ANDA SEDANG MEMBACA

22

Puiii!!

Ahmad Fairuz Rabu, Januari 04, 2012
Umum faham Newcastle adalah pasukan yang tak boleh pergi, sama seperti Chelsea dan Arsenal. Maka sekonyong-konyongnya ManUtd akan menang mudah malam ini justeru sekiranya ManCity telah seri atau tewas pagi tadi, ManUtd akan naik nombor satu!

Puiii!


Kah kah kah!

Pepe Reina, #YNWA ./

22 Ulasan:

jumari jipan berkata...

power betul jones terbang atas kepala yakubu.

puii.

jumari jipan berkata...

cilake baru perasan ada kepala evra bwh kaki yakubu.

Pet Shop Boys berkata...

Kenapa buruk sangat kepala Patrick Evra tu?

lang berkata...

Liverpool pepek

Ahmad Shafik berkata...

terima je la hakikat kordi....sandarkan pd kenangan je la..

FDanialz berkata...

asal tak buat preview liverfool cam biase kordi..? dah kompem liverfool kalah teruk kan2..

buat la post-review lak.. boring la asyek preview jer

The Transistor berkata...

kenangan 1-6... PUIH!!!!

keyboard berkata...

ape pun man u tetap power... lagik power dari chelsea..lagik power dari arsenal dan terlebih power dari liverfool...dan lagik power dari man siti...puiiii!!!!!!

Kurast berkata...

baek punye...

Nik Zulkhairi berkata...

tak kelakau..

Hazwan Arif berkata...

kordi2..sian.

Hazard Ali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Kah kah kah! *pokerface

Dewajiwa berkata...

entah apa2.
kalau takde point, lagi bagus tak yah post apa2 la dari post entri sampah. fakap. dah kalah 3-0 buat la entri layan jiwa luka. nak juga baca komen dari side korang. btw, takziah la result pagi tadi. jangan down sangat.

MU pun bukan kuat sangat macam dulu tapi still champion. kalah 1-2 kali apa ada hal. perfect sangat nanti ada plak kata skrip dah dibuat ye dak? GGMU.

Maman berkata...

Layan...~

pakkordi berkata...

Evra Ma Nigga!

FDanialz berkata...

liverfool.. liverfool

lang berkata...

Manchester United burit

Alif Ozsmarani berkata...

Komen lang adalah epic!









#YNWA! THEY SAW US DOMINATE THE PAST AND THEY HATE IT.

rashideeshukri berkata...

they saw us rollin' before, they hatin'.

YNWA!

keli berkata...

*cough* 2-3 *cough* Old Toilet
*cough* 1-6 *cough* Old Toilet
;D

keli berkata...

MU kalah...3-0 dengan Newcastle. kakakaa bangang macam ayam
8===D ( I ) Gay Gay Man United
8===D Konek Fergie
8===D Konek Abdul
8===D Konek Evra
8===D Konek Evra hitam blackie blackie blackie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...