ANDA SEDANG MEMBACA

40

Singapura 0-0 Malaysia

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, November 07, 2011 ,
Mamat ni gua dah perati lama. Main sentiasa bangang. Bangang yang konsisten. Itu hari gua tengok dia main Negeri Sembilan pun sama. Bangang juga. Otak udang. Gua harap ada siapa siapa yang kenal dia boleh beritahu dia supaya suruh bersara awal daripada bermain bola. Ko memang dah tak boleh pergi.

Pemain-pemain Malaysia lain, jangan risau kerana anda semua pun sama bangang. Ultras Malaya pun sama. Liverpool pun.


APBMAB!

40 Ulasan:

Aie Isa berkata...

Fakri Saarani bangang!

tapi coach malaysia pilih dia jugak kenapa? Di mana salah dan silapnya?

W a e berkata...

Fakri, Fakri ~

DIYSAR berkata...

serius x paham pasaipa azrai nak simpan dia lagi

Abi-iRFAN berkata...

Ye, Liverpool pun.

talkIZcheap! berkata...

nasib baik akudah bersara awal, kang tak pasal-pasal Pipiyapong marah... kui kui :p

Liverpool pun patut bersara awal jugak kot?? :p

HadiJurmi berkata...

bangang, bangang, bangang

Encik Akmal berkata...

dia ni, dengan izzaq faris. kalau ada diorang, gua rasa malaysia hanya boleh tambah gol menggunakan cahaya laser.

iKHwAn berkata...

ku lempang, ku lempang, ku lempang jugak budak nii..

singamalaya83@gmail.com berkata...

tambah satu lagi...COACH MALAYSIA PUN BANGANG...DARI RAJGOPAL SAMPAI ONG KIM SWEE....selalu bg peluang kat si lembab ni...

NXXB berkata...

hahahahaa.. "liverpool pun." tak baik lu la pipi

Muhammad Ikhwan berkata...

jangan cakap begitu, nanti ultras-malaya-lah-sangat marah..kah kah!

Kepala Manchis berkata...

mohon bongak.

kahkahkah

.Gory. berkata...

APMBMBMBMB tu menatang apa?

Haziq berkata...

Yg bangang Fakri dan Liverpool je

yazid berkata...

Pipi is king. Liverpool adalah bangang.

Aixat berkata...

fuckri suckrani!!!

wan_jb84 berkata...

APBMAB - apa pun bangang..memang amat bangang..????

Lion-O (Thundercats) berkata...

apabila sokernet meletakkan muka mamat bangang ini, dengan otomatisnya sokernet mnjadi bangang jgk..

Streetwizer berkata...

cis gua tgk kelembapan beliau ni trus gua nak tukar channel, nsb bek ada badrol boleh la gak gua lyn smpai hbs...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"Sebangang-bangang aku dan rakan-rakan sepasukan, kami tak la bangang sangat sampai bagi lawan sumbat 8 gol kat pintu gol kami... " - Fakri Saarani

rashideeshukri berkata...

takpe la Pipi. kita memang sama-sama bangang. gua, sebab sokong team bola negara gua yang memang tak nampak nak naik pun. lu, sokong team bola kelab orang putih yang takde kena mengena dengan lu langsung. kena tapau sampai lapan pulak tu.

gua tak nampak sangat mana satu yang lagi mulia dan relevan.

Kurast berkata...

pipi paling bangang...okbai

GGMU berkata...

pipi..lu period ke? Semacam je emo ni.

Pet Shop Boys berkata...

eh sejak bila fan Arsenal tak review game Arsenal ni?

lepas kalah 8 bijik dah tak tengok game Arsenal ek? hahah Kasi UP sikitlah Arsenal dah keluar relegation zone tu...

madarooy berkata...

sebab sokong team malaysia la sanggup cakap si fakri ni cam hampeh!

Nasco*de*pabLo berkata...

PIPIYAPONG ABDILLAH HAMZAH lg BANGANG sama BANGANG dgn FAKRI SAARANI.. Korg Berdua dah boleh buat Team BANGANG.. BANGANG... BANGANG..

Maman berkata...

