ANDA SEDANG MEMBACA

35

Thierry Henry 1-0 Leeds United

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Januari 10, 2012 , ,


Tangkas, sombong, dan power

Pada minit ke-67, disaksikan David Beckham, Thierry Henry masuk sambil memejamkan mata menggantikan Chamakh.

10 minit kemudian, Thierry Henry menyambut umpanan Song secara bersahaja dan mem-placing bola ke kiri penjaga gol sambil memejamkan mata.

Pengadil akhirnya meniupkan wisel penamat sambil King Henry memejamkan mata.

Kah kah kah! Kenapa ko begitu power? Kenapa? Kenapa? Kah kah kah!

35 Ulasan:

john berkata...

the king is back

nasir da great berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
PAP berkata...

there's only one KING and He is KING HENRY!

qayyum berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
lang berkata...

Thierry Henry adalah pemain bola sepak paling unggul di dunia. Lionel Messi boleh pergi meninggal.

SM berkata...

hail king henry!

Lucius Maximus berkata...

Bulu roma gua pun menaik masa tengok dia masuk padang.

Dem!

Hazard Ali berkata...

Tabik. Serius.

Alif Amin Othman berkata...

sementara itu, di stadium mini temerloh, Pahang juga mencatat kemenangan 1 gol kosong menewaskan budak JB yang kerek. Peh. -Pahang Not Death-

FreeMen berkata...

Power power power.

cicakmelayu berkata...

cilakak .. henry jaringkan gol plak...

ediciuS si toN peerC berkata...

GYEAHHH!!!!

phyzL berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
speedrider berkata...

king pipi also backkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Pet Shop Boys berkata...

Tengok negro ni ,rileks je...tak macam negro Peranchis Man U tu....

hantuLongkang berkata...

ok..power...kasi can...1 bulan :D

ktbffh berkata...

lepas arsenal mungkin lps ni skuad pahang boleh pinjam king henry utk memperkuatkan jentera serangan..harap maklum kpd sultan bola..hahahaha

mirul berkata...

dengan adenye henry ni,paling jauh arsenal boleh pergi ialah mencerahkan peluang bersaing slot terakhir ke cempiens lig sizen depan bersama sama chelsi dean liverpool.

Ajiz Nasution berkata...

Memanggil semula Henry membuktikan yg pelan transition Wenger telah gagal..

Michael Kosher berkata...

But his finisher's instincts will never desert him. And when presented with a chance, he was the coolest man in North London as he threaded in his low shot.

'Coolest Man in North London'
bace kt the sun

Maman berkata...

Henry is showing his simple touch to teach all strikers in the EPL on how to find a goal back in the net. I couldn't agree more as when he plays & scores, he just superb. True legend. Even I'm Chelsea fans, I hate to say that he is great to watch & when he plays, Arsenile back to be Arsenal. Simply amazed.

top_ace7 berkata...

Cantik siak goal dia. Low curve ball to the far post.

GGMU berkata...

True Legend!!!! respect!!!

P/s:- gua nampak pet shop boy cuba menyelit unsur liverpool dlm post ni. Tumpang glamour henry gamaknya.

adam berkata...

Arsenal sudah bangkit. jage baik kumpulan lain. Henry Henry is the King.

jumari jipan berkata...

Tangkas, sombong, dan power- Power betul ayat nii..

rashideeshukri berkata...

cilake power. placing cantik je dekat bottom corner sebelah kiri.

sekarang ni ada la alasan untuk gua tengok Arsenal balik.

aranzedo berkata...

Ah ! Benda 2 bulan jer, enjoice sementara ada... :)

budus berkata...

pahang menang oi!. mohon admin pahang ..kasi up berita sikit...idup sultan bolo.

Myth3fy berkata...

pasni beckham kembali ke MU

maximusz berkata...

dan disaksikan juga Samir Nasri

ammar berkata...

plz clap your hand!!!

ijan de bunks berkata...

henry is temporary chamakh is permanent.

babi sedih pulak gua rase. patut nya chamakh ni yang temporary.

btw mengalir air mata tengok king skor :)

kareem berkata...

Henry skor gol yang ke-12 dalam 12 game melawan Leeds dengan masa berbaki 12 minit sambil memakai jersi nombor 12.

Interesting!!

keli berkata...

OMG I see Anelka! :D

pokdegrunge berkata...

what a trademark strike from titi..
babi babi babi gol tersebut..
king henry simple as golf..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...