ANDA SEDANG MEMBACA

15

Jangan Bersedih @reemshahwa

van kordi Isnin, November 07, 2011
Hey! Selamat Hari Raya Aidil Adha!



Liverpool seri 0-0 dengan Swansea. Saya hanya melayan di twitter. Rumah mertua saya yang Astronya dulu ada saluran sukan kini sudah tiada. Yang tinggal hanya saluran kartun dan saluran HBO. Tak kuasa saya nak keluar cari mamak dimalam raya aihh. Liverpool lawan team kodok, takyah lah saya beriya-iya kan?

Tapi nampaknya sudah beberapa kali, Liverpool yang biasanya gagah perkasa menjadi lemah di Anfield bila berhadapan dengan team kodok seperti Norwich, Man Utd dan kini Swansea.



Hey, jangan bersedih ye Reem Shahwa (boleh follow @reemshahwa di twitter atau di program 'Football Overload' di Astro kerana dia juga seorang peminat team bola Liverpool, sama seperti saya). Bukannya kalah pun kan Reem, kan kan kan?

Chak!!

#YNWA ./

15 Ulasan:

fikiranlicin berkata...

sweettttt. #YNWA

EQUILIBRIUM berkata...

pakkordi adalah bin dipper yg bangang seperti bodokop yg tak retis nak eja this is a n field. Bangang. Period. berdarah.

The Transistor berkata...

3rd!!!!!


Walkon bebeh!!!!

Streetwizer berkata...

hahaha, u got serve'd pakkordi!

madarooy berkata...

spesis burung mmg membosankan! hahahaha....

Coolman berkata...

GGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!

mirul berkata...

wow

sweet reem

auwwwwww

YNWA

keli berkata...

Awek ni masa mula-mula dulu gua selalu tengok kat Sportscenter BM. Dia punya cakap dulu dalam BM bolehlah walaupun bunyi pekat mat saleh. Tapi gua setuju dia memang sweeett.

Gua rasa liverpool selalu bazirkan peluang untuk mengutip 3 mata penuh pada perlawanan macam dengan Swansea ni. Serius cakap kenapa selalu sangat bola terkena palang dengan tiang ni? Gua pun tak ingat berapa kali dah.

kareem berkata...

reem shahwa ni singaporean ke malaysian?

Kurast berkata...

hidup pak kordi...ynwa

aranzedo berkata...

gua dah kata the vorm clean sheet, lu degil bro...

kih kih kih !

#yenuwa

hantuLongkang berkata...

history channel pun takde ke?..boleh layan kat situ :D

Klasemen Forever berkata...

Pak kordi bangang ni boleh join tulis artikel kat sokerleaks. lu mmg sampah bro.

pakkordi berkata...

Alamak, baru aku perasan klasemen forever butthurt semacam aje. Kenapa? Dah tak klasemen ke?

Kah kah kah!

Chill Klasemen. Chillax.

definitely maybe berkata...

layan burung dalam discovery channel lagi bagus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...