ANDA SEDANG MEMBACA

22

Newcastle United 3-0 Manchester United

Lucius Maximus Khamis, Januari 05, 2012 ,



Sebelum





Selepas



Yeah! Satu tumbukan padu ke udara!

22 Ulasan:

nAythur berkata...

1st

John Labu berkata...

kah kah kah... LOSER

ady.ahmad berkata...

newcastle rosakkan party Sundaland semasa bfday SAF..kalahhhh

Awang Joe berkata...

indah sungguh pagi ini...hmmm... 3? kahkahkah <<<---3 kah disitu...!!!

Frankie cokeupthenozza berkata...

fan menyu 2 kali kecewa , smlm kecewa sbb liverpool klah dgn team pling kuat , hari ni dorg plak klah..ironinya scoreline sma 3-0 heehee

Frankie cokeupthenozza berkata...

aku syak menyu akan kalah selagi suarez x hbis 8 match ban..balasan bg evra hitam yg suke fitnah haha

Hazard Ali berkata...

Ini yang payah kalu game time Subuh ni. Start orang ngaji kat surau, Setan pun lemah...

KESIMPULANNYA : MU kalah lagi. Bestnya. -_-"

p/s : Perghh.. Suarez tu dah tahap wali rupanya, sampai tempias kat sape yang buat dia ek? Power.

Fahmi Ismail berkata...

kEKALahan ni memang dah dijangka dari awal lagi...hadiah tahun baru buat pak Alex !

r.k berkata...

hehehe

pokdegrunge berkata...

hahaha...

mangifera berkata...

apa kes kalah dgn newcastle ni. 3-0 pulak tu.

wahahaha. takpe budak2 Man Utd, ada kelab manchester satu lagi yang lagi power dari United, sila la sokong sana pulak ye. hahaha.

mirul berkata...

pak kordi mane pak kordi..

kah kah kah

pak kordi mesti pergi makan angin ni.

hepi tengok man u jadi lauk..

Pet Shop Boys berkata...

Korang ni suka sangat ek kalau Man U kalah? Sumpahan Suarezlah apalah. Takde Rooney Man U tak powerlah apalah.

bangsat korang semua ni tau! bangsat!

Frankie cokeupthenozza berkata...

gol ke 3 newcastle pling cntik, damn

Ajiz Nasution berkata...

Timeline kena print screen tu! Kesian JorJi.

zu berkata...

gua saspek ni semua berkat doa suarez la ni kot.
orang teraniaya la katakn kui kui kui.

Putra berkata...

@zu jgn cakap mcm tu, nnt hazard ali ckp suarez ni dah tahap wali pulak,hahahahaha....

The Transistor berkata...

Puii!!! sama Setan!!! Wahahahaha

Wahni Rizal berkata...

manyu comeback my s...wakakakaka

ammar berkata...

sume slh najib...spe suh sokung menyu..kn da klh...

Hazard Ali berkata...

Suarez dah tahap wali! Suarez dah tahap wali! Suarez dah tahap wali! Suarez dah tahap wali! (4X, sekali untuk setiap tahi)

Frankie cokeupthenozza berkata...

penangan taktikal alan pardew ltak gandingan striker BaBi kt dpn, (BaBi= demba Ba + ameobi).
Bukan stkat koyak defend menyu, fan2 dia skali meroyan smpai brzikir nma suarez wali kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...