ANDA SEDANG MEMBACA

21

Tumbukan Padu Ke Udara!

Jorji Isnin, Januari 09, 2012 , ,
Jang ghaso tengok gambar pun dah boleh buek ekau sumo orgasm kan? Osah handal boto pasukan Jangs. Tak sio-sio Jang jadi penyokong pasukan negeri. Musuhnya Habis Binaso!


Biso bonarrrrr biso bonar..biso bonar biso bonarrrrr!


Topok dado tanyo selero! Osah handa eh kau jang!
Muko angkuh tu yang Jang gomar tu!

Perkara yang sama berlaku di Manchester United....

Rudeboy! Power betul tandukan beliau sampai insaf Mancini dibuatnya!

Badge kissing dan Evra sedang merenung Suarez.

Ramai yang fikir Manchester United akan kalah pada City. Yang paling kuat mengharap ialah The Kops. Memang susah jadi penyokong Manchester United ni. Ramai sangat yang benci dan buat musuh. Tapi takpa, biar susah asal jangan jadi macam penyokong Arsenal; Menang tak di peduli, kalah tak bawa erti.

Besar harapan Manchester United untuk bertemu Liverpool dipusingan seterusnya dan doa Pak Alex dah dimakbulkan. Manchester United akan ke Anfield untuk perlawanan pusingan ke 4 FA Cup hujung bulan nanti. Harap Suarez dah boleh main masa tu. Dapat la Liverpool main pada malam minggu atau Super Sunday!! Ini asyik kene main pukul 4 pagi hari Jumaat. Semua pasal sponsor/pengiklan mahu pasukan ternama sahaja main pada hari minggu. Pasukan yang tak boleh jual, takda nilai komersil dan bangang kene main samada Jumaat atau Isnin.

Takpalah.

Jangs semuo, Selasa ni kito ke STAR of Paroi. Gergasi Merah Kuning mintak kito ajar mereka cara main bola. Harap Jangs tak jontik telingo atau tolo Gergasi Merah Kuning sangat. Bagi muko sikit la kek mereka.

Majulah Sukan Bolasepak Untuk Jangs dan Manchester United.

21 Ulasan:

_akmalraman berkata...

joe hart memang power betul tadi.kan?

qayyum berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
VillaSanc berkata...

ade org panas bontot kat sini..kah kah kah..good job jorji!

Maman berkata...

Pundits & experts said that Kompany made a superb challenges on Nani. Referee, Chris Foy, mcm biasa, mesti ada org kene buang punye sbb dia ni cara summarize kes tackle & perception mmg something wrong bnyk. Antara mangsa ketara di tgn bangsat dia ni Chelsea. Tp, entahlah, tgk game ni mcm xkisah sgt, sbb dua2 team xdisukai. Jd, sape2 yg mara, apa ada hal..~

Maman berkata...

Pasal NS pulak, bagus la. Season dah bermula dgn baik. Negro Cameroon ni power, especially aerial ability. Rancak gak game ada player import nih. Well done, NS!

Ajiz Nasution berkata...

Mantin tu memang tempat student africa berkumpul ke atau dah jadi Akedemi pemain naturalisasi N.Sembilan?

pakkordi berkata...

Kuala Lumpur!

zu berkata...

kedudukan howard webb terancam dek kerana performance chris foy yang mantap.

ysrzlkrnn. berkata...

terbaik j or ji! GGMU!

hantuLongkang berkata...

jang takde rasa nak letak bintang kat jersi ke bila pertama kali menang sumbangsih ni?..hahah

MU cuma rasa dibenci sebab orang lain kumpul rival, tapi dia kumpul musuh sepanjang musim...

they have superiority complex when they came out with the term ABU which is nonsense...now, they've suggested having orgasm to themselves, they are now a narcissist...what a pity..

hahah

ktbffh berkata...

kali ni rooney si shrek tlh membuktikan die lebeh power dari aguero si dubuk..bnyk2 trime kaseh kat reff chris foy sbb bg man shitty maen 10org selame 80minit..jasamu dikenang kate pak alex..'tangan kat bahu mata pandang atas'..balotelli si bongok xmaen sbb die baru maen sabtu lps ngan skuad jang n score 2 bijik..

Azfar Ridhwan berkata...

Effa Owona ni memang diakui power tapi tamak sangat gameplay. mungkin sebab baru main dengan teammate baru, tu yang tak berapa percaya sangat. harap dia put more teamwork effort and trust dengan teammate, baru boleh pergi jauh. Tu belum Idris Karim, Qhairul dan Shukor Adan main lagi!

As for manchester derby, united improved a lot in composure. takde la gung ho sangat walaupun lawan 10 orang. tak macam dulu sampai bolos 3 gol dalam 10 min terakhir. tapi city clearly stronger. attitude pun improve bile cari goal penyamaan waktu 2nd half. hope for another exciting manchester derby!

jangan lupa esok ade live N9 vs Selangor woi

top_ace7 berkata...

Kesian Pantilimon 1st game dah bocor 3 gol. As for Lindegaard, dah dua kali free kick bocor. Sebelum ni dengan Cabaye.

Well Citeh can kiss the FACup Cabaye !

kobetz berkata...

Hantu lungkang berkata spt longkang..

MU cuma rasa dibenci sebab orang lain kumpul rival, tapi dia kumpul musuh sepanjang musim...

?? layan jela...emo sgt nie...

ijan de bunks berkata...

game ns kelantan memang syok, tapi yang buat spoil bile polis dapat rampas semua benda.

cilaka habis stok flare dengan smokebom. habis nak celebrate macam mana bile dah menang?jilaka betul

ayobkelubi berkata...

ko tunggu lah jang!. gergasi merah bakal mengamuk!. kah kah kah!.

talkIZcheap! berkata...

shoot!! lemah gile defend Kelantan... lepas Azizi keluar terus sayur, hampeh...

takpa2, first game baru, tapi kalah dengan orang nama Effa atas jersi dia memang...

p/s: MenYU menang adalah perkara biasa, buat apa nak kecoh sangat??

biT berkata...

jang menang akhirnye...lepas pakai player import

keh keh keh

keli berkata...

Red Giants FTW!!!
Red Devils sissy telur kecut kuat mengadu makan mister potato banyak sangat. Booooo..:O
Blackie blackie blackie!

hantuLongkang berkata...

@kobetz:
aik..aku letak 'haha' kat akhir komen pun ko ambik serius?...tapi, aku pernah serius ke?...hahah

qayyum berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...