ANDA SEDANG MEMBACA

14

Satu Lagi Kepala Bana

Lucius Maximus Rabu, November 23, 2011 ,



"Mereka kurang garang dan gagal menggerunkan lawan. Kita akan buat post-mortem apabila balik ke tanah air"
- Jamaluddin Hassan, jurulatih skuad Sepak Bana Malaysia






Tak payah balik tanah air pun tak apa. Post-mortem kepala bana dia!

14 Ulasan:

a berkata...

Pertama?? Emas? 1st??

kobetz berkata...

bana oh bana.. sepakan gulung/lipat dalam takraw dah xgarang ke?

gulung/lipat tikar n bole jalan..

Nizamuddin berkata...

filem libas yg mng..huhu

van der Rui berkata...

Futsal apa cer?

PemburuBana berkata...

Hahaha....pemain kita fokus tahap gaban tentang mcm mana nak psiko pihak lawan daripada fokus permainan..siap buat2 goyang kpala ala2 Nora Danish ..hahaa

Ajiz Nasution berkata...

Bana na wei..bana na wei bana na~

Comel Macam ^@^ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
hantuLongkang berkata...

yang bangangnya, alasan ialah penyokong indonesia sentiasa mencemuh setiap kali malaysia ambik bola, servis, etc..

dahtu kita nak suruh diorang sokong kita ke apa?..bala betul..

lain kali, masa training, tangkap 20k indon takde permit, letak tepi court suruh boo..

//bangang punya alasan

Haziq berkata...

Takraw memang kepala bana .

Presiden dia pon kepala bana .

nenasoren berkata...

ini patutnya berita takrawnet bukan sokernet.

fakri saarani sungguh player takraw.

mcphisto berkata...

ade la orang nak celen presiden fam bagi title ketua kepala bana malaysia ni

Wan Perlis berkata...

bagi org cina lak la main sepak raga

NXXB berkata...

kahkahkah

Comel Macam ^@^ berkata...

oi oi...asal komen guer kene buang....pentadbir blog suda panas ke???....ahahahaha...salah ke guer komen camtu kt ko...kate freedom, bebas, bersuara dengan jujur dan tanpa sebarang batasan, guer jujur komen korang...korang layan guer cam ni....walaweiiii....apo kelasss uolsss....2x5 ajo...cesss..sungguh x profesional.....apodaaaaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...