Malaysia masih rindukan Safee Sali.
Aku xnmpk striker lain boleh menghilangkan rasa gemuruh & takut rakyat Malaysia yg makin menjadi-jadi.

ijan de bunks berkata...

merugikan duit je hantar pergi slovakia. baik la duit tu buat hantar sultan bolo pergi haji, mane tahu ade sinar keinsafan di kepala hampir botak beliau

hantuLongkang berkata...

aku setuju benar dengan pemerhatian pipiyapong..fakri ni memang betul2 punya konsisten..konsisten bangang..

harap2 kita ada buat sesuatu masa lawan thailand nanti..

tapi aku khuatir pipiyapong akan hilang skill memerhati dia bila dia start perati team arsenal...bangang :D..

Ahmad Hisyam berkata...

penyerang kita memang mengecewakan, harapkan baddrol je yg perform sikit semalam...

football crazee

Dark Mars berkata...

rashideeshukri ialah orang terpaling bangang. super bangang. tiada yang bangang setanding dengan bangang beliau. lahir2 bangang, pergi sekolah bangang, sampai sekarang pun bangang.

Si PIPI dah perati lama mamat FAKRI SAARANI nih. Jadi, dia memang tengok la LIGA TEMPATAN walaupun BANGANG! Rata2 yg cakap TEAM SUKAN SEA MALAYSIA bangang ialah peminat bolasepak negara. Lagipun, salah ke support kelab luar? Apa punya mentaliti BANGANG la si budak rashideeshukri. Duk Malaysia, x bleh support kelab luar? Kau pergi cium JUBO sultan bolo la, BANGANG!!

rashideeshukri berkata...

yang lu marah sangat dengan gua ni apahal? gua tak cakap pun pasal dia tengok ke tak. gua cakap pasal rasional dia mengkritik dan mencaci (macam yang lu buat pada gua sekarang). dua-dua ada perbezaan yang ketara.

kalau betul nak adil, apasal dia tak nak up satu entri pasal Arsenal kena titik dengan MU sampai lapan hari tu? sama jugak dengan Lucy yang tak up entri pasal bangangnya Chelsea masa lawan Arsenal hari tu.

nampak tak ketidaksamarataan kat situ? takpe la lu nak panggil gua bangang, tak efek pada gua pun.

keli berkata...

Gua berpendirian yang entri ni memang bebal. Pipi dengan Sultan Bola boleh duduk satu kapal. Bangang ya rabbi. Itu gua nak cakap. Siapa-siapa nak maki dan kutuk gua lu orang kirim salam dengan tok anjang lu orang. Bye...

Maman berkata...

Kamon guys.. Relax.. Conclusion sebenar kte mmg sygkan bola sepak negara kte. Mane mungkin kte menidakkan takat mana keupayaan negara kte skrg ni. Geram & kemarahan mmg ada. Cume Malaysian Team kene open-minded & ambil iktibar. Kenapa xmenjadi? Kenapa masih bermain spt tahun2 sudah? Sepatutnye, kejuaraan 2 thn lepas m'jadi titik tolak perubahan ke arah positif. Bukan sekadar nak dpt gelaran "defending champions" tp main makin bangang. Aduiyai.. xkan masih xsedar lg? Respect & honors must be earn.

Ajiz Nasution berkata...

sebangang-bangang si musibat ni, lagi bangang si OKS.. Datuk Raja pun sama bangang jugak!

TaugehMasakMerah berkata...

Pipi lagi bangang!

El berkata...

aku dah angguk-angguk pada sape yang bangang tu, sampailah kau kata Liverpool sekali. babi

syafiqikhwan21 berkata...

aduyai.....klau wa tgk r dri pndangn wa..wa tgk msing2 melontarkn pndpt sndri..ade bnar nye tpi x btul cre je selama wa tgk la game malaysia nie kjap2 nek..kang bile da trun..btul2 pnyer trun......tpi yg plik nyer bile da mng..mesty trun blek xde effort nk brjuang...but klau nk kutuk pun xde..apa-apa pun bnda sume da jdik...nk men bola sepak tpi smgt x kental...pnyokong kutuk pmain sndri...sdngkn dy lak berada dmana??come on..berpijak pda bumi yg nyata,..apa guna kutuk sesama sndri..last2 oang luar gax bce..da sume kne bangang...

Net berkata...

setan korg ni.. sape kutuk pipi, mak dia itam!... hik3

mayakorvski berkata...

sapa yg suka kutuk org tu la yg plg bangang..manusia mana da perfect.. sb fakri tu pya goal la malaysia leh p final.. mana kita tau condition dia ms final tu, kot2 si fakri tu sakit ke hape ke tp ttp bertahan..cubalah bersangka baik sket manusia2 bangang yg suka mgutuk sekalian~~hahah peace :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...