ANDA SEDANG MEMBACA

28

You can take Liverpool out of Owen, Barnes and Rush..



Taktik keji untuk menang perlawanan..mereka sanggup lakukan apa saja!


...but you just cant take Racist The Rabbit Diver out of Liverpool.

28 Ulasan:

NXXB berkata...

FU Suarez!f

Miziey berkata...

Hahah. Truth hurts!
wakakakakakakaka
xD

mangifera berkata...

apa yang racist pasal tunjuk finger kat penonton?

jay went for the ball and he got the ball but unfortunately, dembele feet on his way after claiming the ball. You might call it red card but dembele not injured at all because of that, he could play until end of the game. fair? guess so. jay get the red card anyway so case solved.

mangifera berkata...

Liverpool not having the best of game at The Cottage, not taking chance and couldn't find the net, in my book...it's not to their best ability as far as football is concern. Bad day in the office, i guess.

Pet Shop Boys berkata...

Suarez bukan racist...dah Evra tu memang negro, nak buat macamana...

Diego Amani berkata...

Gambar Suarez ni sebenarnya double edge sword buat Sokernet.

Harap kem Liverpool pon menggunakannya dengan sebaik mungkin.

Jenuh la tengok lukisan Ms Paint je.

yzdz berkata...

Evra itu negro tapi Suarez juga bergigi jongang

kobetz berkata...

ni kalo xban mangkuk ni xtau le..
spearing tackle mmg red n senderos tackle pon shud red card.. pape pon suares man of the moment..asek tunjuk gigi je..ni amek ni..tunjuk jari skali...hah!!;-p

Ajiz Nasution berkata...

~Jongang, jongang, jongang.. owh Suarez jongang.. Jongang, jongang, jongang.. Suarez gigi jongang gang,gang gang ooooo~

pakkordi berkata...

marah betol nampaknya abang jorji. Sabar ji sabar.

Maman berkata...

Yes..! Hehehe. Suarez hope leh stay lame la kan. Huhu.. EPL mmg tough utk South American players.

Dark Mars berkata...

Gua keje dari jam 9 sampai 6. Balik rumah melayan anak pulak. Tapi, baca komen2 korang semua, buat gua terhibur. Hilang penat gua kat opis. X kira la lu orang kutuk Liverpool, Man U, Chelsea atau Arsenal (gua supporter Arsenal) mahupun mana2 team yg lu orang rasa nak kutuk, gua tetap terhibur. Lu orang gaduh2 dalam ni pun, gua masih lagi boleh terhibur. Hahahahhaa.. Mmg kelakar la blog nih.. Teruskan usaha lu orang semua.. Hahahahahahha..

El berkata...

sekurang2nya suarez tunjuk fuck je, bukan betul2 fuck bini orang macam John Terry and Ferdinand.

racist? evra tu bangang. dah dia orang france, jadah mana dia paham Suarez yg cakap uruguayan spanish. sah2 mangkuk hayun united. dah hitam legam tu senyap-senyap dah la

rashideeshukri berkata...

ala, jari tengah je. Fergie dengan Rooney selalu bagi abusive verbal remarks dekat ref tak nak ungkit pulak. kah kah kah.

Jay Spearing? Roy Keane pun kadang-kadang tekel guna dua kaki jugak. rilekkkk je.

Farid berkata...

Aku harap Balotelli bagi Suarez selai baju Why Always Me?

madarooy berkata...

rooney kena 3 match ban pasal mencarut, takkan suarez lepas kottt...? oopppsss.. sbb dia main utk Liverfool, so terlepas lah.. gerrard pun pernah 2 foot tackle, tp x kena ban selambe jerrrkkk... silap lah jay spearing ni x pakai topeng gerrard, kalau x sure terlepas dr kena red card...

keli berkata...

Betul apa Suarez buat. Semua yang anti liverpool kita kasi f**k je...Ambik sebijik!

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

txx berkata...

Like Keli...

Farid berkata...

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

Hehe

Marquee berkata...

LOL keli...like

Syahrizwan berkata...

El berkata - "racist? evra tu bangang. dah dia orang france, jadah mana dia paham Suarez yg cakap uruguayan spanish"

kalau macam tu, lu bangang jugak la.. lu orang malayu jadah mana lu faham bahasa inggeris? kah kah kah!

jumari jipan berkata...

Kalau tengok suarez nii..dah mcm ronaldo masa kt united dulu. gua dah lama perati..

talkIZcheap! berkata...

pung pang pung pang Suarez racist,
pung pang pung pang tak paham spanish uruguay...

pung pang pung pang,Liverpool tetap kalah jugak, Suarez tetap jongang jugak...

Frankie cokeupthenozza berkata...

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

lang berkata...

Kah kah kah bangang, bangang! you never konek alone

Maman berkata...

Suarez ingat mudah ke nak menarnabkan diri dengan diving2 remeh & poor gesture mcm tu? Media kat England la buat marketing EPL power & kalau kantoi mcm tuh, mmg TERHANGAT DI PASARAN la ko kan. Hehehe. Ape pun, Suarez je better striker yg KOP ada. Kalau injured, hmm.. nak tgk gak pe jadi.

nerachacacamarba berkata...

for haters, take this mid' fnger from suare7 dgn ucapan 'calmares negritos' YNWA

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

hantuLongkang berkata...

@keli:
hahah..

apa?..suarez racist?..nah!

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...