ANDA SEDANG MEMBACA

21

Hari ini

Jorji Isnin, Januari 23, 2012 ,

21 Ulasan:

janxxx berkata...

terbaek dari ladang bro!!hahaha..

sebaiber berkata...

ggmu..sorry fan artsenal..koh3

Fahmi Ismail berkata...

Mohon ulasan dan post mortem report dari Pipiyapong

Jedireds berkata...

waaakakakaka! well shoped of the week.

rashideeshukri berkata...

if you can see clearly, the name and the score were photoshopped.

zsafiyyah berkata...

takkan arsenal jer.. entry liverpool tak buat ke? kalah dengan team bottom-league kowt..

kalau bolton tak menang, dah memang dok kat bontot liga daa.. tapi berjaya membontotkan team liverfool

yzdz berkata...

Rashideeshukri is a fucking genius.

iR berkata...

HAJAHAHAHAHAHAHAJAHAHA...

hantuLongkang berkata...

hahahahah!..i have a good laugh with this honest banter..terbaik dari j0rji!...

esok dan hari ini?..hahaha

//tak guna 'arse arsene arse', 'mencipap united', 'chelshit' mahupun 'liverfool', lagi bagus aku rasa...it sounds cheap :D..

Dewajiwa berkata...

padu!

MC mesti cuak nak mampos semalam. nasib la ada Silva kalau tak makin merudum la pasnie. playmaker camnie patut SAF sambar awal la. adoi. apapun GGMU~

kareem berkata...

amboi..tak lawa betul nombor 1 tu

keli berkata...

Bagus jugak gua tengok Chamberlain main tapi sudahnya kena tukar...tak faham betul gua. Tapi liverpool kalah semalam dengan Bolton lagi gua tak faham. Macam cilaka.

SyDen berkata...

I don't 1-2 be an ARSENAL fan now because I 8-2 lose.

Kem Liverpool senyap ja. Andy Carroll main mantap la hari tu. Takde Suarez pun tak pe.

ammar berkata...

nk edit xjd..xlawa plak tuhh...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jorji, gua mengaharapkan satu entry yang orgasm seperti yang telah dipersetujui baru-baru ni. :p

flamez berkata...

Kelmarin
*cough* liverpool. Haha

rashideeshukri berkata...

dalam menyahut seruan hantuLongkang, kalau sapa-sapa yang bukak cerita pasal Liverpool, kitorang lempang tanpa belas kasihan.

Van Persie siap jerit 'NO' lagi dekat Wenger masa dia sub Chamberlain dengan Arshavin. gila ke apa orang tua tu?

top_ace7 berkata...

Dengar cerita Chamberlain demam sebelum game. Kira Wenger keluarkan sebab fitness dia. Tapi kenapa masukkan Arshavin?? Dan sebab his defensive woes lah led to the MU's winning goal.

kareem berkata...

arshavin bukan defender.tak hairanlah dia teruk defend sekalipun. tempat tu patut vermaelen kena cover

Maman berkata...

Nice to see Chamberlain men'chamber' defend Mancheater Urinated tp, Wenger telah menunjukkan kematangannya dgn menggantikan Mat Rempit Ekzos Chamber dgn Arshavin? Thanks to Wenger, because his genius, Chelsea still in top 4 & they can compete with Tyneside CarToons Army & Merseyside of fools for UEL.

Hazard Ali berkata...

Inside Out whose arse? Haha nicest, Jorji!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...