ANDA SEDANG MEMBACA

12

Baharu!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, Januari 07, 2012 ,


Setelah sekian lama beroperasi di laman blog, kini Sokernet telah mempunyai fanpage di Facebook! Begitu seronok kami pengulas-pengulas di Sokernet dengan kejayaan dan perkembangan baik ini. Mereka yang mahu bertemu kami di fanpage, bolehlah melayari:

12 Ulasan:

Haxxor berkata...

Cover line baik punya. Jilaka.
Mohon perang dengan MdKA.

Fahmi Ismail berkata...

Aku nak like cepat- cepat ni..sokernet muda, sapkonet, we hate sokernet dah boleh dibubarkan

top_ace7 berkata...

Akhirnya. Banner baru. Naik kepala bana tengok banner sama setiap hari.

Street Spirit berkata...

Kalau yang ni pun kena roboh gak, nak keluar entri yang sama ke?

Fiffy berkata...

babi. dari semalam tunggu nak perang x perang2 gak

ktbffh berkata...

dubuk liar aguero ngan rooney shrek..

ymn berkata...

tahukah anda yg nie dgn pages sblm nie adlh sama perangai .

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

keh keh kehist

Alif Amin Othman berkata...

BUDAK BUDAK ADMIN PAGE NI KUAT MERAPU. PADAN LA KENA BAN

matdarts berkata...

Sama perangai tak pa....jangan sama dengan MDKA dh.....

rashideeshukri berkata...

kah kah kah.

word veri: hypno. cilaka, ni kerja MdKA jugak ke apa.

hantuLongkang berkata...

facebook: where losers congregate..
kehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...