ANDA SEDANG MEMBACA

27

Etika Rule!

Abdul Sokernet Selasa, Disember 06, 2011

TOLONG JAGA ETIKA.

NO TO KONEK

YES TO BANA

27 Ulasan:

Mohd Nizamuddin berkata...

etika??erkk

NXXB berkata...

kepala bana etika?
ingat etiQa takaful ka? haha

GGMU berkata...

aik..dah delete entry liverpool kalah semalam?

atan berkata...

udah-udah la gaduh nya tuh wei...
tada syiok ini macam.

Plus Ultra berkata...

kepala konek apa delete entri liverpool ni?

gua dah tak faham dgn sengketa dalam sokernet ni

Khuzrin Kamarudin berkata...

Aku cuma tau Nurul Ertika je. lawa budaknya. heh.

wak_sengal berkata...

Tak sempat baca entry liverpool tadi... Demm!!!

Bunut Payung FC berkata...

sorang abdul yg anti liverpool didelete oleh sorang abdul yang pro liverpool lak?

AlCa@nte97 berkata...

Sokernet dah tak sekonek lagi bila main delete2 entry... siyal la..

mesti xleh terima Liverpool kalah ni...

top_ace7 berkata...

Di mana etika demokrasi dalam Sokernet?

r.k berkata...

yang ni kan .

http://3.bp.blogspot.com/-gH73kMpJiZU/Tt1bx13viDI/AAAAAAAAAmM/EXxOjQ2-jOg/s1600/Konek.jpg

keh keh keh

Azfar Ridhwan berkata...

nampak macam pengulas2 sokernet dah mula berpecah belah ni. geng konek vs geng kepala bana. hehe

skystrike berkata...

gua saspek pakkordi pakai id abdul untuk menutup kemaluan ultra liverpool...kah kah kah...

pejalan kaki berkata...

ultras pemadam...puiiiiii

Pet Shop Boys berkata...

Saya sokong post ini....imej-imej kemaluan tak patut dijadikan bahan gurauan.

cantona79 berkata...

Sungguh tidak beretika entri sebelum ini tak boleh masuk. Harap dapat kekalkan etika dan terima pasukan anda seadanya.

a1 berkata...

mohan bongkar konspirasi penubuhan *kelab penyokong* bola sepak malaysia yg dikaitkn untuk mempromosi jersey nike, betol ke? atau kabar angin?

KaY BeRpUtAr berkata...

Mohon x cakap lucah...

Hazard Ali berkata...

"Takdak pasai aku nak pi jaga Etika nuu.. jaga la peliaq seniri!"

Petikan kata-kata pakcik jiran setaman Badrol.

Dush.

Ajiz Nasution berkata...

Ultras kon** berubah arah menjadi ultras bana?

Bukan ke maksud kedua2 ayat ni sama je?

lang berkata...

busuk sial delete entri.

keli berkata...

Betul entri ni. Lawak menganjing pakai konek ni dah basi. Cuba benda-benda lain kalau nak menganjing. Yang fresh dan original. Benda kalau di ulang banyak kali dah macam kepala bana.
Btw, Suarez kirim jari tengah dekat semua haters beliau. Kah Kah Kah!

Myth3fy berkata...

abang suarez ni cool.. hahaha
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2070424/Luis-Suarez-gives-Fulham-fans-finger.html

kudaitam berkata...

boooo main delete2 entry

Maman berkata...

Haha.. Cut the crap! Mane Entri kekalahan pertama KOP? Hehehe

hantuLongkang berkata...

pehh..
tak sangka abdul pun dah pandai etika...dah macam budak2 ultras? hahah..

umat liverpool mana yang dah di-konek-kan tu?

@Maman:
kat muzium...dah jadi bahan sejarah :D

Maman berkata...

Hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...