ANDA SEDANG MEMBACA

25

Terselamat dari kepala bana

FdausAmad Selasa, November 22, 2011



Salah seorang yang terselamat dari Kepala Bana Fakri.

Terselamat dari kepala bana adalah setinggi tinggi pujian yang Sokernet boleh berikan pada skuad Harimau Muda untuk aksi sukan SEA.

Nak mintak lebih, tunggu Malaysia main di Olimpik atau beraksi di kejohanan Piala Dunia.

25 Ulasan:

NXXB berkata...

nasib baik! kasi debor je!

Nwx berkata...

sokernet dah lembut hati. bagi pujian pada yang sepatutnya. :)

PELAUNG PULAU berkata...

yang kepala bana tetap kepala bana... mohon debor

jebat berkata...

ni kapitan terbaek....cuma kena improve bila angkat korner..still kureng..bola tak sampai kat player...lain2,sgt baik...

se7en berkata...

jaga makan, jaga disiplin... leh power mcm gerrard

Maman berkata...

I agree. In addition, Apek for me is the Man of the Match. Apek, Badrol, Muslim, Fadhli, Irfan, Asra, & Mahali perlu dikekalkan dalam kesebelasan utama. My view is that these bunch of players can develop well, Insya'Allah. For the rest, they could not come out with consistency. We need to start to search new fresh faces to start create a new quality team immediately. AND aku harap semua player kene belajar shoot power.. long distance effort. Sbb spnjgn SEA GAMES tu, aku tgk dari tgh mmg lapang kalau nak shoot, sbb semua parking bas memanjang. So, that's it.

Ahmad Afif berkata...

Dia ni gua tengok macam ustaz pun ada. Sekali pandang macam ada gaya jadi guru pendidikan jasmani. Stail, stail.

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Pemain kegemaran gua semalam Fadhli Shas. Sekali dia potong bolo sampai tersungkur Bonai. Gua harap Pahang beli dia.

bxtr88 berkata...

cikgu pendidikan jasmani yg hampir dikepala banakan

Lucius Maximus berkata...

Gua nasihatkan Pahang elok beli Titus Bonai.

Selain jadi penyerang, bisa juga digunakan buat memasang jaring gol selain angkut sawit di Felda.

Mohd Hilmi Sauti berkata...

gratzz harimau malaya...keep it up ble lwn syria nnty..kepala bana ttp kepala bana n last but not least, sorg mid,ap nme bdak tu..yg umo 17 thun tu..men bola style siot..bole pegi jauh lg..MOHON SOKERNET REVIEW PSL BDAK TU PLISS..

Comel Macam ^@^ berkata...

ramai lagi yg boleh tidak dikepalabanakan...cuma mungkin sokernet tak mau ngaku yg pemain malaysia bagus malam tadi....main skill tahap gaban sekali pun kalau x da semangat juang dan mental yg tinggi pun x guna....

hantuLongkang berkata...

oit!..
fakri ada menunjukkan peningkatan masa lawan indonesia semalam la..meningkat dari segi kepala-banaan..
mungkin elok dikepala-kote-kan terus?..hahah

@pipiyapong:
bukan ke pahang dah tak main liga malaysia lagi?..pahang dah join liga thailand dengar cerita..yang gajah main bola orang putih tepuk tangan tu..wahaha

Floppy Minister berkata...

macam cikgu aku je.

Usagi9898 berkata...

dia main ok la malam tadi. tapi kalau angkat corner kasi naik tinggi sikit. asyik antar ke near post je.

Katok berkata...

Mohon Nazmi tak jadi anak ikan kepada mak2 datin gila seks.

Dan jangan sesekali pose tepi kolam untuk majalah (bodoh) Mangga.

Yang penting jangan terlibat langsung dengan dunia artis murahan Malaysia ekeke

Salam sayang,
Abang Shukor (?)

Kurast berkata...

steady la kapitan!

Ariffin Janal berkata...

apa yg anda cuba sampaikan?

1. kepala bana Baddrol (dlm gmbr) yg terselamat.

ataupun

2. memang kepala bana Fakri yg terselamat. "selamat?"

bincangkan.

zOnt berkata...

bak kata zainal abidin raop...."kapten marvel mlesia"...perghhh.

*fakri perlu bertaubat!

Tebarist berkata...

kalau nama eric bana dah tentu kepala bana

r.k berkata...

main untuk Nismilan mamat ni tahun depan . keh keh keh

talkIZcheap! berkata...

mana bleh kekal dalam first 11 skuad U-23 ni, Maman... masuk umur 24, semua kena gugur dah... ha-HA! :p

pokdegrunge berkata...

kemas keming mung baddrol..

keli berkata...

Hah!! terselamat dari kepala bana?
Siapa yang selamatkan dia...? Kikiki

Maman berkata...

Yela, @TalkZcheap. It just kalau senior squad nanti, let's say AFF, Qualifiers etc. diorg yg aku mention tu diharap kekal. Tp, sebenarnya masih ramai yg xdpt peluang mcm diorg ni. Aku pnh join Batch 1st MyTeam kat JB, it just bile tgk balik, mutu pengadilan & pengambilan player mmg kebanyakannya xadil, xpasti benar2 sesuai & berkualiti,..seolah2, masih bergantung pada nasib & kipas lebih player tu gak. Serbeget Singh tu pun xtaulah nilai player muda mcmne. Last2 tgk la MyTeam skrg. Kalau betul2 serius, ini projek yg pd aku mmg sgt bagus. Masalahnya, management bolasepak Malaysia pun masih di takuk lama. Mesti Sultan Bola punya agenda ni, turun temurun katenya.. huh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...