ANDA SEDANG MEMBACA

13

Tangkisnet: LCW Jumpa FLOM, Mohon Lepas Ni Jangan FLOP

Lucius Maximus Khamis, Januari 12, 2012 ,

"Nasihat saya, secara psikologi, jangan lihat wajah Lin Dan..." - FLOM

13 Ulasan:

aranzedo berkata...

"flom memberi tips bagaimana untuk menewaskan lin dan"

propaganda apakah ini?

kelisa_samudera berkata...

DLCW taknak plak kasi nasihat kat FLOM bagaimana cara2 nak menguruskan badan?

cantona79 berkata...

FLOM mengingatkan LCW bahawa sekiranya LCW dari kecik kumpul duit sudah pasti beliau tidak perlu bersusah payah bermain badminton. Kalau main pun, beg raket LCW mungkin dari designer's collection.

mcphisto berkata...

mohon lcw cium cincin 24juta bagi tambah paweeeerrr

Maman berkata...

LCW xde pengganti ke? China dah pasang 2-3 org utk replace LD. Pergh..~ Menantikan pemain muda baru menggalas tekanan & kejayaan yg akan ditinggalkan oleh LCW.

hantuLongkang berkata...

ya..jangan lihat wajah lin dan...kasi ludah terus muka dia :D

top_ace7 berkata...

FLOM: "You kalau nak power kena lilit kepala macam saya. Even kat rumah"

Shane Falco berkata...

warna sedondon gitu...auuww...

Hazard Ali berkata...

Tangan? TANGAANNNNNNN???!!!!!
*muntah ijo*

ysrzlkrnn. berkata...

dekat sini dah nampak punca LCW down sebab apa. kahkahkah.

jumari jipan berkata...

Bangang ape punya nasihat. takkan nk pandang telor lindan pulak masa match. Flom..flom..

keli berkata...

Nak buat lawak ke bagi nasihat. Hahaha....kira boleh la dua-dua sekali.

pakkordi berkata...

All the best Dato LCW.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...