ANDA SEDANG MEMBACA

34

Si Bongok dengan Team bangang

van kordi Selasa, November 29, 2011
Ok, cukuplah dengan Ultras dan bana buat masa ni. Sambung dengan kes bongok & bangang semula.


Macamana lah budak bongok ni boleh score dua gol main away lawan team bangang dari manchester tu hari?

Memang sah team kena enam bijik tu team bangang.

34 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

ok

Hazwan Arif berkata...

yeke

Pert Doherty berkata...

rupanya gua 1st

top_ace7 berkata...

Oh begitu.

idysur tagem berkata...

sebab team yang kena lauk 6-1 tu BANGANG!

lepas tu boleh pulak cakap "jangan lupa 8-2".8-2 tu sebab lawan dengan team budak kecik!

BURIT BURIT MENYU!

Amiex Moth berkata...

lawak lak entry nie. tp macam aku tgk kat top table ManU ja antara big 4..lol mmg

missus vidic berkata...

amboi pakkordi...main kasar nampak

pakkordi berkata...

Hai adik missus vidic.. dah mamam lunch?

nasir berkata...

seri je punnnnnnn

pejalan kaki berkata...

top 2 paling bangang dalam sejarah epl

Ozgur Cek berkata...

balo..balo..bila la ko nk matang..

NXXB berkata...

keh3

kelisa_samudera berkata...

dah tu?

co0kie berkata...

mungkin sebab team yg kena 6 tu ada sorg kena red card

macam mana team bangang main sorg player lebih masih seri?
memang sah team ni lagi bangang :D

Pet Shop Boys berkata...

oh ni ke muka Syazwan marzuki tu? memang macam tenuk pun....kah kah kah.

pejalan kaki berkata...

dah kalah tu terima jelah kuki oiiiiiiiii

Amir Ariff berkata...

ke ko yang bangang? masa lawan Man United Evans kena red card. kalau striker kena red card ok lagi. ni CB.

setakat dapat own gol pun nak sembang bimbang. sebangang-bangang Man united, at least we are in top 4 right now. liverpool? nak naik num 5 pun terhegeh-hegeh.

19th!

Pet Shop Boys berkata...

Man City tak bangang, Man U pun tak bangang. yang sebenarnya Amir Ariff yang paling bangang....

ijan de bunks berkata...

dah start gaduh pasal epl pulak. klu gaduh pasal malaysia ok jugak sebab semua orang malaysia, lahir dekat malaysia.

kthxbai

Amir Ariff berkata...

pet shop boys

membangangkan orang lain tanpa sebab itu lah yang paling BANGANG. maaf terkasar.

rashideeshukri berkata...

membangangkan orang negara sendiri dalam apa cara sekalipun tetap bangang.

berbalik kepada topik, pernah ke dia ni tak buat masalah? dekat Inter pun perangai, dekat Man City pun perangai.

Ajiz Nasution berkata...

adik mario ni bukan bodoh,bangang atau sewaktu dgn nya.. dia ni cuma terlebih manja je.. buat perangai sbb nk trk perhatian.. tgk muka dia masa kena buang pdg aritu.. mancini suruh dia blah gi masuk bilik persalinan, dia buat muka siap tarik muncung bagai..heh

Mambang Tanah berkata...

Ada yg butthurt di situ,wkwkwkckckck

hantuLongkang berkata...

11 budak MU, main bola sepak..
1 kad merah, 6 kali gawang rabak..

11 budak city, main bola jugak..
1 kad merah, suruh balik dia taknak..

14 pengulas sokernet, bangangkan liverpool belambak2..
1 bangangkan MU, apsal tak boleh pulak?

hahah

trevor berkata...

kahkahkah

hantulongkang, kau tak tahu ke m.u adalah kelab suci. mana boleh dihina-hina.

pakDin berkata...

mcm celake!!! hakhak gua malaysia gua ok

z@ct Terry berkata...

hahaha...hantulongkang...dah pandai bergurindam mcm adik mario..tapi i like...mari kita bangangkn kelab yg perasan suci ni pulak. kehkehkeh..

Nik Saiful Anuar berkata...

kahkahkah, tumbukan padu ke muka Sir Alex

Lion-O (Thundercats) berkata...

Bukan bongok yang menyokong team bangang ni pakkordi the pak pundek ke???

saiful berkata...

aku saspek team ultras mesti ramai sokong team bangan ni...hahahha

kobetz berkata...

city oh city..
ultras oh ultras..
bangang oh bangang...

balotelli ni ptt men masuk wwe... sng org len cari point nk pukol..

Maman berkata...

Balo kan mafia amateur. So, setakat bedal mamat tatoo bnyk mcm skrtel tu mmg keje dia. Tp, kalau dpn pintu gol, ada free space skit / face 2 face dgn keeper mmg bahaya. @Ajiz Nasution, Manja eh? Sial la. Gua perasan beb.

pakkordi berkata...

hehe .. baru stun skit dah menyinga. Dead cheap.

talkIZcheap! berkata...

aku setuju part "top 2 paling bangang dalam sejarah EPL", secara otomatiknya menjadikan lagi 'top 18' yang lain sebagai lebih bangang dalam sejarah EPL...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...