ANDA SEDANG MEMBACA

9

Cityboys Game #1

Ahmad Fairuz Selasa, Januari 10, 2012
Sarawak 2 - KL 0.

Ini ialah laman web penyokong bola Kuala Lumpur untuk MSL2012.



Saya tak berapa berkenan. Jadi kepada penyokong KLFA, sila ke (laman web ini)

Saya tahu, ada diantara pemain KL gaji sebulan bawah RM2,000. Oleh itu main lah bola sebab kau suka main bola. Kalau kau bangang, team kalah. Abis cerita.

Go Go Cityboys!

9 Ulasan:

Encik Akmal berkata...

peh dah ada kem KL Hawks!

Berbo berkata...

cilake betul font diorang pakai

pizli berkata...

Ayat nak fuck-fuck je.

azfar hranica berkata...

team negeri kesayangan ku :) sarawak
tapi bersimpati jugak la dengan kuala lumpur.sebab sarawak dulu pernah kena nasib yang sama era joseph kallang tie masih main utk sarawak.gaji pemain ak dibayar,kelab banyak hutang sampai ivan ziga buat report kat fifa.

azfar hranica berkata...

team negeri kesayangan ku :) sarawak
tapi bersimpati jugak la dengan kuala lumpur.sebab sarawak dulu pernah kena nasib yang sama era joseph kallang tie masih main utk sarawak.gaji pemain tak dibayar,kelab banyak hutang sampai ivan ziga buat report kat fifa.

Pet Shop Boys berkata...

Love fandi Ahmad punya performance kat KL

cantona79 berkata...

Gilbert cassidy gawing dan ramles sari..what a team!

hantuLongkang berkata...

ok la tu gaji 2000...kalu gaji juta2 tapi tak bayar pasal kelab papa-kedaung, lagi parah :D...

macam alexander kauchokov, ex-player tghanung...orang cakap sampai lekuk tempat dia terjun tu...orang cakap la..

pebenda cityboys tu?...macam boboboboboys je..keh2

hantuLongkang berkata...

silap..Syed Alexandar Ibnu Kochokov ejaan betul nama dia...patut la atuk google pun melilau tenung dalam mangkuk tadak jumpa..

susulan tragedi berdarah dekat2 dengan kompleks kampung tiung(snooker heaven for beginners haha)

//macam mana badak boleh jadi slim siap boleh terbang?..hanya sumandak dan lucius je boleh kasi tips jamu pelangsing :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...