ANDA SEDANG MEMBACA

14

Wordless Friday

Ahmad Fairuz Jumaat, Disember 16, 2011

14 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

hihi

SM berkata...

bodo gila siot! edit pakai paint ke apa? hahahaa!!!

FDanialz berkata...

asyek2 liverpool je review dia.. nampak sangat liverpool fan dah takde modal nak tarik orang camane dah lagi

Mohd Farwalis berkata...

Fdanialz, lu dulu sebelum sokong kelab bola, lu tengok sokernet dulu ke baru pilih team?

Pentol.

Lion-O (Thundercats) berkata...

wordless ke jadahnya mamat bangang pakkordi pak pundek ni kalau dalam gambaq tu penuh dgn words..

rashideeshukri berkata...

they see Kordi rolling, they hating.

YNWA!

trevor berkata...

lion-o bodo!

Hazard Ali berkata...

Dah orang kata wordless tu, wordless la.. degil betul...

(alergik nak membahan pak kordi lagi dah)

keli berkata...

Inikan Match Preview tapi kenapa jadi Wordless Friday. Kenapa agaknya tu....hmmmmmm. hehe. Tapi kalau tengok komen dekat entri sebelum ni gua tahu kenapa...kikiki.

Lion-O (Thundercats) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mangifera berkata...

FDanialz: Lu baru baca sokernet ke, bro? Pakkordi pengulas Liverpool, of course la dia tulis pasal Liverpool. Lu ni masuk rumah orang, terus2 terkam melahap, harus ko ni mintak kaki ni. sebelum komen, fahamkan dulu apa benda jadi kat sini. kalau tak, nampak sgt bangang komen ko.

jangan jadi bangang ye.

yzdz berkata...

Ish ish ish. Rashideeshukri Rashideeshukri. Haih.

The Transistor berkata...

FDanialz: Lu Bru kenal Internet ke??
Stupid!

trevor berkata...

keh keh lion-o lion-o.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...