ANDA SEDANG MEMBACA

13

MANCHESTER UNITED MENANG SEMALAM HOREYYYY!

13 Ulasan:

Hizwan Nizam berkata...

video ni dah tak boleh nak full screen lagi?
kehkehkeh ..

treacher berkata...

Standard sokernet ke post camni?wat letih je aku bukak

Wan berkata...

cilaker. dah habis besor ke saiz video ni? naik boley mata aku.

i77uddin berkata...

palat apa entry neh

Aie Isa berkata...

embed video fail.

trevor berkata...

failed!

madarooy berkata...

aahhhh.. walaupun aku fan man utd, post mcm ni patut diberi amaran! fail!

Cob Nobbler berkata...

dasar mencester yunaited.
haihhh

Marquee berkata...

Karaoke nyanyi Lagu Scoin. Tak boleh blah...
Komen pertama dekat sokernet. Baru habis baca CMTKPD adik aku punya.

Harap-harap pengulas Liverpool tak buat entri ajak orang karaoke nyanyi Lagu Scoin. Macam haram.

pejalan kaki berkata...

penyokong MU dah bosan melayan pasukan...lebih seronok melayan karaoke sambil makan mister potato perasa cili api

Hazard Ali berkata...

Game semalam macam gampang, main macam bangang tapi menang (read : Chelsea).

Video ni? Lebih bangang daripada bangang (read : Arsenal)!!!

top_ace7 berkata...

Mohon "David Jones".

Syahrizwan berkata...

tak faham aku macam mana kau boleh jadi admin kat sini. ko hack ke blog ni? haih~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...