalau tidak, selamanya mereka tidak akan sedar diri dan terus seri atau kalah dengan pasukan bangang macam angsa. Kalau tidak, selamanya penyokong mereka akan terus bertempik seperti angsa mahu menegakkan benang yang bangang.


"Ketika bertemu Man United, saya hanya bermain ala ala takraw tetapi bertemu QPR memerlukan saya bermain bola sepak!" - Dzeko

Sementara itu Dzeko, seorang penyerang berbisa telah membuat kenyataan rasmi selepas perlawanan menentang QPR awal pagi tadi iaitu bahawasanya QPR adalah sebuah pasukan yang paling power pernah dihadapinya. Bukan Manchester United.


Manakala di Emirates, Arsenal kekal power dengan kemenangan selesa 3-0. Power betul Arsenal ni.

26 Ulasan:

Amir Ariff berkata...

arsenal yang power tu yang kena 8 bijik dengan Man Utd. 19th!

kahkahkah (gelak berlagak)

iR berkata...

standard kampung pakkordi

'Ariff Ansaruddin berkata...

Malaysia memberi perlawanan sengit menentang Emiriyyah Arab Bersatu

GGMU berkata...

bangang...bila agaknya fan Arsenal nk sedar diri. Asyik asyik bangga dgn kemenangan team lain.

cer bangga bila team sendiri dapat piala..kan best.

kiahua? berkata...

emo nyeww ji ji emm myuuu.....

Usagi9898 berkata...

part arsenal power, gua tak sokong lu pipi. tapi yang NI

"Ketika bertemu Man United, saya hanya bermain ala ala takraw tetapi bertemu QPR memerlukan saya bermain bola sepak!" - Dzeko

ini true. wakakakaka

GGMU anda emo?

nxxb berkata...

kahkah! tu dia! ggmu sudah kena..
rilek rilek.

1-0 own goal. ahhh...

ijan de bunks berkata...

babi dah kena jual lagi si cokelat ni masih nak tolong setan. bajet alex nak kutip die balik gamaknya.

ape pon arsenal power. menang dengan cara bolasepak sebenar

aksara:INGAT. peh aksara ni suruh aku beringat ke hape. sambung tido lah macam ni

keli berkata...

Fan Arsenal. Rajin pulak buat entri bangangkan Liverpool yang seri dengan swansea. Agaknya sebab Liverpool tak kalah sejak-sejak ni jadi tak boleh nak orgasm kot? Seri pon jadilah...macam tu ke? sigh...
Lantaklah janji bahagia sebab gua cakap banyak kat sini pon sudahnya Newcastle buat rilek je duduk kat no.3 carta liga. Atas pada team lu dan gua...;-D
Selamat Hari Raya Aidiladha. Maaf zahir dan batin. hehe...

RABUN berkata...

kah kah cepatnyer lupa diri...

EQUILIBRIUM berkata...

Bin dippers, emirats, chavski, shitty semua pun team bangang. Period. Berdarah.

faizul berkata...

ai pipi, bukan main lepas geram ya sampai membangangkan liverpool. tau ler arsenal dulu kalah ngan liverpool. ahahahaha

Hidemichi berkata...

"If you do one thing today, do this:

Share the new Liverpool FC 2011-12 squad photo with every friend you know on Facebook who DOESN'T support Liverpool and tell them, 'This is what a real football team looks like. Five times!'"

Inilah caption paling bangang gua pernah jumpa. 'This is what a real football team looks like' katanya.... gua kata, lancau! tak cukup tayang bag, bola dan air botol je nak kata team lu power bangang! Piala mana? Telur ada?

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

ramai la fan Nukasel keluar dari tempat persembunyian balik ni nanti... :p

EQUILIBRIUM berkata...

Bin dippers hanya pandai sebut five times. Bangang. Period.

Streetwizer berkata...

hahaha....hidemichi +100000 for u!!

Firdaus Alim berkata...

Ok Kira Gini Jela..Law LFC Ley Beat Chelsea delete Post ni..ade bran? ekeke..Senal? da kena da

Pet Shop Boys berkata...

Mmg baNGANG pun Liverpool ni..Andy Carrol dg Torres sape lagi flop?

El berkata...

vavi pipi! haha.
walaupun aku fan liverpool, tapi aku aku sokong yang sometimes fan liverpool cakap over sangat guna konek. sama macam king konek.

andy carroll tu kualiti sama macam tiang letrik je, bodo cam gampang. 35juta tu boleh beli semua player arsenal termasuk reserve sekali. taraf player arsenal kan sama taraf je dengan player kedah fc.

Kurast berkata...

arsenal itu bangang, pak kordi memang arsenal

aranzedo berkata...

celaka.

sejak arse-anal menang jer, makin menjadi2 gua perhatikan !

#LOL

r.k berkata...

chelsea power

hantuLongkang berkata...

peduli hapa aku korang cakap liverpool bangang..
korang pun bukannya cerdik sangat..keh2

Mohd Syaril berkata...

LIVERPOOL MEMANG BANGANG..MULA2 JE HEBAT..ARSENAL PERMULAAN YANG LEMAH PUN SAMA MATA DENGAN LIVERPOOL SEKARANG...BANGANG LIVERFOOL..

pokdegrunge berkata...

bosan sial liverpool maen dowwh..ckap luar plak aku kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...