ANDA SEDANG MEMBACA

24

Manchester Kalah!








24 Ulasan:

Pet Shop Boys berkata...

Chill nigga...Man U kalah bukan sebab Man U tak power, tapi sebab Newcastle lagi power.

Hanya team yang hebat dan bermain dengan penuh spirit macam Liverpool je boleh beat Newcastle 3 goal

ayobkelubi berkata...

kah kah kah

boring dowh menganjing pakai nama Abdul..sian Abdul..keh keh keh..

rashideeshukri berkata...

gua hairan la, hari tu Liverpool dah kalahkan Newcastle 3-1. siap bagi own goal lagi. tapi MU, selaku kelab terhebat EPL (kononnya la), boleh kalah dengan kelab yang Liverpool kalahkan?

Newcastle yang power sangat ke ataupun Liverpool yang lagi power dari MU dan Newcastle?

Abdul Sokernet berkata...

amboi sampai 3 orang liverpoolian komen.

tengah seronok la tu..

Awang Joe berkata...

abdul dan liverpool...sesuatu yg x dpt dipisahkan...abdul mmg sayang liverpool...!!

zu berkata...

itu hari kat home kalah.
ini time kat away pun kalah jugak.
apa nak jadik ni hah?!

Ajiz Nasution berkata...

@rashidee

Hahahaha.. aku tertarik la dgn konsep cycle yg kau nyatakan tu.. Aku pun nak cuba pakai jugak lah.

"gua hairan la, hari tu Chelsea dah kalahkan Man City. Tapi Liverpool, selaku kelab EPL penuh sejarah (kononnya la), boleh kalah dengan kelab yang Chelsea kalahkan?

Man City yang power sangat ke ataupun Chelsea yang lagi power dari Liverpool dan Man City?

p/s- best jugak rephrase post org ni sebenarnya.. Kikikiki

rashideeshukri berkata...

keh keh keh.

mangifera berkata...

Man City kalah dgn Chelsea sebab Man City down waktu masa tu, performance tak stabil.

Man Utd kalah dengan Newcastle sebab Man Utd bangang.

Itu bezanya.

Alif Ozsmarani berkata...

@ ajiz


chelsea x power kalau power dia x kalah dgn Liverpool kelab Power


keh keh keh

Ajiz Nasution berkata...

@ alif

Aku main rephrase lagi lah ya.

'Liverpool x power kalau power dia x kalah dgn Man City kelab Power'

Kikikiki.. Hakikatnya, 1st leg jumpa kat anfield seri, 2nd leg jumpa kat eastland kena tapau 3 biji.. Kira Sunderland pun lagi power lah drp Liverpool ye dak?

Maman berkata...

Siot la ko Ajiz..
Hahaha

ayobkelubi berkata...

errr... ASTON VILLA lagi power dari CHELSEA ker LIVERPOOL power dari CHELSEA?.

eeeerrrr...

Alif Ozsmarani berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Alif Ozsmarani berkata...

Liverpool lagi power dari Aston villa dan chelsea dan Aston villa lagi power dari Chelsea,sunderland?

sunderland tahap2 chelsea je power dia keh keh keh!

Ajiz Nasution berkata...

@alif

"sunderland tahap2 chelsea je power dia keh keh keh!"

Patutlah 1st game of this season kat anfield korang mampu seri je dgn Sunderland.. Owh lupa bagitau, Sunderland di tangga yg ke-10 pun boleh kalahkan Man City.. Kiranya, Tak de la power mana pun Liverpool ni ye dak? kikikiki

Wahni Rizal berkata...

mcm ni nk lwn city - fa cup? ppuuuuiiii sekali lagi...

ammar berkata...

pil jones da xtw mane 1 kepale otak dy...sbb tu tnduk pki kepale lutut..pak alex ckp otak letak kt kepale lutut...dorang pon ikut ckp...budak menyu mmg bangang!!!pptuiihhh!!!

Firdaus Alim berkata...

chelsea 2 kali kalah ngn lfc..kali ketiga ondeway hahaha btw hujung minggu ni mengyu lawan siti..kenduri lagi mybe?

msmz berkata...

ape standard pakai head to head result....pakai current situation la..looserfool,arsengal akan bwah chelsea season ni...spurs poyo sbb die x bnyk lawan big club lgi..x lme lgi die tau,manutd pn x main away lawan,arsengal,man city dgn chelsea lgi...so ini ini aku predict abis season nnti
1-man city
2-chelsea
3-man utd
4-spurs

aku x nk tau pasal europa league pnya spot...keh3

jebat berkata...

aku punya predict..

1-MU
2-MC
3-CELSI
4-ARSENAL...

Maman berkata...

Aku pun nak predict.. Wah~
1 - Scshitty 86
2 - Chelsea 82
3 - Urinated 80
4 - Aresenile 77

Logik x? Hahaha!

yours truly berkata...

wei apahal sume predict top 4 xde looserpul ni? apahal? apahal? mmg looserpul ni team cilake ke atau mmg looserpul team lahanat?

muhaimin berkata...

9gags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...