ANDA SEDANG MEMBACA

11

Satu Tumbukan Padu Ke Muka!

Ahmad Fairuz Isnin, Januari 09, 2012

Ko bersiaplah Patrice Evra.

Liverpool vs Manure at Anfield, FA Cup 4th round. 28th or 29th January 2012 (TBA).

11 Ulasan:

Hazard Ali berkata...

First? (alasan tunggal untuk aku komen entry ni, adalah untuk mendapat first)

jumari jipan berkata...

Matematik fail..suarez main tak game ni?..

GGMU berkata...

setelah gagal meraikan kemenangan City, puak liverpool amat marah sekali.

p/s:- tiada apa yg dapat di raikan oleh penyokong Liverpool kecuali kekalahan 1-6 Man Utd kpd City.

El berkata...

man u boleh siap-siap terjun lombong sekarang sebelum kena lauk dengan Liverpool

talkIZcheap! berkata...

rasis...

Kurast berkata...

patahkan saja rahang evra!

keli berkata...

Siap la ko Evra...Gerrard sudah mari. Apa kes Paul Scholes main balik ni...sampai nak bersara kena main balik. Lepas ni panggil balik Peter Schemeichel, Eric Cantona, Roy Keane dan tidak lupa Massimo Taibi. Kakakaka...

hantuLongkang berkata...

diorang tumbukan padu ke udara...
kita bagi direct ke muka...

nnelang!

top_ace7 berkata...

Harap-harap Pepe Reina flop lagi.

ayyub berkata...

aku baru sedar, muka evra mcm muka khairy jamaluddin!

trevor berkata...

kah kah kah ada ke macam k.j? jauh sial..kahkah kah

k.j putih sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...